DV2021 Bekleme Odası
-
Bıraktıpım sayfa 919 şuan 958.. araları okuyamadım.
Herkesin gönlünden geçen gerçekleşsin dilerim inşallah akşam farklı bir odada görüşmek üere ☺️☺️☺️☺️
-
@nothing34 tşk
-
ne zaman bu konuya girsem stres icinde kaliyorum. baska bir konuyu incelerken gayet bi web sitesinden bilgilenme icin tarama yapar haldeyim. :snail:
-
@drrocky senin yazdığın site de "ESC/(S(hmoi5xafh0dagxbopsoslpgn))/CheckStatus.aspx " silmen gerekiyor bu akşam kontrol etmek için
-
Sanırım bu yıl, cn si yüksek olanlar da mülakata çağrılır.
Zira, covid'in Amerikada ki yaygınlığı nedeni ile kazandığı halde gitmekten vazgeçenler olur gibi geliyor.
Önce bir kazanalım da, bu sonraki konu sanki. :) -
@zafer-kaymak Zafer Bey hiç öyle düşünmeyin, emin olun kötü senaryo genelde gerçekleşir. Tecrübe ile sabit, ben de İngiltere’ye giderken aynı sizin bu dediklerinizi söyledim ve Türkiye’ye döndüm. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ancak maalesef öğrenmek ve oturtmak kolay olmuyor, hele ki aktif kullanacağınız bir yerde değilseniz. Konuşma ve dinlemede sorununuz varsa kursa giderek ve aktif kullanarak en az 1 yıl diyebilirim. Dediğim gibi bunlarda sorununuz varsa mümkün olduğunca İngilizce sorununuzu Türkiye’deyken bir şekilde halledin. Oraya bırakmayın.
Önemli olan sizin kararlı olmanız, emin olun İngiltere’de “en kötüsü bir uçak bileti alır dönerim, tecrübe edinirim”, “Türkiye’de hayatım nasılsa iyi döndüğümde kaldığım yerden devam ederim” diyen hemen herkes geri döndü, aynı benim gibi. Ama “ne olursa olsun buraya tutunacağım” diyenler bir hayat kurdular ve devam ediyorlar.
Ne demişler, başarmanın yarısı inanmak.
-
Evet son 4,5 saat :) bu araya bir film sıkıştırsam iyi olacak.
-
Gencler DV2022 Bekleme Odamiz hazir mi? Acikta kalmayalim.
-
Arkadaslar merhaba. Tahmini degil de resmi olarak ne zaman bakabilecegiz...tesekurler
-
@serdal 19.00 da acıklanacak ama muhtemelen site cokucuk ara ara deneyın
-
@alpen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kaldı 16 saat.Normalde sadece okurum ama son günün şerefine bir şeyler yazmak istedim.
Ufak çocukların takip ettiği çizgi filmi tv de gördüğündeki mutluluk gibi @Final-Approach un paylaşacağı şehir kartlarını görünce aynı heyecanla inceledim.Teşekkür ederim.
Güzel bir seri oldu gerçekten eyalet paylaşımları.
-
@nothing34 ok
-
1958'de İstanbul...Buyrun..
https://www.youtube.com/watch?v=WcHV7DkYtkA -
Aceba bu sene kaç başvuru oldu Türkiye'den ? Onu çok merak ediyorum.
-
hakkınızda hayırlısı olsun tüm bekleyen arkadaşlar... umarım isteyenler için güzel sonuçlar görürüz. Bol şans.
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar bana sözü var gidince
Sözümüz söz. 😁😁
-
2018 de 200 bin bu sene pasaporttan 150 bin olsa işte yine de rakam çok
-
sadece 960 sayfa olmuş :) valla 1k'yı bulamayacağız sanırım :D
-
@muhammed01 720 bin civari
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum