DV2021 Bekleme Odası
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster O zamanki Republican parti ile şu anki Republican parti aynı değil. Bu karşılaştırma anlamsız bundan dolayı. 2010'lardan sonra çok değişti Republican parti düşün Bush bile tepki gösterdiyse Trump'a ne kadar değiştiğini oradan hesapla.
değişim var ama kendi içlerinde gene aynılar az çok green cardı kaldırmazlar hiç bir şekilde. hepsinin işine geliyor.
-
Geldi yine çekiliş zamanı,
Bekliyoruz heyecanla çıkacak olanı
Her şey çok güzel olmaya olacak ama
Fırsat vermiyor Trumph 'ın sarı kafası:)
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar merhaba formu sessizce takip edenlerdenim bugünün şerefine birşeyler yazmak istedim formdan birçok bilgi edindim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum gitmeyi yürekten isteyenlere çıkması dileğiyle tüm arkadaşlara bol şans diliyorum
-
- 25 ile 50 dolar arası sembolik bir başvuru ücreti.
- Çok değil A2 seviye İngilizce şartı.
- Niyet mektubu
vb kriterler getirilse laf olsun diye başvuranların sayısında ciddi bir azalma olurdu ne güzel. Kuzenimle konuştum geçen gün, o da başvuru yapmış. Ama klasik ''uçak niketini alacaklar değil mi'' diyenlerden. Oraya gidersen bütün masrafları tek başına yapacaksın, evini barkını işini kendin ayarlayacaksın dedim. ''Haaa tamam o zaman ya zaten çıksa da gitmem öyleyse'' dedi. Şimdi ben napayım? Teyzemi mi keseyim, genime mi küseyim?
-
amerika da kaçak insanlar polis gördüğü zaman nasıl tansiyon olur 1500 biz de trump göçmenlik üzerine açıklama yapsa tansiyon oluyor 1500
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
- 25 ile 50 dolar arası sembolik bir ücret.
- Çok değil A2 seviye İngilizce şartı.
- Niyet mektubu
vb kriterler getirilse laf olsun diye başvuranların sayısında ciddi bir azalma olurdu ne güzel. Kuzenimle konuştum geçen gün, o da başvuru yapmış. Ama klasik ''uçak niketini alacaklar değil mi'' diyenlerden. Oraya gidersen bütün masrafları tek başına yapacaksın, evini barkını işini kendin ayarlayacaksın dedim. ''Haaa tamam o zaman ya zaten çıksa da gitmem öyleyse'' dedi. Şimdi ben napayım? Teyzemi mi keseyim, genime mi küseyim?
sembolik ücret hiç bir koşulda gelmez ama diğerleri fena adım sayılmaz.
-
Arkadaşlar ben lise mezunu değilim ortaokul mezunuyum. Ve son beş yıldır özel sektörde satış danışmanlığı yapıyorum. Fakat işe girerken SGK olmayacağı söylendi bende bu şekilde kabul ettim. Eğitim durumumdan dolayi zar zor iş bulmuşum kaçırmak istemedim. Bu durumda loto bana çıkarsa nasıl bir yol izlemeliyim. Belgelerim yok işle ilgilide herhangi bir belgem yok. Fakat işveren benden çok memnun ondan kaşeli imzalı "bizde çalıştı memnun kaldık" yazısı alsam mülakata geçerli olurmu @semavi @crazycells
-
@serdal çok güldüm buna inşallah cikar ))
-
@ibrahimasar bana sözü var gidince
-
Geçen sene site çökmüştü herkes bu günü bekliyor sanirim😂
-
Askerlik, evlilik, ameliyat vs derken ancak tekrar aranıza dönebildim. :)
Bu sene ilk kez şansımı denedim. Umarım gerçekten kendine ve çevresine bir şey katabilecek kişilere çıkar bu sene.
Heyecandan çok korku var bende. Bakalım ne olacak arkadaşlar. :)
Orada tanıdık kimse yok, orada 2 ay rahat yaşayacak para yok (aslında ayarlamıştım ama sorunlar çıktı, para pul oldu maalesef). Çıksa ne yaparım, ne ederim onun savaşını veriyorum içimde. Türkiye Çok garip bir ülke, bir kaç ay içinde her şey alt üst olabiliyor.
Edit: Sonuç maalesef olumsuz. Neyse, seneye giderim ben de madem. :)
Bu arada aranızdan kazanan arkadaşlarıma umarım mutluluk getirir Green Card. Dualarım sizinle. Benim için bir Hot dog yemeyi unutmayın. :)
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar ben lise mezunu değilim ortaokul mezunuyum. Ve son beş yıldır özel sektörde satış danışmanlığı yapıyorum. Fakat işe girerken SGK olmayacağı söylendi bende bu şekilde kabul ettim. Eğitim durumumdan dolayi zar zor iş bulmuşum kaçırmak istemedim. Bu durumda loto bana çıkarsa nasıl bir yol izlemeliyim. Belgelerim yok işle ilgilide herhangi bir belgem yok. Fakat işveren benden çok memnun ondan kaşeli imzalı "bizde çalıştı memnun kaldık" yazısı alsam mülakata geçerli olurmu @semavi @crazycells
geçerli olmaz.
-
@fifadan Keşke geçen bu 5 yıl içerisinde açıktan da liseyi bitirseydiniz, bunlara hiç gerek kalmazdı... Lise diploması şartı var, yada nitelik gerektiren uzun yıllar tecrübeli olduğunuz bir meslek sahibi olmanız bekleniyor. İş vereninizin SGK yatırmamasına zaten söyleyecek söz yok o apayrı bir konu, ülkenin özeti.
-
@stardium hiç mi bir çaresi yok. Örneğin Halk eğitimden becerimi gosteren bir sertifika alsam. Yine geçerli olmaz mı? Evet maalesef zaman kaybı oldu ama.muhakkak bir yolu yordamı vardır bence
-
@fifadan hiç bir yolu yok maalesef, liseyi bitirmeye bakın derim
-
@fifadan sertifika aldın tamam oraya kadar kabul ederler ama 2. bir soru soracaklar sana onu nasıl cevaplayacaksın senin bu belge aldıktan sonra 2 yıl iş tecrüben var mı bu soruya cevabın ne olur.
-
bugünü bekledik ama yarın bakabileceğiz sanırım site anca açılır değil mi ? Yani çöküyormus geçtiğimiz yıllarda.
-
@mehmet-JS 😂
-
@fifadan Maalesef GC başvuruda sorun yaşamasanız dahi (ki yine olmuyor), konsoloslukta kabul edilmezsiniz buna eminim. Tek yolu şu ki vazgeçmeyip lise diplomanızı mutlaka alın. Bunu yapa bilirsiniz, çok zor değil. Halk eğitim kurumundan alınan sertifikaların tek başına geçerli olup olmadığı konusunda bilgi sahibi değilim fakat bildiğim kadarıyla uzun yıllardır yaptığınız, ve ABD'nin o yıl ihtiyaç duyduğu alanda kalifiye bir kişiyseniz, edindiğiniz belgeler bunu destekleyici nitelikteyse şansınız olabiliyor. Yine de sizi yanlış yönlendirmek istemem, lise diplomanız içinde uğraşın bunu mutlaka yapmanızı tavsiye ederim. Mühim olan yaşınız, kaybettiğiniz zaman değil hedefleriniz için attığınız doğru adımlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum