DV2021 Bekleme Odası
-
iyi geceler arkadaşlar,
bu pasaporta isim numara sallama olayına izin veriyor mu sistem bununla ilgili birkaç yerde tartışma görmüştüm
-
@Evren-Bıyık iyi geceler bir arkadaş süresi bitmiş pasaportla denemiş olmamış bence sistem yanlışları kabul etse bile çekilişte sistem otomatik eler Amerika bu en iyi sistem vardır
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben şu an Nyc sokaklarında gezerek, arabada hafif radyo eşliğinde bekliyorum çekilişi :D
Eşlik etmek isteyen gelsin, arabada yer var :)
https://driveandlisten.herokuapp.com/İlginç bir uygulamaymış ilk defa gördüm çok güzel 👍🏻
-
Oh ortalık sakinleşti. :sleeping_face:
-
Ben başvuruda forma şuan oturduğum evin adresini yazdım ama ikametimi buraya aldırmamıştım bu yüzden DS260 formunda bu adresimi yazmamış olacağım ayrıca şuanki adresindende bir kaç haftaya ayrılıyorum. sistemdeki son adresimde bir senedir oturmuyorum kiraydı. Yani bu adres mevzu bana sıkıntı çıkarır mı? Adrese bir şey yolluyorlar mı?
-
@Final-Approach sorma herkez yattı uyudu 😄 üstlerini iyi örtseler bari sonra benim gibi kendilerini amerikada görmesinler uyanınca kötü oluyo 😂
-
Şu an başlıkta bile 14 kişi var kimse uyumuyor :)
-
Green card harflerin yerini değiştir = Geren card
Büyük resimi gördük böylece :) -
Onlar kurnaz hesaplarını açık bırakıpta yatmışlardır zabaanan hazır olsun diye yarın buralar çok karışır şimdiden vaziyet alanlar 😁
-
Aaa arkadaşlar bu saatte bu kadar online sayısı muazzam bir şey resmen :D
-
Gece gece canı sıkılanlar için: Dünyanın farklı yerlerinde ki şehirlerden birini seçiyorsun ve oranın yerel radyosu eşliğinde sokakları geziyorsun araçla, şuan Chicago şehir merkezindeyim, bir de bu yayınlar canlı olsaydı süper olurdu. İstanbul ve İzmir'de var, yurtdışından ülkemize dönünce anlık bir trafik felci yaşayabilirsiniz ne oluyor diye 😀
-
@FreeMen SÜPERMİŞ new york sokaklarında geziyorum şu an...
-
Online sayısına hayretle bakıyorum :)
-
Arkadaşlar cümleten iyi geceler... Bakıyorum baya bi heyecan yapmışsınız :)) Uyku tutmadıysa çay koyun bari :))
-
Kaldı 16 saat.Normalde sadece okurum ama son günün şerefine bir şeyler yazmak istedim.
2.5 ayı uzaktan olmak üzere 2.5 ayı da üyelikle beraber olmak üzere toplam 5 ay içinde ABD ye dair öğrenemeyeceğim onlarca kişisel deneyim ve bilgi edindim.Ufak çocukların takip ettiği çizgi filmi tv de gördüğündeki mutluluk gibi @Final-Approach un paylaşacağı şehir kartlarını görünce aynı heyecanla inceledim.Florida hayranlarından Florida’da timsah çok yaşanmaz diyenlere kadar herkese böyle güzel bir ortam yarattıkları için çok teşekkürler. -
Çaydan sonra bi sabah namazı patlatır, bol bol dua edersiniz :)) :)) Eeeee işi sağlama almak lazım, dimi :))
-
caylar sirketten... uyanik arkadaslar birer tane alsinlar :)

-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Yaşa be gardaşım :)) Adamsın adam.... Daha da bişi demiyom :))
-
@nazli-karatay Herkez değişik duygular içinde kıpır kıpır umut içinde . ama kötü senaryoyu düşünelim çıkmama olasılığı daha yüksek o yüzden gemileri yakmayalım.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Eline sağlık başkan çok iyi geldi bu saate☺️☺️ ben sanırım uyuyamiyacagim☺️☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum