DV2021 Bekleme Odası
-
@vulture haydi rasgele 👋🏾👋🏾👋🏾
-
@niyans, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Zelene sarı beze gerek yok magic sponge efsane 😂
Valla onu bilmem adamların çeyrek doları 1.67₺😄 en ucuz şey bile dolar kazanana kadar bize pahalı yükte hafif ne lazımsa goturcez
-
@furkan-kartal 17. başvuran abimizi görürsün yarın :)
-
Ben de kaçıyorum artık. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yarının çok güzel bir gün olması dileğiyle! İnşallah yüzümüz güler, sağlıcakla kalın. :waving_hand_medium-light_skin_tone: -
@ugurksknbck o kimdi?
-
@Zelene çıksında artık ben parmak arası terlikle gitmeye bile razıyım 😂 çok iddialı
-
@TughanTug şeytanımız bol olsun 😈
-
Arkadaşlar gerçekten çıkmasını isteyen ve hakkında hayırlısı olucak herkese dilerim çıkar,2020 talihlilerinden sanırım en şanslılarından biri olduk biz de,tüm güzel temennilerim sizin için,çok az kaldı hadi hayırlısı
-
Yarını komple aklım bir karış havada geçiririm muhtemelen :D Çekiliş saatine kadar beyin iptal :D
-
Okurken sayfaları takip edemiyorum bi çay koymaya gittim geldim hey maşallah 🙂
-
Allahım sen bizi bekleme odalarından alıp 2021 Mülakat deneyimleri odasına girmeyi nasip eyle, dinimiz amin. 🙏 iyi geceler 👋🏾
-
Bakalım pasaport şartının gelmesinin etkilerini de göreceğiz. :)
-
Bekle bekle dur bundan öncekini kaçırmışım busene kısmet oldu başvurduk ondada yok pasaporttu yok koronaydı yok doların zirve noktasıydı bukadar çileye tutsada boş zamanlarımizda boş boş hayallerini kurduğumuz yere gidebilsek
-
@niyans, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Allahım sen bizi bekleme odalarından alıp 2021 Mülakat deneyimleri odasına girmeyi nasip eyle, dinimiz amin. 🙏 iyi geceler 👋🏾
:):):)
-
@Eren98 ben bu başvuru için çıkarttım daha öncesi yoktu nasıl Aldım çekmeceye attım aynı şrkilde duruyo eğer çıkmazsa daha çok o çekmecede tozlanır🙂
-
@niyans amin 🙂
-
iyi geceler arkadaşlar,
bu pasaporta isim numara sallama olayına izin veriyor mu sistem bununla ilgili birkaç yerde tartışma görmüştüm
-
@Evren-Bıyık iyi geceler bir arkadaş süresi bitmiş pasaportla denemiş olmamış bence sistem yanlışları kabul etse bile çekilişte sistem otomatik eler Amerika bu en iyi sistem vardır
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben şu an Nyc sokaklarında gezerek, arabada hafif radyo eşliğinde bekliyorum çekilişi :D
Eşlik etmek isteyen gelsin, arabada yer var :)
https://driveandlisten.herokuapp.com/İlginç bir uygulamaymış ilk defa gördüm çok güzel 👍🏻
-
Oh ortalık sakinleşti. :sleeping_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum