DV2021 Bekleme Odası
-
@serdal benım cok amerıkada arkadasım var benım gozlemlerım cok fazla cımrı oluyorlar sureklı para bırıktırmekten ve tek korkuları sıgorta oluyor (kı ben yaklasık turkıyede 5 yıl sıgortam yok 1 kere bıle hastaneye gıtmedım:) bunu onlara anlatınca hayret edıyorlar alısverıs yapmaktan kacınıyorlar bıraz kapatalızmı hıssedıyor ınsan onlarla konusunca sureklı calısmak ıstıyorlar ıkı dk oturmuyorlar evet farklılar ama bızım oraya gıdınce oyle olucagımızı sanmıyorum eve kazanmayı severız ama bız bıraz keyıfcıyız en azından ben sonucta topraga goturmuyecegız
-
@FreeMen kaldırdılar mı
-
@haymatlos_ Evet.
-
evet kaldırıldı şuan haberlerde detayi geçiyor
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar sizi ve oktay ibiş beyi , greencard çıkarsa ve eğer ankara'ya gelirseniz beklerim.
elimden geldiğince yardımcı olurum.peki ya bize bize :D
-
@nothing34 Herhalde bu biraz da alışveriş alışkanlıklarından geliyordur diye düşünüyorum. Misal TR de 3200 tl ye satılan bir kulaklık için ABD fiyatı 400 dolar.Bizde asgari ücretin 1.5 katı iken onlarda 4 te biri.Fakat birçok incelemede "400 dolar çok pahalı" gibi ibareler bulunuyor.Ve çok ta fazla tercih edilmiyor.
-
@Rhonster tabikide herkeze
-
Arkadaş nasıl bir ülke ya 😂
-
@imerafera bence bıraz doymusluk var artık sanırım onlarda herseyı cok buyuk alıyorlar ve gozlerı doymus bazen sıparıs verecekler dıyelım 10 dolar koskoca menu ne gerek var lan dıyorumkı 10 dolar ya ama onlara gereksız gelıyor cunku sanırım 1 dolar bıle degerlı sıparısı getıren adama 2 dolar tıp verıyor adam mutlu oluyor dıyorumkı turkıyede 2 lıra bahsıs versem garson benı dover
-
@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
eyy fedoncu eyy amerigalı sen ne demek istersin anlat bize
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
eyy fedoncu eyy amerigalı sen ne demek istersin anlat bize
Fedon tabak kırıyordu en son. Ah Amerika var bir hayalimiz
-
Bu arada Şafak doğan güneş ☀️ batan da olabilir gerçi
-
@serdal burası tek kelimeyle harika. Hayatımda ilk defa bir kadınların erkeklere kapı açtığını gördüm otobüsten inan yolcu şoföre teşekkür ettiğini gördüm hayatımda ilk defa kırmızı eti fiyatına bakmıyorum, araba desen askari ücretle 2 haftalık kazancınla git al. yolda yürürken selam verirler naziktirler herseye teşekkür ederler. Siyaset ayrımcılık yok. Virüs var veya eylemciler var veya abd yıkılacak diyen bazı çomarlara inanmayın. Öyle olsa dolar düşerdi. Türk medyası tam bir yandaş. Green card çıkarsa hiç durma gel
-
Bana veya eşime çıkarsa adak adadık onu yerine getireceğim. 😃 Hakkımızda hayırlısı olsun vakit az kaldıkça bende kazanamama duygusu ağır basmaya başladı.
-
Hele şükür yeni bitirdim şafak sıkıştırmış herkesi valla ben uyuyunca kendimi gamsız hissettim şimdi😂Umarım iyi dilekleri olan herkese çıkar.Benimde cok merak ettiğim konu var.Şayet çıkarsa amerikaya girdiğinizde ilk kendiniz için ne alacaksınız? Neydi o almak istediğiniz? Araba hariç lütfen cevapları bekliyorum.Saygılar hepinize
-
Bu ileti silindi! -
Yarin veya bir kac gun sonra kazandiniz yazini gorursem uzulecegim kesin. Neden diye sorarsaniz son birkac aydir yasanan olaylar korona, aile ici sorunlar filan ailemden bekldedigim destegi alamayacigimi gosterdi. Ama yinede umutluyum hayallerimden vaz gecmedim bu yil icin olmasada universiteden mezun olup kendi parami kazandigimda tekrardan sansimi deneyecegim. Bu yilda kazanan arkadaslar adina simdinen mutluyum hayirlisiyla kartlarini alir ve giderler:)
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@jimano Çok özel değilse yurtdışı doğumunuz neresi? Almanya ya da Fransa'ysa doğum yeriniz neden oralarda memnun kalmayıp yine de GC'ye başvurdunuz. Özelse elbette cevaplamayın. Teşekkürler.
Almanya doğumluyum,ama ortaokul zamanı ailemle kesin dönüş yaptık memlekete :)
-
@Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hele şükür yeni bitirdim şafak sıkıştırmış herkesi valla ben uyuyunca kendimi gamsız hissettim şimdi😂Umarım iyi dilekleri olan herkese çıkar.Benimde cok merak ettiğim konu var.Şayet çıkarsa amerikaya girdiğinizde ilk kendiniz için ne alacaksınız? Neydi o almak istediğiniz? Araba hariç lütfen cevapları bekliyorum.Saygılar hepinize
@Selim-Kocer uyuma 😁 Uykular haram 😁
-
Bende en çok kim bana çıktı yazacak merak ediyorum 😁 tahminim @haymatlos_ @Rhonster @ayvalik10
Bilgisayar onlardan sorulur çünkü 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum