DV2019 bekleme odası
-
534 çevrim içi 😀
-
@vulture insallah gelde baklava yemesekte olur...Ama guzel kalbin için çok tesekkurler
-
Mutlu sona kim inanır ?
-
saat kaçta çekiliş
7 mi 8 mi ? -
-
@metert DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells sizdemi gc ile gitmiştini acaba ?
Hem evet, hem hayir. Doktora icin ABD'ye gelirken lotodan Green Card cikti. ben de ogrenci vizesini Green Card'a cevirdim.
-
@reader ayrı bir başlık olsa iyi olurdu sadece sonuçları ve kaçıncı başvuru olduğunu yazabileceğimiz burada araya kaynar
-
Lutfen biri sonuclari kontrol edebilecegim link atsin
-
biz o kadar sorduk ama sizi hiç merak etmedik sanırım :D Artık pp deki kaplan olduğunuzu düşünmeye başlamıştım :D
-
@sharm DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

sayin @Sharm hizliresim sitesinin fotograflari nedense gorunmuyor, eger resmi imageshack'e ya da baska bir image upload sitesine atip yuklerseniz daha iyi olur.
-
779 Çevrimiçi:)
-
@ehehehe biraz geç kaldık sanki🤔
-
-
Burası karnesini bekleyen öğrenciler gibi oldu :)
-
@mgmar48 evet kazanınca case no veriliyor, numaranız ne kadar küçük ise bir an önce formu doldurmanız da yarar var...
DV-2019 kazananların görüşmeleri 01 Ekim 2018 günü başlayacak zaten... -
@metert DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
biz o kadar sorduk ama sizi hiç merak etmedik sanırım :D Artık pp deki kaplan olduğunuzu düşünmeye başlamıştım :D
hangi pp? :)
-
arkadaşlar doğu saatine göre edt
https://saatkac.info.tr/EDT -
SON 2!!!!!!!!!
-
@crazycells site yurtdışına kapalı hocam
-
Son 2 dk umarim forumdaki arkadaslardan buyuk cogunluna cikar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum