DV2019 bekleme odası
-
Kazanmaya son 30 dk hazır mısınız beyler !!!!!!!
-
@resta ümidimiz kalmadı buranın düzeleceğinden ondan sanırım.
-
arkadaslar komik bir soru olabilir ama numaramin ekran goruntusunu almistim ve 0'in icinde bir cizgi var I harfi ustu ve altinda cizgi olan seklinde ben numaramı girerken 0 ve I seklinde giricem bu bir problem olusturur mu?
-
@hsndmn güzel tespit.
-
Ne olmuş değerlenmiş buralar @likable
-
@resta tek çare değil,alternatif bir seçenektir greencard.
-
@nuhkan34 oşmadıgı söyleniyor! Her konumda cıkan gordum
-
@crywolf34
Ben bilgisayar mühendisiyim. Aylık 3500 lira kazanıyorum. Bu paranın karşılığı 800 dolar. Yeni bir donanım çıktığında ve ya yeni bir şey almak isteiğimde işler istediğim gibi olmuyor. Bence tek çare gibi görünüyor. -
@rosa8 aynen icinde cizgi olan sıfır. :D
-
@rosa8 0 içinde çizgi var ise sıfır anlamına gelir I alt/üst çizgi var ise Büyük I harfidir...
-
@resta öyle düşünürsen Amerika'da da olası bir sağlık sorunuyla karşılaşırsan en az 5000 $ dan başlıyor.O zaman da tek çare Türkiye mi olacak ?
-
Burayı takip etmekten çekilişi unuttum yaw dur hele😁
-
ekran goruntusu aldıgım telefonum kırıldı bugun sans eseri numaramı almam icin nasıl yapmam gerek
-
@dentali ben de oyle oldugunu dusundum ama giris durumunda belki o harf ve gosterimle girmem gerekebilir mi diye sormak istedim her turlu husran olacagi icin bari burdan emin olayim :D
-
dakikalar kalmış olmasına rağmen site hızlı açılıyor :) açıklanma zamanında da şansımız yaver gider umarım :)
-
@malik-işçi Telefonu bilgisayara bagla forograflardan cıkarırsın goruntuyu
-
Bu ileti silindi! -
@malik-işçi confirmation number unuttum kısmı çıkıcak,merak etmeyin
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar diyelim ki çıktı(ki heyecanıma rağmen umudum çok az :() hemen yapmamız gereken bir işlem var mı yani öncelik tanınabilmesi adına 260 formunu falan doldurmak gibi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum