DV2021 Bekleme Odası
-
@nothing34 yok kardeşim ben daha önce kazanmış biriyim mülakata falan gittim. Bu tarz rakamlar falan yok uydurma.
-
Nasa ve SpaceX iş birliği ile ISS'e gönderilecek 2 astronotun uçuşu hava muhalefeti nedeni ile iptal edilmişti biliyorsunuz :) İlginenler için hatırlatma olsun, bugün TSİ 22.22'de her şey yolunda giderse fırlatılacak. Türkçe yayın için https://dlive.tv/BarisOzcan adresinden 21.30 dan itibaren izleyebilirsiniz. SpaceX ise yayına başladı, hadi bakalım inşallah bugün sorunsuz fırlatırlar :) https://www.youtube.com/watch?v=bIZsnKGV8TE
-
@MuratUsa uyandırmayın milleti lütfen :D rakip sayısı artmasın :D
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10 arama kısmına tıklayınca kapanıyor silip tekrar yükledim yine aynı oldu
chrome unuzda hata olabilir güncelleme gelmişti dün bi silip baştan yükleyin düzelir büyük ihtimal.
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Evren-Bıyık evini gosterıp 50 bın tl kredı cek onu goster dıyecegım ama adamların gozunde 7300 dolar :( para bıle degıl kı adamlar kısı bası 50 bın dolar ıstıyormus artık ne kadar dogru bılmıyorum ama bu para konusu cok can sıkıyor
millet dükkan açıyor 50 bin dolara amerika da :D
-
@Pickles ben ikinizede cevap vereyim ama sirf begenmediginiz cevap icin dislike atmayin.. ikinizde direkt elenirsiniz sebebi ise beyaninizda durust davranmadiginiz icin... peki bu nasil anlasilir? Fotografin ozelliklerine baktiginizda her seyi gorebilirsiniz ...bunu sistem eler cunku emin ol baska turlu anlasilmaz ... butun ilk elemeleri sistem yapar kalanlar arasinda cekilis olur...ikinizde elendiniz bastan ....bana kizabilirsiniz ama 6 haziranda kazanamadiginizi goreceksiniz
-
Hesabımızda para olması şart mı görüşmeye giderken ? Benim sadece 1 arabam ve 1000 dolar net param var bu iş için biriktirdiğim. İşlemler onaylanır ve vize alabilirsem arabamı satıp gitmeyi düşünüyorum ama ... önce mi satmalıyım nasıl olacak ?
-
@JohnColt şu an maddi durumumuz birebir aynı :) ben acıkcası çıkarsa hemen satacagım arabayı. olurda kartı alamazsam sorun degil 1 yıl arabasız kalmak. Tekrar alırım araba.
-
@cüneyt-tarıkman çıksında hocam gerisi dert değil, gittiğim yerde yarı fiyatına aynı arabayı alabiliyorum :) o yüzden dert değil ...
sadece hesapta mı olması gerekiyor, üzerimize kayıtlı mı kalması mı gerekiyor onu merak etmiştim... -
@crazycells Nakit para yetersiz olduğu durumlarda, ev tapusu fayda ediyor mu ? Yukarıda öyle bi algı oluştu..
-
@JohnColt ben düz vize mantığı olarak düşünüyorum. aktif olarak paranın son 7-8 ay hesabımda kaldıgını göstermem güzel olur diye düşünüyorum.
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bugün TSİ 22.22'de her şey yolunda giderse fırlatılacak. https://www.youtube.com/watch?v=bIZsnKGV8TE
Heyecanlıyım, bekliyorum. :man_astronaut:
@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
%50 imiş hava muhalefeti
Green card sonucunu bekler gibi bekliyorum fırlatılmasını.
En son Ready for Launch tweeti attılar. :rocket:
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@FreeMen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bugün TSİ 22.22'de her şey yolunda giderse fırlatılacak. https://www.youtube.com/watch?v=bIZsnKGV8TE
Heyecanlıyım, bekliyorum. :man_astronaut:
%50 imiş hava muhalefeti
Green card sonucunu bekler gibi bekliyorum fırlatılmasını.
En son Ready for Launch tweeti attılar. :rocket:
Aynen, son 15 dk bu sefer gidecek galiba
-
@JohnColt, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hesabımızda para olması şart mı görüşmeye giderken ? Benim sadece 1 arabam ve 1000 dolar net param var bu iş için biriktirdiğim. İşlemler onaylanır ve vize alabilirsem arabamı satıp gitmeyi düşünüyorum ama ... önce mi satmalıyım nasıl olacak ?
Sonra satacaksınız, araç ruhsatı ve bedelini gösteren muadil araçların ilan sitelerinden örnek çıktılarını da alırsınız.
-
-
Amerika böyle çalışmaların reklamı konusunda çok başarılı.
Örneğin uzaya ilk çıkan insan Yuri Gagarin (Sovyet Kozmonot) ancak dünyadaki çoğu insan Neil Armstrong'u hatırlıyor.
Bizim Türkiye'de Neil Armstrong'un uzaya çıktığına inanmayıp, Amerikan propagandası sananlar da var ki onlar zaten apayrı bir tartışma konusu. :face_with_tears_of_joy:
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Amerika böyle çalışmaların reklamı konusunda çok başarılı.
Örneğin uzaya ilk çıkan insan Yuri Gagarin (Sovyet Kozmonot) ancak dünyadaki çoğu insan Neil Armstrong'u hatırlıyor.
Bizim Türkiye'de Neil Armstrong'un uzaya çıktığına inanmayıp, Amerikan propagandası sananlar da var ki onlar zaten apayrı bir tartışma konusu. :face_with_tears_of_joy:
cabin crew slides armed and cross check 😂
-
Fırlatıldı. :)
Amerika yıllar sonra tekrar insanlı uzay mekiği göndermiş oldu. :man_astronaut: :rocket:
-
gönderdik mekiği :))
-
Sokaga cikma yasagi varken uzaya adammi gonderilir kardesim...fakirizya yasak bize...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum