@Meriç-Buğra-Beyoğlu, içinde söyledi: İptal edilmiş vizenin etkileri (Revoked visa)
Öncelikle çok teşekkür ederim @crazycells göçmenlik isteğinize kanaat getirmişler gibi gözüküyor dedin bu kanaat benim turist vizesi yada herhangi bir göçmen olmayan vize alma şansımı çok mu düşürdü ek olarak öyle bir çalışmada bulunmadım fakat yengem ve dayımın davetiyesi ile gittim onlarda restauranta sahipler acaba o yüzden mi bu kanaate vardılar . Şu yönden üzgünüm keşke demekle olmuyor ama amerikada change of statu yapsaydım bundan kötüsünü görmezdim diye düşünüyorum
Hayir, normalde bir problem degil; onemli olan gercekten vizeyi amacina uygun kullanip sonrasinda Turkiye'ye donmek...
Siz daha onceki turist vizesini ne amacla aldiniz? Okullara bakacaginizi belirtmis miydiniz? Sizin ABD'ye gidince, "ABD'de kalmanin yollari"yla ugrastiginizi hatta calistiginizi dusunmusler gibi gorunuyor. Restoran durumunu bilemiyorum ama o da katkida bulunmus olabilir. Bir sekilde, sizin durumunuzu gercekci bulmamislar maalesef.
Iki yontemin de kendine gore artilari ve eksiler var... ABD icinde Change of Status yapmak daha masrafli bir surec, ayrica onaylanmasi aylar surebiliyor.