dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 arama kısmına tıklayınca kapanıyor silip tekrar yükledim yine aynı oldu
-
@Zelene hangi bölge istiyorsan kriterleri de yazarsan söyle sana gönderiyim yada opera programını indirirsen kendiliğinden içinde ayarlar da VPN açabiliyorsun bir de öyle denersin ama dediğim gibi söyle sana resimlerini atıyım
-
@ayvalik10 teşekkür ederim yok ben öylesine bakıyordum zaten bir heves hobi gibi hatta son bir yılın bütün ilanlarına hakimdim
bölge okul puanı vs. Bakalım açılır belki yine -
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
SpaceX'in insanlı uzay mekiğini fırlatma olayı yılan hikayesine döndü.
Bakalım bugün gerçekleştirebilecekler mi.
6 haziranda greencard da bizi Amerika'ya fırlatsa hiç fena olmaz.

%50 imiş hava muhalefeti
-
@ayvalik10 bende edremitten. Emlak işi mi yapıyorsunuz?
-
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak;
Green card çıktığı taktirde acilen evimi satıp parayı bankada tutmayı ve konsolosluğa giderken bu parayı göstermeyi planlıyorum fakat konsolosluk görevlileri bu paranın bir anda hesaba geçmesini şüpheyle karşılayacaktır haliyle, ben gerekli açıklamayı yapsam da inanmayabilirler, giderken yanıma eski tapunun fotokopisini götürmem mantıklı olur mu ya da nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
-
Bende eşimin hesabıni göstericem sorun olurmu ki
-
@bilalcobanoglu denizer işmerkezi yetkili sigorta acentesiyim
-
@Evren-Bıyık mülakat deneyimlerinde okursanız hiçbir sıkıntı olmaz
-
@bakk25 hiçbir zaman sorun olmadı.
-
@Evren-Bıyık buna gerek yok öyle kılı kırk yarmiyorlar. Sadece o para hesabında olsun yeter .
-
@Evren-Bıyık, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak;
Green card çıktığı taktirde acilen evimi satıp parayı bankada tutmayı ve konsolosluğa giderken bu parayı göstermeyi planlıyorum fakat konsolosluk görevlileri bu paranın bir anda hesaba geçmesini şüpheyle karşılayacaktır haliyle, ben gerekli açıklamayı yapsam da inanmayabilirler, giderken yanıma eski tapunun fotokopisini götürmem mantıklı olur mu ya da nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
kesinlikle böyle bir şey yapmayın. konsolosluk görevlileri zaten kendisi diyor, vizeniz basılana kadar hayatınızda bir değişiklik yapmayın diye. belki case number'ınız çok yüksek olacak ve sıra size hiç gelmeyecek? zaten mülakatta evinizin tapusunu mal varlığı olarak gösterebiliyorsunuz. para göstermenize gerek bile kalmaz.
-
@Evren-Bıyık evini gosterıp 50 bın tl kredı cek onu goster dıyecegım ama adamların gozunde 7300 dolar
para bıle degıl kı adamlar kısı bası 50 bın dolar ıstıyormus artık ne kadar dogru bılmıyorum ama bu para konusu cok can sıkıyor -
Ev göstermek gerçekten yeterli midir ? Ben nakit para istiyorlar diye biliyorum. Yani evin tapusunun Amerika'dayken sana ne gibi faydası olacak ? bu bilgi kesin mi sayın @crazycells ?
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Evren-Bıyık evini gosterıp 50 bın tl kredı cek onu goster dıyecegım ama adamların gozunde 7300 dolar
para bıle degıl kı adamlar kısı bası 50 bın dolar ıstıyormus artık ne kadar dogru bılmıyorum ama bu para konusu cok can sıkıyorKişi başı 50 k $ mı? Yok artık inanmayın böyle şeylere.
-
@tanti cok tartıstım bu konuda aylar once kımısı paran yoksa gıtme pıs fakır ımayesı yaptı kımısı 5k yeter kımısı 10 k yeter dedı ama bır cok kısı 50 k dan soz etmıs daha oncekı gorusmelerde felanda tabı o zamanlar dolar 7 degılmıs herneyse ben sponsor gosterıp ev hazır felan dıyıp en fazla 2k gosterırım sonrası oldursen cıkmaz zaten zaten o 2k yıda gosterıp belgede masraflara harcıcam kredı cekıp hahahahah
-
6 Haziran'a kadar bu konsolosluk görüşmesinde istenen para miktarı söylentilerle arta arta $150.000'a kadar çıkacak sanırım
50k diye bir şey ilk defa duyuyorum gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum. -
@nothing34 Emanet para ile halledebilirsiniz.1 saatlik hesaba giris cikis yaparsiniz o arada cikti dekont alirsiniz zaten bazilarina hic sormamislar bile ama yinede sansa birakmamak lazim.Asil onemli olan ABD de is bulana kadar yetecek kadar bir miktar paraya sahip olmak ve araba alabilmek.
-
@MuratUsa bendekı sanssızlık bu para nerden geldı der kı o zaman kalırım oyle
valla adımımı bır atsam calıskanımdır kısa zamanda herseyı yaparım zaten arkadaslarım ve sevdıgım ınsan orada hazır bır hayat var ama bu ıslemler ıcın para yok
bu arada umarım yapılan harcamalara korona testı felan eklenmez her odeme dolarla cunku -
Make America Great Again Amerika'yı yeniden büyük yap demiş trump prostestolar beyaz saraya kadar gidince
Benzer Başlıklar
153
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k