DV2019 bekleme odası
-
555 kişi çevrimiçi :)
-
akşam bu sitede kilitlenebilir :)
-
@gc_dream DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Bu sistem bide biz confirmation numarasını yazarken kafasına göre seçiyor olmasın. Seni seçtim pikachu der gibi :)
Bazıları kontrol etmeyi unutup, aradan da epey bir zaman geçtikten sonra aa bir bakim diyip kazananlarda çokmuş. İnsana neleri düşündürtüyorlar vallaValla abim bi kere öyle bişeyden bahsetmişti. İlk açıklandıgında baktım diyor kazandın ekranı çıktı diyor ama alttaki bilgiler farklıymış başka birinin adı yazıyordu diyor sonra baktıgımda kazanamadın yazdı demişti. Bilmiyorum artık nasıl oluyor
-
@samet-yildiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Amaan ne de heyecan yaptınız he sizi gerçekten anlamıyorum. Alt tarafı 1 saat 38 dakika 44 saniye 18 salise kaldı.
yalnız dolarda heyecanlı bugün farkettiysen baya yüksek seyrediyor tansiyonu çıktı :)
-
@captain allah allahh çok garip federaller 3 harflileride mi sokmuş işin içine ne :) Bence yanlışlıkla başka bir confirmation numarasını yazmıstır şansada çıkanı bulmuştur. Nebiliyim. Ama dayanıpta sistemin daha sakin olduğu bir zamanda bakmak 1 hafta sonra gibi sanki ruhsal anlamda beni doyuma ulaştırır gibi hissediyorum:)
-
@zagatoff Onunda kalbi dayanmıyor onu da ateş bastı Türkler geliyor diye :)
-
@captain allah allahh çok garip federaller 3 harflileride mi sokmuş işin içine ne :) Bence yanlışlıkla başka bir confirmation numarasını yazmıstır şansada çıkanı bulmuştur. Nebiliyim. Ama dayanıpta sistemin daha sakin olduğu bir zamanda bakmak 1 hafta sonra gibi sanki ruhsal anlamda beni doyuma ulaştırır gibi hissediyorum:)
confirmation number tuttu diyelim soyadıyla dogum tarihi nasıl tuttu da sayfa acıldı. :D
-
Açıklandı galiba siteye giremiyorum kilitlenmiş olabilir mi? Siteye girebiliyor musunuz ?
-
Sitede hareketlilik yok Her şey normal açıklanmadı daha
-
@captain Benim basvurularımı hep eşim kontrol etmişti. Emin olmamakla birlikte, sanırım sadece confirmation number ve doğum yılını yazıpta da kontrol edebiliyorsun. Belki o şekilde kontrol etmiş olabilir.
-
evet ben siteye girdim ve kazanmışım.
Demeyi çok isterdim ama henüz açıklanmamışlar :)
-
Bana da çıkmış demeyi çok isterdim ama maalesef açıklanmamış ya.
-
@captain Benim basvurularımı hep eşim kontrol etmişti. Emin olmamakla birlikte, sanırım sadece confirmation number ve doğum yılını yazıpta da kontrol edebiliyorsun. Belki o şekilde kontrol etmiş olabilir.
Belki olabilir ama yaşanmış bişey bu herşey olabilir bilmiyoruz. Bekliyoruz :)
-
Saat 19 da açıklanacak. Ancak yoğunluktan dolayı o saatte kontrol etmenin pek mümkün olacağını sanmıyorum. :)
-
@gc_dream bak bu olabilir bu sene bana verdiği numara FBT yazıyor adımın soyadimin bas harfleri :)
-
Son 1 saat 19 dakika.........
-
şuan hayal bile kuramıyorum :) çıksa noolur, çıkmazsa noolur bilmiyorum..
-
dolar 4.41 gördü çıksada nasıl gidicez kafamda deli sorular ya :D
-
@nuhkan34 seneye kadar düşer belki :)
-
@nuhkan34 haklısın bende ayni düşünce deyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum