DV2021 Bekleme Odası
-
@gariban Katiliyorum..Sonucta hersey konsolosluk yetkililerinin elinde olacak..Zamanim yoktu pasaport cikarmak icin ama cekilisi kazandiktan sonra gidip aldim dese birisi yetkili kabul edebilir ..Trump'in ruhu bile duymaz :)
-
@enesbaba gözünde ABD yi o kadar büyütme. İstediklerine ulaşma konusu tamam ama anında ulaşma konusunda zayıflar. Ülkenin en önemli kurumlarından biri DMV. Motorlu taşıtlar ile ilgili düzenleme yapan kurum. Ehliyet falan hepsini oradan alıyorsun. Ama SSN doğrulama servisleri yok. Orjinali görmeden numara ile doğrulama yapamıyorlar.
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gariban Eğer ki böyle bir ortak databaseye sahiplerse pasaport şartı bu yüzden getirilmiş olabilir. Şayet değillerse dediğiniz gibi mülakat sırasında etken olacaktır.
Sistemin var olduğuna eminim ama bunu GC için kullanmazlar, ben de olsam kullanmam adı üstünde çekiliş. Fotoğraf ile aynı mantık
-
Belki şey yaparlar üniversitede yazdığımız tezi programa sokalardı. Kopyala yapıştır yapılan söz öbekleri eşleşirdi. Eğer Ülkelerin ortak bilgi havuzunda bizim pasaport bilgilerimiz varsa. Kısıtlayarak anlatacağım, misal pasaport üzerinde ahmet yazıyor, biz çekiliş formuna ahmel yazdık bilgi doğruluk oranı yüzde 80. Pasaport üzerindeki bilgiler aynı olmak kaydıyla bu sefer samet yazdım doğruluk payı yüzde 60. Diğer bilgiler içinde bu düşünülebilir. Her hücreye girilen bilginin doğruluğu belki ölçülür. Sonuçta insanların klavye üzrinde yanlış tuşa basma olasılıkları var, bana kalırsa ahmet yerine ahmel girdi diye veya doğum tarihini 22.12.1992 yerine 22.12.1994 girdi diye eleyecek halleri yok.
-
@arnblt, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@enesbaba gözünde ABD yi o kadar büyütme. İstediklerine ulaşma konusu tamam ama anında ulaşma konusunda zayıflar. Ülkenin en önemli kurumlarından biri DMV. Motorlu taşıtlar ile ilgili düzenleme yapan kurum. Ehliyet falan hepsini oradan alıyorsun. Ama SSN doğrulama servisleri yok. Orjinali görmeden numara ile doğrulama yapamıyorlar.
Vallahi benim dinlediğim ve karşılaştığım durumlar farklıydı. DMV konusunda haklısın abi. Orjinali görmeden doğrulama yapamıyorlar demen ( olayların seyrini epey değiştirir.) Yaşayıp, görelim.
-
@Hyller Kasım ayında yani başvuru döneminde de fotoğraf konusu bayağı tartışılmıştı. Kullanıcı adını şu an hatırlayamadığım bir üye kazandığı çekilişin başvurusu için gönderdiği fotoğrafı paylaşmıştı. Fon, ışıklandırma, gölge, perspektif gibi hemen her konuda kural ihlali içeriyordu fotoğraf. Fakat kendisi bütün bunlara rağmen hiçbir sorun yaşamamış. Yanlış hatırlamıyorsam Tampa'da yaşıyor kendisi. Üye adını bulabilirsem bizzat kendisine de tekrardan sorarız.
-
@Ali-Dmr Bu yil kural hatalari direk diskalifiye sebebi olacak deniliyor.Gecmis yillardaki gibi olmayacakmis.Tabi bekleyip gorecegiz.
-
@arnblt Ben geçen sene ki başvuruda kullandığım fotoyu kullandım. Bu yüzden elenirsem valla kötü şeyler yaparım kendime :)
Fotoyu yüklerken nereden anlicaklar ki dedim kendi kendime, hala da aynı şeyi söylüyorum o başka :)
-
Şimdi bir kişi 100 defa giriş yapıyor ve 100 başvuruda da pasaport numarasını sallıyor. Çekilişten önce kontrol edilmiyor ve o arkadaşa kart çıktığında o pasaportu kaybettim diyor ve yeni pasaport ile görüşmeye gidiyor. Bunun olabileceğini inanıyor musunuz. Pasaport numarası sahte ve birden fazla başvuruyu engellemek yanında o pasaport ile hangi ülkeleri gidilmiş o sorgulanıyor.Emin olun pasaport bilgilerinden CIA ve NSA den bile sorguluyorlardır.
Bu eleman Green Card gitmiş ve orada karısını çoçuklarını öldürmüş. Green card artık sorgulanıyor halk tarafından. Trump kasımda tekrar seçilirse puan sistemi getirilecek ve lottery büyük ihtimal kalkacak.
-
Bugün günlerden Nevada. :game_die:
Fuhuşun serbest olduğu tek eyalet olan Nevada, dünyanın kumar merkezlerinden biri olan Las Vegas'a ev sahipliği yapıyor. :joker:
Nevada aynı zamanda Amerika'da en çok boşanmanın gerçekleştiği eyalet. :)
Kumar, fuhuş gibi faaliyetlerle önemli bir turizm merkezi haline gelen Nevada ne yazık ki coronavirus'ten en kötü etkilenen eyaletlerden biri oldu.
Nisan ayı itibariyle ülkedeki en yüksek işsizlik % 28 ile Nevada'da.

-
@texasyoga yönergeler de ve bizzat elçinin kendisi söylemişti sosyal medyada canlı yayında kesinlikle aynı fotoyu kullanmayın diyor hem üst üste 2 yıldan hemde güncel olmamasından kaybediyorsunuz maalesef olurda sistem de bir sorun oldu ve es kaza kazandınız mülakat esnasında kontrol eder ve red alırsınız..
-
@FreeMen sanırım buna en iyi örnek havaalanlarında pasaport kontrol sonuçta numara giriyorlar oraya da ama ortak bir sistem vardır elbet orada
-
@MuratUsa bu değil ABD de ne Türkiye'de ne de her hangi bir devlette olacak bir şeye benziyor sınav kağıdığını boş verip sonra evde kağıda cevapları yazıp hocaya verip hocam dolduracak vaktim olmadı bende evde doldurdum tamam çocuğum alayım sorun yok demesinden bile daha ütopik hatta kanatlarımız çıksın ABD öyle gidelim 😳
-
@nightwalker kongre gerekli çoğunluk oda yok Trump Kasım'da seçimi alsa bile kalkmaz
-
@nightwalker Trump yeniden seçilse de seçilmese de çok uzun ömrü yok çekiliş şeklinde verilen Green Card'ın. Trump seçilirse süreç hızlanır sadece uzun vadede her durumda kalkacak çekilişle verilen Green Card maalesef. Ama yine de umarım Trump seçilmez göçmen karşıtı politikaları genel olarak bizim aleyhimize.
-
@this-time89 eninde sonunda kalkacak ama bu çekilişin geçmişi 30 yıllık dönem dönem tartışma yaşandı kalksın diye ancak 11 Eylül döneminde bile kalkmadı trumpın elinde olan bir şey değil hem temsilciler meclisinden hemde senatodan geçmesi gerekiyor şuan ikisinde de geçemez demokrat parti destek vermez belki 10 belki 20 yıl elbet kalkacak ama daha süresi olduğunu düşünüyorum
-
@LordBolton trumpın duracağı meçhul virüs iyice salladı koltuğunu şimdi de twitterla kavgalı ee en son polis olayı vs. onlarla imaj düzeltmeye çalışıyor
-
@nightwalker Sahsen ben kaldirilmasindan tarafim..Nitelikli ve gercekten isteyen insanlar ayrica ABD nin ihtiyac duydugu alanlarda calisanlar alinirsa herkes mutlu olur..Cekilis isteyenler gitsin toto_loto oynasin belki zengin olurlar.
-
Abd konsolosluğuna mail atmıştım dün , bana geri cevap verdiler. Kazandığınız taktirde pasaport bilgilerini güncelleyebilirsiniz diye .
Acaba bu bir işaret midir sizce ? :D -
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ Durum oyle degil ..Basvuru az ama kontenjanda az yani olasilik ayni..
kontenjan niye az ? kontenjan belli basılacak vize miktarının %7 si.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum