Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@clourpoint abiciğim sanal dünya da klavye de bir kişinin tuşlara basmasına engel olamayacağın için canını sıkma.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sadikcagan nerelerdesin artık gelmicen mi ne yaptın amerikaya gittin mi

• @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@dreams_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ayvalik10 tavsiyemdir, okuma!
    Bak ben takmıyorum mesela senin bu tavırlarını 😁😁😁
    Ya çocukken çok ezmişler seni yahut sevgiden mahrum kalmışsın, bu tavırlarla dikkat çekme peşindesin.
    Boş uğraşlar bunlar. 😉

hop orda dur bakalım kardeşim.bak yazdıkların hoş değil.hem fatih iyi çocuktur,yardımseverdir.bu yazdıklarını haketmiyor.sen onu tanımıyorsun.onun mizacı böyle üstüne gitmeyin lütfen...

Sen benim duracağım yere karar veremezsin, hop sen de orda dur!
    Hep aynı terane, "iyi çocuktur, içinde kötülük yoktur, siz onu tanımıyorsunuz" vs vs.
    Tanımıyorum, tanımak zorunda değilim, tanımayan herkes de katlanmak zorunda değil.
    Burada kimse çocuk değil, azarlayamaz o şekilde.
    3. olarak sus lütfen!

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@clourpoint abiciğim sanal dünya da klavye de bir kişinin tuşlara basmasına engel olamayacağın için canını sıkma.

Aynen, sanal dünyada geçmişsin klavyenin başına önüne gelene ahkam kesiyorsun!
    Ayıbı yapan siz, suçlayan yine siz.
    Nasıl bir dünyanız var diyecem lakin, merak etmiyorum. Zira, o da aşikar.

• Sevgili dostlar pasaport olayı ile ilgili olarak @nightwalker arkadaşımızın da paylaştığı link teki gibi pasaport zorunluluğu güvenlik amaçlı ve gerçekten başvurmak isteyenler için getirilmiş bir özellik. Böylelikle daha az evrak işi ile uğraşmak durumunda kalacaklardır. Örnek vermek gerekirse 200 bin başvuru sayısı otomatikman 120 bin gibi hatta daha da düşük bir orana gelecektir. ( Türkiye için konuşuyorum)
    Ama gerçekten şans meselesi, 200 bin içinde seçilmezsin 50 bin içinde de.. Tabiki istatistik açısında 200 bin ile 50 bin arasındaki oran bakılırsa elbette şans yüzdesi elbette artacaktır.
    Sahte pasaport numarası olayı için pasaport nedir bir araştırma yapması. (Pasaport yabancı ülkelere gidecek olanlara yetkili kuruluşça verilen, yabancı ülke yetkililerinin kimlik incelemesinde geçerli olan belgedir.) Kaynak: Wikipedia
    Pasaport olayı bence bizim başvurularımız sonucu sistem kimlik bilgilerimiz ile pasaport bilgilerimiz karşılaştırıp sahte ve yanlış başvuruları eleyip sonrasında çekiliş sistemine yükleyecektir. Yani sallama pasaport numarası yapanlar resim hatası yapanlar gibi baştan elenip çekiliş kalanlar üzerinden yapacağıdır.
    Herkese bu süreçte şansının bol olması dileği ile

• @dreams_usa selamlar, sürekli %1 hatta burdaki yazışanların ihtimalinin daha da az olduğunu söyleyenlerle ilgili bi çıkarım varmı onların çocukluğu nasıl geçti sizce ☺️

• @aoakkaya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Sevgili dostlar pasaport olayı ile ilgili olarak @nightwalker arkadaşımızın da paylaştığı link teki gibi pasaport zorunluluğu güvenlik amaçlı ve gerçekten başvurmak isteyenler için getirilmiş bir özellik. Böylelikle daha az evrak işi ile uğraşmak durumunda kalacaklardır. Örnek vermek gerekirse 200 bin başvuru sayısı otomatikman 120 bin gibi hatta daha da düşük bir orana gelecektir. ( Türkiye için konuşuyorum)
    Ama gerçekten şans meselesi, 200 bin içinde seçilmezsin 50 bin içinde de.. Tabiki istatistik açısında 200 bin ile 50 bin arasındaki oran bakılırsa elbette şans yüzdesi elbette artacaktır.
    Sahte pasaport numarası olayı için pasaport nedir bir araştırma yapması. (Pasaport yabancı ülkelere gidecek olanlara yetkili kuruluşça verilen, yabancı ülke yetkililerinin kimlik incelemesinde geçerli olan belgedir.)Kaynak: Wikipedia
    Pasaport olayı bence bizim başvurularımız sonucu sistem kimlik bilgilerimiz ile pasaport bilgilerimiz karşılaştırıp sahte ve yanlış başvuruları eleyip sonrasında çekiliş sistemine yükleyecektir. Yani sallama pasaport numarası yapanlar resim hatası yapanlar gibi baştan elenip çekiliş kalanlar üzerinden yapacağıdır.
    Herkese bu süreçte şansının bol olması dileği ile

cok guzel aciklamissin. o pasaport numarasini oraya sadece girilmesi icin koymus olamazlar zaten. ayrica nasil baska bir ulkeye girdiginde pasaport numarandan/fotografindan vs.. pasaportun sahte olup olmadigi dogrulanabiliyorsa benzeri bir sistem ile numaranin basvuran kisiye ait olup olmadigida dogrulanacaktir.

pasaport numarasina bakmadan basvurulari degerlendiricek olsa neden bu yil extra pasaport numarasi sarti getirsin. ne mantigi var yani

• ⭐⭐

@aoakkaya dediklerinize kesinlikle katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum aslında sahte başvuruları engellemeye yönelik bir çalışma sahte başvuru şöyle bir şey sadece görmek için siteye girip rastgele bilgi verip onay numarası alan çok fazla insan vardır hatta yapmadan önce emin olmak için sahte bir başvuru yapan insan sayısı kanımca çok fazla bir ara yakın bir zaman da Çin'den çok fazla başvuru yapılmış sahte botlar tarafından o yüzden çekiliş başvurularını silip tekrardan yapın denilmişti muhtemelen bu olayın pasaport şartı eklenmesinde büyük etkisi oldu ve bir yotuberdan duyduğuma göre bunun da maliyeti 40-50 milyar dolar olmuş

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@dreams_usa selamlar, sürekli %1 hatta burdaki yazışanların ihtimalinin daha da az olduğunu söyleyenlerle ilgili bi çıkarım varmı onların çocukluğu nasıl geçti sizce ☺️

Onlar kimseye hakaret etmedikleri gibi, art niyetli bir söylem yahut tahminde bulunmuyorlar. Bundan dolayıdır ki, bu tür tahmin ve söylemlerin, yaşadıkları çocukluk dönemiyle değil, umutlarıyla alakalı olduğu kanaatindeyim.
    En nihayetinde herkes bir umut peşinde koştuğundan burada değil mi? 😉

• Aynı aileden abi ve kardeşe çıktı, ikiside gidebiliyor mu? Yoksa sadece bir tanesi mi sürece devam edebilir?

• @profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Aynı aileden abi ve kardeşe çıktı, ikiside gidebiliyor mu? Yoksa sadece bir tanesi mi sürece devam edebilir?

ikiside gidebilir bunun önemi yok önemli olan kazanmış olmak ve şartları yerine getirmek.

• @profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Aynı aileden abi ve kardeşe çıktı, ikiside gidebiliyor mu? Yoksa sadece bir tanesi mi sürece devam edebilir?

Her ikisi de ayrı ayrı işlemlerini yürütüyor. Bağımsız iki birey.

• @delikadir54 katılıyorum dostum. Sahte pasaport numarası ile kazandım diyen çıkmayacaktır. Zaten çok saçma olur. ELENECEKTİR sahte başvuru yapanlar. Rahat olun.
    Bir anı anlatayım. Bir arkadaşım üniversite kaydını yenilemedi. Buna rağmen öğrenci akbili (İSTANBULKART) almak için E-devletten öğrenci belgesi aldı. Başvurusu GEÇERSİZ sayıldı. Çünkü öğrenci olarak aktif durumda değildi. Yani kimse yanlış anlamasın ABD göçmenlik bürosu İBB kadar olamayacaksa yani diyecek söz bulamam doğrusu.

• @dreams_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@dreams_usa selamlar, sürekli %1 hatta burdaki yazışanların ihtimalinin daha da az olduğunu söyleyenlerle ilgili bi çıkarım varmı onların çocukluğu nasıl geçti sizce ☺️

Onlar kimseye hakaret etmedikleri gibi, art niyetli bir söylem yahut tahminde bulunmuyorlar. Bundan dolayıdır ki, bu tür tahmin ve söylemlerin, yaşadıkları çocukluk dönemiyle değil, umutlarıyla alakalı olduğu kanaatindeyim.

Bu konuda yanılmış olabilirsiniz.
    Birilerinin hayalleri yıkmakla ,birisini azarlar gibi yazı yazma arasında psikolojik olarak bir fark olmasa gerek.
    İkisinde de karşı taraf için psikolojik olarak olumsuz etkilenme olabilir.
    Her davanışın çoçukluk dönemi tramvaları ile ilgisini bulan psikologlar, bu davranışlar içinde bir fikirleri olabilir.Orası beni aşar.

• @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

isi 100 kiş

O da forumdakilere çıkar belk, :tongue:

• Gecen sene green card kazanipta kabul edilebiliklik orani az olmasi durumunda kotayi yukselte bilirler yada ek cekilis olur... bu kurallar oldugu surece... bu sene gecen seneyi gozeterek birseyler olabilir cunku adamlar diyecekki 100 bin kazanan varma 20-30 bini ise yarar gerisi cop....dv programa uygun degil.... eee ne olacak ozaman yeni adaylar gelsin diyebilirler... bu olay kazananlarin yuzde kacinin gc sartlarini yerine getirebildigine bagli....hatirlayin onceki cekilislerin birinde bir daha cekilis olmustu kota dolmadigi icin yanlis hatirlamiyorsam.. iptal olandan bahsetmiyorum...

• ⭐⭐⭐⭐

@dreams_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Hocam, hakaret etmek için illa küfür etmek gerekmez. Yazdıklarını daha önce kimse görmemiş ve hepimiz yarımız salak yarımız çocuk, kesin çıkacağına kökten inanmışız çıkmazsa intihar edecekmişiz gibi 2 haftada bir aynı yüzde hesabını yazmaya gerek yok. Kendisine ilk ben söyledim bunu ikide bir yazmana gerek yok, salak değiliz diye. Zaten gidiyorum çekilişten sonra ben demiştim demeye gelirim dedi. Hay hay dedik. Söylemiş gitmiş kişiler için kavga etmeye gerek yok. Fatihle (ayvalık10) en çok ben kavga ederim bu forumda. Adam %100 haklı. İhtimalin %1 olduğunu hepimiz biliyoruz, bunu tekrar tekrar yazmak zekamıza hakarettir diyor. Ben de öyle diyorum.

• @sncr şayet pasaporta dediğiniz gibi görebiliyorsalar mesleki olarakta ne iş yaptığımızı görebilirler mi? Çünkü pasaportta meslek bölümüde var hatırladığım kadarıyla demi?

• İnsanları sürekli azarlar gibi mesajlar okumakta hiç hoş olmuyor.Bunca kişi bu foruma mesaj yazıyor ama sadece bir kişinin tarzı sürekli azarlar gibi.Yok o aslında iyi çocuk yok siz onu tanımıyorsunuz.Burada kaç kişi birbirini gerçek anlamda tanıyor.Kimsede buraya azar yemeye gelmiyor.Herkes yaşını başını almış insanlar sonuçta.Arkadaşın hayata ve insanlara karşı bir kızgınlığı varsa onu buradaki insanlara ters ters yazarak öfkesini almaya çalışmasın.

• @Selim-kocer-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

ş yaptığımızı görebilirler mi? Çünkü pasaportta meslek

yok. pasaportta yazmiyor. ama numarasindan cikabilir.

meslegi ogrenmeleri neyi degistircekki ?

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k