Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @sncr Abi nasıl gitsin ki insanlar yurtdışına. Ben para biriktirerek 3-4 sene önce ''bütçeli'' tatil yaparken bile ne kadar yüksek diyodum euro için. Daha 4 seviyelerine gelmemişti. 2018 rahip krizinden sonra bir tek Romanyaya gidebildim. Orası da bizden kötü. Gittiğime pişman oldum zaten. Şuan avrupa tatil hayali bile kurmuyorum. Vermem o kadar para, param olsa da.

    gidemiyor zaten. o yuzden pasaport da cikartmiyor. cikartanlarda muhtemelen en ucuzunu cikartmistir. insanlarin cogu sahte pasaport numarasi sallamak yerine , pasaport almayi veya basvurmaktan vazgecmeyi dusunmuslerdir.

    bir cok arkadasimda pasaport cikartmaya usendigi icin yada para vermeye kiyamadigi icin cikartmadi.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Austintx sene gene iyisin , biz silivri - kumburgaz arası gidip geliyoruz tatile...

    ben kendi odamdan dama gidiyorum tatil için 😃 değişiklik oluyor arada bir 😃


  • 8 milyon pasaportun 5 milyonunun hac görevi için çıkartılmış olması doğruysa gerçekten enteresan ve önemli bir bilgi. Ben düşünülenden daha fazla azaldığını öngörüyorum başvurunun. Benim de maalesef bir oturuşta 20 kişiye başvuru yapan tanıdıklarım vardı. Onlar bu sene aynı işe girişmedi.


  • @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @travelleth 20-30 az bile , gerçekten isteyen 100 yada 150 , nin yanı sıra yaş ve eğitim şartıda gelmeli bence, ve bu pasaport numarası sayesinde yalan beyanda bulununlara 5 yıl gibi bir ceza gelmesi lazım

    hocam zaten var şartlar.. üniversite mezunu olacaksın.. yok lise mezunuysan da belli sene çalışmış olma şartı falan fistan var zaten. daha fazlası çeşitlilik lotosunun diyalektiğine aykırı zaten.


  • Bu tüm ofise başvuru yaptıranlar, bir oturuşta 20 kişiye başvuru yapanlar acaba "onlara çıksın biz de bir şekilde onların yanında kapak atarız oraya" düşüncesiyle mi yapıyor bu işi? 😃 çok ilginç bir tür araştırılması gerek bunların bence 😃


  • @TughanTug abd li polis hakan karaali var , trt kanalıda çıktı hatta

    başvuru hikayesi şöyle ;

    kuzeni kendi dahil tüm aileye başvuruyor , birtek hakana çıkıyor , hakan gelen mektupla bu durumdan haberdar oluyor....

    1 kişi , habersiz tüm aile'ye....


  • @AgeGuns Hocam kusura bakma, show yapmak değildi amacım. Pardon 🖐🏻


  • @c172, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    8 milyon pasaportun 5 milyonunun hac görevi için çıkartılmış olması doğruysa gerçekten enteresan ve önemli bir bilgi. Ben düşünülenden daha fazla azaldığını öngörüyorum başvurunun. Benim de maalesef bir oturuşta 20 kişiye başvuru yapan tanıdıklarım vardı. Onlar bu sene aynı işe girişmedi.

    kaynak vermemis ama dogru oldugunu dusunuyorum.

    istanbulun iki havalimaninda da ne zaman gitsem turk goremiyorum. calisanlar haric heryer yabanci. ozellikle arap.

    benzer sekilde pasaport basvurusunu yaptigim zaman istanbulun nufusu kalabalik bir yerinde istedigim zamana randevu alabilmistim. randevu saatleri bostu hep. gittigimde pasaport basvurusu yapan insan sayisi 2 kisiydi.hemen sira geldi. pasaportumu 2 gun sonra teslim aldim.

    islemler super hizli isliyor demekki fazla alan yok diyebilirim.


  • Yahu yazmayayim diyorum ama yine mecbur birakiyorsunuz. - itibar almaktan biktim... kardesim sahte pasaport numarasiyla kazandim
    Diyen olamaz. Kazanamaz oyle bir sey olmayacak. Adam zaten pasaport nosunu adamin backround unu check etmek icin istiyor bununda sebebi guvenlik tehlikesi. Cunku gc li biri abd de bomba patlatti ve guvenlik sorgulandi .50 milyon basvurunun 49 milyonu sahte pasaport nosu ile olsun diyelim. Sistem direk 49 m yi eler ve 1 milyon arasinda cekilis yapar... thats all...


  • @sncr Avrupada veya Amerikada 1154.80 Birim para alsalar pasaport için, millet ayaklanır.


  • @dreams_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    50 mi olur, 5 mi olur bilemem lakin, geçen seneye nazaran daha fazla kazanan olacağı kesin gözüyle bakıyorum forumdan.
    Zira, pasaport kuralından bir çok kişi bihaber idi başvuru sırasında. Vaşvuru için siteye girdiğinde öğrenenlerin ise bir kısmı vazcaydı, bir kısmı pasaport çıkarmaya yetişemedi. Ve en büyük etken, (kendilerinin haberi olmamasına rağmen) çevresindeki insanların adına başvuru yapan işgüzarlar bunu yapamadı.
    "Dur bir bakayım, çıkar mı acaba?" cılar, (pasaportu yok ise) başvuru yapmadı.
    Vs vs...
    Velhasıl, bu yıl forumdan kazanan sayısı artacak kanaatindeyim...

    Vallahi tam olarak bu. Boş, beleş birtakım insanlardan kurtulduğumuz ortada. Bu yüzden gc'nin bu yıl çekilişinde kesinlikle kazanma şansımızın arttığı yönündeyim.


  • Benim cevremde 5 kisi var pasaportu ve 10 ar yillik amerika turist vizeleri var ve gc a basvurmadilar.. dedim basvurayimmi sizin adiniza gc a.. dedilerki ne isimiz var gc ile biz zaten gidiyoruz amerikaya hem turkiyedede isleri gucleri var.. her pasaportlu basvurmuyor ve pasaport olayindan dolayi bayabir basvuru duser...bu sene programa gecilmesi ve 15 bin dolarlarlarin soylenmesi heleki seneye fazlasiyla basvuru dusurecektir....emin olun


  • @Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @clourpoint Avrupada kimlikle serbest dolaşım var. Onların pasaportlu sayısı da az olabilir. İhtiyacı olmadığı için çıkarmamış baya insan vardır diye düşünüyorum.

    Mantıklı bir bakış açısı, katılıyorum.


  • @AgeGuns hem de hepsine eksiksiz doğru bir şekilde başvuru yapıyor çok ilginç 😃 adam kendini buna adamış...


  • @Austintx

    Pasaportun devlet tarafından vatandaşına bir kimlik bir ehliyet gibi cüzi miktarlarla sağlanması taraftarıyım. Avrupa'da var mı böyle bir ayırım bilmiyorum 6 ay / 1 yıl / 3 yıl / 10 yıl için şu kadar ödeme yapılmalıdır diye.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @sncr Avrupada veya Amerikada 1154.80 Birim para alsalar pasaport için, millet ayaklanır.

    babam anlatıyordu geçenlerde almanya da 75 80 lerde sigaraya zam yapılmış halk isyan etmiş aynı gece fiyatı önceki fiyatında altına çekmişler.


  • @SixteenthEvanue Amerikayı bilmiyorum ama avrupada yaş sınırları var. yetişkinler 10 yıllık 3-17 yaşındakilere 5 yıllık, 0-3 yaşa da 3 senelik veriyorlar


  • Çekiliş günü yaklaştıkça ateşli tartışmalar başladı. 😂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @enesbaba, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @clourpoint Avrupada kimlikle serbest dolaşım var. Onların pasaportlu sayısı da az olabilir. İhtiyacı olmadığı için çıkarmamış baya insan vardır diye düşünüyorum.

    Mantıklı bir bakış açısı, katılıyorum.

    @Austintx @clourpoint avrupa da serbest dolaşım olması başta size mantıklı ve umut verici olabilir lakin avrupadan başvuran kesim çoğunlukla orta avrupa ve o taraflar önceki senelerin bölge ve ülke bazında kazananlarına bakarsanız anlayacaksınız. avrupa denince herkesin aklına ingiltere almanya fransa ispanya ve kuzey ülkeleri filan geliyor ya diyor niye gitsin ki bu adam az başvuru çok azdır buradan gibisinden düşünüyor.


  • @Rhonster Abi hatırlarsın, iphone ilk kez 1000 dolara satılmaya başladığında millet baya tepki gösterdi. Bizde şuan 16-17bin lira falan 😂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum