DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
........
-
Bu ileti silindi! -
@borat valla 41 yasındatım.Ekim syıngeldiğşnde 42 ye girecegım.Keşke yanlışlık olsa keşke :)
-
Bu ileti silindi! -
Hadi bakalim son 3 saat.
İlk defa basvuruyorum. Şanslimiyiz gorecegiz. 7 sene ABD de yasadim basvuru yapmadim.Tr'ye dondum 10 yil buradayasamak yetti.Ozledim ABD yi.
Hayirlisiyla cikarsa bu sefer temelli gidiciyiz... -
Açıklandığı zaman buradan mı bakıcaz
https://www.dvlottery.state.gov -
@gokcell Bu sayıların içerisinde hali hazırda Amerika'da bulunanlar da var mı? Bilgin var mı o konuda?
-
@solita Olmus olmuş bir yanlışlık kesin olmuş seni en az 5-6 yas büyük yazdirmislar.
-
@DiaGoN Evet oradan.
-
@borat moral oldu tesekkurler...
-
@solita DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@borat valla 41 yasındatım.Ekim syıngeldiğşnde 42 ye girecegım.Keşke yanlışlık olsa keşke :)
Hiç üzülmeyin, ne var üzülecek? Amerika’da CV doldururken yaş, cinsiyet, fotoğraf bölümleri yoktur. Ancak az gelişmiş ülkeler bu özelliklerle ilgilenir çünkü. Çekilişte bol şanslar.
-
........
-
........
-
@gokcell Eyvallah 👍👍🏻
-
@gokcell 2017 de baya dusukmus. bunun sebebide bence genclerin cogunun artik avrupaya gitmis olmasi. insallah bu sene cikar bana
-
@wwinter evet suanda Amerika Da Washıngton Dc deyim.Yaş kriteri kesinlikle yok ve herkes eşit...Sınıf ayırumı vb hic yok ! Umarım çıkarda burada kalırım
-
@arnblt asilinda mantikli 50000 bin alilerle birlikte cikmis olmasi cok az geliyor. insallah dediginiz gibidir.
-
@solita Umarım sizin de bizim de hayallerimiz gerçek olur. Benim de çıkarsa 1.sırada gitmek istediğim bölgedesiniz.
-
2019 Katılım Durumu Kontrolü
DV-2019 Katılımcılar, 15 Mayıs 2018'de öğle saatlerinden (EDT) başlayarak aşağıdaki bağlantıyı kullanarak giriş bilgilerini girebilirler. DV-2019 giriş dönemi 18 Ekim 2017'de açıldı ve 22 Kasım 2017'de kapandı. Yalnızca onay bilgileri Bu süre zarfında gönderilen girişler durumunuzu kontrol etmek için geçerlidir. DV-2019 Katılımcılar onay numaralarını 30 Eylül 2019'a kadar saklamalıdır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum