https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/
detaylar yukarıdaki linkte mevcut 3 ekimden sonra başvuru yapanlar tekrar yeniden başvuru yapabilecekler.
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@dtsbp sana çıkma olasıılıgı yüksek sonucu bildirirmisin burda merak ettim
Eşim iki gün önce rüya görmüş. Rüya karmakarışık, tam hatırlayamıyorum ama rüya tabirine bakmış; yol göründüğünü ve yabancı memlekete gidileceğini falan yazmış. Eşim de çok gitmek istiyor, o yüzden bilinçaltına yerleşmiş diyeceğim ama yok:)) Çok da gitme taraftarı değil. Duygusal yaklaşıyor olaya. Ben pek bakmam rüya tabirlerine ama, inşallah doğru çıkar. Buradan duyururum:)) Tabii ki sadece bana değil, buradaki bütün arkadaşlara çıkar:))
@crazycells bu akşam saat 19:00 da sizde burada olursunuz değil mi? Ben sizin Amerika'da olduğunuzu düşünüyorum o yüzden soruyorum 
Foruma yeni katilan butun arkadaslar hosgeldiler! Cekilis sonucu bekleyen herkese bol sanslar! Lutfen 19:00 diye cok kati olmayin
genelde ilk birkac saat site kilitleniyor.
@smesut DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
aslında bence forumun bu bölümünde bir istatistik yapalım.
Bu bölüme yazıp bekleyen arkadaşları liste halinde alalım. ve kazananları yanlarına yazalım.böylece kendi içimizde yüzde kaç kazanan var çıkartmış oluruz.
uzun bir anket eklemek mumkun degil konuya. Ancak external bir polling sitesiyle boyle bir sey mumkun olabilir. Benim aklima su an verimli bir site de gelmedi. Siz bu amacla kullanilabilecek bir site biliyor musunuz sayin @smesut ? Boyle bir durumda anketi olusturup, linki forumda dagitabiliriz...
Diger arkadaslarla karar verin isterseniz, ben sonuca uyarim.
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells bu akşam saat 19:00 da sizde burada olursunuz değil mi? Ben sizin Amerika'da olduğunuzu düşünüyorum o yüzden soruyorum
evet burada olurum tabii
bir sey olursa tag'leyin
er ya da gec bana gelen bildirimleri okuyorum...
Merhabalar foruma yeni katıldım herkeste bir umut diye büyük heyecan gördüm bende çok heyecanlıyım ama Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Buradaki yorumları okuma fırsatım oldu çok güzel insanlar var herkes gönlünden geçene sahip olsun. Bende çok büyük heyecanla bekliyorum tahminim 16 17 civarlarında açıklanağı yönünde varmı farklı yorumları olanlar.
Umarım herkesin numarası düşük çıkar çıkarsa tabi
@vulture numara düşük olunca ne oluyor acaba 
@ramazanbayam sıra gelmiyormuş gibi bir muhabbet var galiba Ben de tam bilmiyorum
@crazycells bana çıkarsa ve siz burada olmazsanız elim ayağım karışır gibi geliyor
bana çıkıcak gibi bunları düşünmeye bile başladım.ama çıkmazsa hayata küsmicem 
@ramazanbayam case no deniyor . Aslında uzun zamandır hiç bir problem olmuyordu ama bu sene 30 bin üstü numaralarda vize sıkıntısı olabilir . Kazandığınızda herkese numara veriliyor . Ve her ay numaralar açıklaniyor . Numara sırası size gelince mülakata gidiyorsunuz . Nekadar düşük no okadar erken mülakat yani 
Şu an iki ülke arasındaki saat Farkına bile kızıyorum
@yekta ahahha valla çıksında beklemek konusunda hiç bir sıkıntı yok onun umudu ve heyecanı bile çok güzel olur diye tahmin ediyorum. Çocuğuma daha iyi bir gelecek eşimle daha kaliteli bir yaşam bunların hayali bile çok güzel 
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@arnblt DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Geçen sene bu zamanlar (02 Mayıs) aynı heyecanı tatmış biri olarak Hepinize bol şanslar diliyorum. Umarım sizin için en iyisi olur.
Henüz sıram gelmedi. Eli kulağında. Kazanınca uzuuuun bir süreç sizi bekliyor. Kazanan arkadaşlar hemen ani kararlar almasınlar. Etrafına çok da fazla duyurmasınlar. Ta ki vizeyi alıncaya kadar.
Ben kazandığım zaman bir sene önce kazanan arkadaşım söyle dedi. "Bir forum sitesi var. (O zaman adı başkaydı) Orada @crazycells diye biri var. O bıkmadan usanmadan cevap veriyor sorulara." Hakikaten doğruymuş.
Hepinize tekrar başarılar...Alkışlar @crazycells üstada
benimde dikkatimi çekti tek tek sabırla bıkmadan usanmadan yazıyor çok sabırlı ve iyi birine benziyor bu adamı başbakan yapalım
@brskna DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
ilk defa bugün 142 çevrimiçi gördüm inşallah bu sayının iki katı bu formda kazanan olur.
ben de dahil.tabikiiiii
1 yada 2 kişiye çıkıyormuş hiç kimseyede çıkmayabilirmiş yani imkansız
@paw-of-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Eşim iki gün önce rüya görmüş. Rüya karmakarışık, tam hatırlayamıyorum ama rüya tabirine bakmış; yol göründüğünü ve yabancı memlekete gidileceğini falan yazmış. Eşim de çok gitmek istiyor, o yüzden bilinçaltına yerleşmiş diyeceğim ama yok:)) Çok da gitme taraftarı değil. Duygusal yaklaşıyor olaya. Ben pek bakmam rüya tabirlerine ama, inşallah doğru çıkar. Buradan duyururum:)) Tabii ki sadece bana değil, buradaki bütün arkadaşlara çıkar:))
bende rüyada avrupaya çok gittim bendeki psikolojik kesin.sizinki doğru olabilir umarım çıkar
bu sene ilk defa eşimle birlikte başvurduk 36 yaşında bir kimya mühendisiyim eşimle beraber gitmeyi çok istiyoruz.... herkese bol şanslar has not been selected yazısını görmemeniz dileğiyle.....
@gc_dream teşekkürler
@zagatoff valla bilmiyorum hocam, bakacağız artık. Heyecan dorukta:))
kayınvalidemin yıllardır çıkmasını beklediği hac kurası gibi heyecan yapanlar var burada