DV2019 bekleme odası
-
Sanırım forumu heyecan sardı 3 de 1 lik çevrim ici şu an
-
Kalbim başka yerlerde atıyor 😀😀
-
352 çevrimiçi vay be :) 19 diye kitlemeyin kendinizi arkadaşlar 20 21 i bulur o saat . Gerçekten isteyen herkese çıkması ümidiyle beklemeye devam .
-
gece uyumadım şimdi yatayım bari vakit geçsin. 18.55'te klavyenin başındayım
-
@starborz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
kayınvalidemin yıllardır çıkmasını beklediği hac kurası gibi heyecan yapanlar var burada :)
Ahahahahahsh 😂
-
ben bu heyecanla yemek falan yapamam akşama diyorum.zaten bahane arıyordun diyor eşim :D
-
........
-
@gokcell öyle olacak bu gidişle :) cıkarsa yarın da yemege götürcem dedim kızımla esime.bitti benim sodexo :))))))))))))
-
........
-
@ramazanbayam tahmini olarak amerika saatine göre Öğlen diyor. Belli de olmaz bakmışsınız gece geç saatlerde bizde active olur. Federallerin ne yapacağı belli olmaz :)
-
Hatta siz gidip alın kendinize bahşiş verin. Belli mi olur belki pizza delivery olur orada 😊.
-
@gokcell DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@sunshine Afiyet olsun, cahilligime verin sodexo nedir?
Estagfurullah ne cahilliği...İşyerimin bana verdiği yemek kartı.her ay belli bi miktar para yatırıyolar yemek yiyebilmem için :) -
........
-
@vulture DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Hatta siz gidip alın kendinize bahşiş verin. Belli mi olur belki pizza delivery olur orada 😊.
Eşim için ilk basta öyle bi iş olabilir.benim işim belli.tanıdıgımızım kucuk bi atölyesi var.tshirt tasarlayıp sattıgı bi yer...orada calıscam insallah cıkarsa :) düzen kurana kadar calıscam sonra cıkcam işten ben esim calısacak ben okucam yine :) ahhh hayallerrrr :))
-
........
-
@gokcell DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@sunshine Amerikadan Acik Ogretim Fakultesini okuyabilirsiniz. Tabii isterseniz https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/yurtdisi-programlari/kuzey-amerika-programlari
su an zaten işletme 3.sınıfım acıkögretimde.bi daha acık düsünmüyorum :)
-
İşteyim bugün akşam olmayacakmış gibi geliyor. Hayatımda şans konusunda gerçekten ama gerçekten çok şanssız biriyimdir. Greencard'a da sadece bir kere başvuru yapıcam şansıma olursa eyvallah ama olmazsa elimden bir şey gelmez. Sayılı saatler kaldı. Herkeze bol şanslar...
-
........
-
Ben bu forumu daha önce niye görmedim diye kendime kızmaktayım herkese merhaba ve akşam için bol şans.Merak ettiğim bir şey var yapmış olduğun meslek okuduğun okul vs bu seçim sonuçlarını etkiliyor mu?
-
@orco34 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben bu forumu daha önce niye görmedim diye kendime kızmaktayım herkese merhaba ve akşam için bol şans.Merak ettiğim bir şey var yapmış olduğun meslek okuduğun okul vs bu seçim sonuçlarını etkiliyor mu?
hayır etkilemiyor.lise mezunu olmanız yeterli basvuru için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum