Bu konuda benim araştırdığım kadarıyla spekülasyonlar var. Hani bu kesin olarak belirtilmiş bir miktar değilMİŞ okuduğum ve Vloglarda izlediğim kadarıyla. Ancak olsa iyi olur diyorlar. Sonuçta bu para sizin oraya gittiğinizde kendinizi geçindireceğiniz para; adamlar da sizin onlara yük olmanızı istemiyorlar. Dolayısıyla daha az para ret yemenize sebep olabilir...
Bunun dışında eviniz, arabanız varsa onların maddi değerini belirten onaylı bir kağıtla da başvurabiliyormuşsunuz. Ben şahsen nakit paranın yanında onları da göstereceğim kesin olması açısından. Hatta oradaki tanıdıklardan bir de iş teklifi ayarlayacağım bir şekilde eğer başlangıçta planladığım gibi olmaz da istediğim yerlerden kabul alamazsam diye...Yani ola ki çıkarsa sonradan üzülmemek için mümkün olan her koldan kendinizi garantiye alın derim ben sonradan üzülmemek için...
Hesabınıza geçici bile olsa para girişi yapın, malınız mülkünüz varsa değerini gösteren kağıt alın; yoksa babanızın, kardeşinizin arabası varsa ve kabul ederlerse geçici olarak üstünüze alın onu gösterin....
Tabi bunları yaparken şunu da göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin: Bu şekilde bir arka yol kullanır ABD'ye yeteri kadar maddi kaynakla gitmezseniz ve işler de istediğiniz gibi gitmezse sonradan çok PİŞMAN OLABİLİRSİNİZ.... Sonuçta orada sıfırdan bir hayat kuracaksınız ve belki de paraya şu ana kadar hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyacaksınız...