DV2019 bekleme odası
-
bol şans arkadaşlar, benim başvurum yok öyle sans dilemeye, ne var ne yok kim ne yapıyor diye göz atmaya geldim. bilgi ediniyorum.
-
çıkan arkadaşlar kesinlikle aile dışına söylemesin . Nazar değiyor göz değiyor . Uçak biletinizi cebinize koyunca söyleyin :)) bu forumdan en az 15 kişi ye çıkacak diye düşünüyorum bakalım :))
-
merhaba millet hadi son gün ben de bir sour sorayım
has not been selected yazısını görünce umut tamamen bitmiiş mi oluyor ben bir zamanlar bir şey duymuştum çıkmazsa daha sonra tekrar bakın ya da bunun gibi bir şey. sonradan çıktığını görebilirsin diye yazıyordu bu ne derece mantıklı bir durum acaba? -
aslında bence forumun bu bölümünde bir istatistik yapalım.
Bu bölüme yazıp bekleyen arkadaşları liste halinde alalım. ve kazananları yanlarına yazalım.böylece kendi içimizde yüzde kaç kazanan var çıkartmış oluruz.
-
@smesut bu öneriye @crazycells beyi etiketleyelim..
-
Çekiliş sayfasını sürekli yeniliyorum. Psikopata bağladım :)
-
@vulture :))))) bende şimdi yemege cıkcam.bunaldım.calısamıyorum da :)
-
Arkadaşlar hepinize merhaba!!!
Öncelikle hepinize bol şans diliyorum.
6 ay önce foruma kayıt oldum bu güne kadar yazdığınız herşeyi okudum. Çoğunuzu tanıyorum diyebilirim. 😀
Olurda çekilişi kazanırsam foruma kayıtlı kazanan olarak istatistiklerde yerimi almak isterim. Bir çoğunuz kazanmayı hak eden ve giderse tutulabilecek kapasitede insanlarımız herşey gönlünüzce olsun -
Bu ileti silindi! -
New york'da akrabalarım var, Boston ve chicago da arkadaşlarım var. Muhtemelen chicago ya giderım diye duşunuyorum.
-
Acikcasi lottery iki gun once aklima geldi ben 2019 eylulde aciklanacak saniyordum baktim iki gun sonra aciklaniyormus bu kadari sans olabilirmi bakalim
-
@bmumcuoglu ben sizin edecegım dua...İnsallah hersey iyi ve hayırlı olsun
-
Bu sene ilk defa katıldım eşim ve kendim adına başvurum var daha önce farklı zamanlarda 4 defa usa girişim var ufaklığımda orada doğdu bize şans dileyin, arkadaşların yazdığı "gerçekten ihtiyacı olana çıksın" dileğindeki ihtiyacı olan aile biziz :) herkese bol şans.
-
Heyecanlar tavan Allah’ını seven defansa gelsin jamiryo 😂
-
Merhaba arkadaşlar katılanlar arasında en yaşlı ben olabilir miyim acaba :)
41 yaşındayım 2 senedir eşimle birlikte deniyoruz. Bakalım bu sene ne olacak. Bazen çok istediğimiz bir şey olmadığında dünyanın sonu sanırız ama öyle değildir çok istediğimiz şey olsa dünyanın sonu olacağını yas aldıkça anlaşılıyor. Lütfen çok üzülmeyin. Her şeyin bir zamanı var -
@likable ne yaptıng başgan ben okeyim 🙂
-
Olurda çıkarsa chicagoya gidecek olanlar ben de gideceğim haberiniz olsun 😂
-
Merhaba arkadaşlar, forumu 2 aydır takip ediyorum ancak az önce üye oldum. Saplantılı olmamak ve çıkmazsa çok üzülmemek için bekledim. İlk başvurum ve Amerika'da yüksek lisans yapmak istiyorum. Green card ile bunların daha kolay olabileceğini düşünüyorum. Ve bu ay sonunda WAT ile 5 aylığına Amerika'ya gidiyorum. Umarım çıkar ve planlarımı gerçekleştirebilirim. Çıkmazsa sağlık olsun, B planım Almanya. Ancak Amerika'yı çok istiyorum. Gerçekten gidecek olanlara çıkması dileğiyle
-
@yekta insallahdediğin gibi olsun.
-
olur da çıkarsa evlenecek bayanlar mesaj atsın. bay da olabilir. yeter ki gidelim bu diyardan. kurtarın beni süper kahramanlar...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum