DV2021 Bekleme Odası
-
@niyans, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Dostlarım ne olacak bu halimiz? Umudu olanları görelim
sonuna kadar umudum var.
-
@niyans Umut burada kızım. Sen nerdesin :)
-
@ibrahimasar abi ben umudu kaybedince siteyi unutmuşum 😂
-
benim memleket kesin yıkılacak ya az kaldı gene deprem oldu çok hafifti ama son 10 günde en az 20 kere sallandık :D arada bir kaçı iyiydi
-
Fantazileri görelim https://www.youtube.com/watch?v=g4ue78N3STU
-
@Rhonster Geçmiş olsun.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster Geçmiş olsun.
sağol abi yıkılırsa yıkılsın zaten ya öyle boş verdim dünyayı şuan :D
-
@niyans Valla biz hep buralardayız. Bu sene başka bir cümbüş.. Çarşı pazar karıştı. Bekliyoruz bakalım.
-
@ibrahimasar bu sefer çarşı her şeye gerçekten karşı :(
-
@delikadir54 Eyvallah onu anladım da virginianın neyi iyi. İş olanaklarımı fazla yaşammı ucuz maaşlarımı fazla çevresel güzelikmi ? amerikaya gidecek olanlar var neye göre değerlendirlim bende merak ettım
-
@TughanTug çok teşekkürler 🤗
-
Yarın Anneler günü. Başta Şehit Anneleri olmak üzere, tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutlarım.

-
evett, tekrardan gelmiş bulunuyorum. en son 2018 mayista giriş yapmışım. universitenin ilk senesinden beri başvuruyorum su an ucuncu sinifim bu sene de cikmazsa 3 kere red yemiş olacağım. bazi profillere bakıyorum 10 sene 15 sene cikmamis arkadaşlar var vallahi çok ilginç. dolarda yükseldikçe yukseldi bu süreçte 2018 de çıksa surdan biriktiririm böyle bulurum diyordum su an biraz umitsiz gibiyim :)) ( forum konusmalarini ozlemisim)
-
@Austintx saygilar
-
there is always hope diyorum arkadaşlar :)
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, Hepatit B taşıyıcısıyım, sağlık raporu alırken sorun çıkar mı? Vize almamda sorun olur mu?
-
@İrem-Özbey hangi tür vize? turist vizesi için sorun olacağını sanmıyorum ancak greencard için bilmiyorum
-
@İrem-Özbey Mülakat tecrübesini yaşamış arkadaşlar cevaplarsa daha net olur hangi testleri istiyorlar diye ancak ben sorun olacağını sanmıyorum.
-
Şafak 27, yani nüfusunun 4 te 1'inin şehit, kalanların da gazi olduğu, destansı bir mücadeleyle kahramanlık sergilemiş güzide şehrimiz Gaziantep. Yemekleri de muhteşemdir :)
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, Hepatit B taşıyıcısıyım, sağlık raporu alırken sorun çıkar mı? Vize almamda sorun olur mu?
Ben de Hepatit B taşıyıcısıyım. Bu konuda tam bir sorun olmadığını, fakat sağlık raporunun bu durumda bazen 3 ay geçerli olduğunu öğrendim. Soran bir kişi vardı başka bir forumda. 2007 de sormuş. 2013 de gidebilmiş ve kimse cevaplamamıştı, kendisi cevaplamıştı, bir sorun olmadığı konusunda. Eldeki bilgi bu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum