DV2019 bekleme odası
-
25 saat 9 dakka
-
@maitredemusique bencede bu konu çok önemli.. çoğu kimse şunu diyor " Eee bu parayı göstermek mecburi mi?" Arkadaş mecburi olmasa bile hadi sana dediler para göstermene gerek yok, oraya gidince ne yiyeceksin nerde kalacaksın?? Bu para orada sıfırdan başlayıp bir kaç ay kendini idame ettirmen için gerekli.. Sokakta yatmayacaksan eğer ki yatsan bile ne yiyip içeceksin?? Adamlar bu parayı kendileri için değil senin için istiyor aslında seni düşündükleri için..
-
@ehehehe çox sağ ol kardeş. İnşallah yarın sənin xoş xəbərini eşidərik
-
Para şart,greencard ı verip köprünün altına geç dilen diyecek halleri yok bence
-
Ücretin yanında İngilizce B1 B2 seviyesine denk gelecek TOEFL veya IELTS sonuçları da istense şansımız yüksek oranda artar. Demokratlar tabii ki karşı çıkacaktır fakat Trump'tan böyle bir şey beklerim. Bence güzel olur. İngilizce bilmeden bir kişinin genel olarak ABD'ye uyum sağlaması mümkün değil.
-
@azeusa nəticələr müəyyən olsun kifayətdir. gözləməkdən sıxıldıq.
-
@captain DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
er ki yatsan bile ne yiyip içeceksin?? Adamlar bu parayı kendileri için değil senin için istiyor aslınd
Ahhhh ahhhh... Ne diyeyim ki işte. Türkiye'deki açlık sınırını göz önünde bulundurduğumda ha deyince 40 bin lira kim çıkarabilecek bu başvuranların arasından? Gidemeyecek olan bile bencillik yapıp başvurur bizim ülkede. Ama sorsan baş müslüman. Atalarımız ne güzel demiş en amiyane tabiriyle: "Ayranı yok içmeye, taht-ı revanla gider s*çmaya"
-
@rastaman-vibration Bu konuda ne yazık ki sizlerle aynı fikirde değilim. İngilizce bilmeyen insanlar da çevresindeki kültür ile kültürlenme yaşayıp eni sonu o dile hakim olacaktır. Kimse oraya giden insanların "native" olmasını beklemiyor zaten. Hayallerini kurup, bu ülkede hak ettiği hiçbir şeyi yaşayamamış ve hala da yaşayamayan her temiz yürekli vatandaşımıza çıkmasını diliyorum. Umarım hayırlısı olur.
-
@maitredemusique DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@captain DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
er ki yatsan bile ne yiyip içeceksin?? Adamlar bu parayı kendileri için değil senin için istiyor aslınd
Ahhhh ahhhh... Ne diyeyim ki işte. Türkiye'deki açlık sınırını göz önünde bulundurduğumda ha deyince 40 bin lira kim çıkarabilecek bu başvuranların arasından? Gidemeyecek olan bile bencillik yapıp başvurur bizim ülkede. Ama sorsan baş müslüman. Atalarımız ne güzel demiş en amiyane tabiriyle: "Ayranı yok içmeye, taht-ı revanla gider s*çmaya"
Bende onu anlamış değilim zaten gidecek durumun yok diploman yok yani şartları taşımıyorsun. Neyin peşindesin ki.. Ama kabahat onlarda değil ki. Bence GC ye başvuru aşamasında yetkililerin el atması lazım bu konuya ilk baştan sormalı diplomasını parasını vs. Şartları tutmayanların başvurusunu kabul etmemeli.. Bu şekilde gerçekten gitmek isteyen gitmeye hazır kişiler seçilir ce GC amacına ulaşmış olur bence .. Yada Başvuru ücretli olmalı en az 300 500 hatta 1000 dolar bence. Vardı tanıdıklardan çıkan diploması yok sahte lise diploması ile mülakata gidip ömür boyu ban yiyen Şimdi bu nedir Allasen :(
-
1 günden az kaldı :))) offf
-
İstatistiklerin bir anlamı yok artık, şurda sadece 24 saat kalmış yarın herşey belli olacak. Umarım herkesin gönlüne göre verir Rabbim. Kısmet değilse zaten DV2020-21-22 deneriz şansımızı.. YOLO!
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
İstatistiklerin bir anlamı yok artık, şurda sadece 24 saat kalmış yarın herşey belli olacak. Umarım herkesin gönlüne göre verir Rabbim. Kısmet değilse zaten DV2020-21-22 deneriz şansımızı.. YOLO!
:) imzana kurban
-
@maitredemusique sadece siz değil dünyanın en az %40'ı bu konuda bana katılmayacaktır. Tabii ki bir insan istekliyse sıfır ingilizceyle bile gitse 5 yıl içinde uyum sağlayacaktır.
Ancak doktora sahibi veya ilkokul mezunu, bu alışma süresine ihtiyacı olmayan, gittiği ilk günden ''native''lerle kolaylıkla uyum sağlayacak milyonlarca dünya vatandaşı varken, dünya dili olan ingilizce'yi öğrenmeyecek kadar globalleşen dünyadan uzak kişilere bu çekilişe katılım hakkı verilmesini desteklemiyorum.
Umarım abd kültürüne uyumlu bütün dünya vatandaşları bir gün bu fırsatlar ülkesine geliş biletini alır -
@tanti sadece Case No bekliyorum 😁
-
@likable 14XXX hocam beklemene gerek yok :)
-
@rastaman-vibration DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable 14XXX hocam beklemene gerek yok :)
Ooo 14XXX alırım bi dal :D
-
Benim bi tanıdıgım vardı eşi başvurmuş 2012 yılında arkadaşın haberi bile yoktu şimdi abd de yaşıyorlar. Kardeşim hiç şahit olmadım dort gözle çıkmasını bekleyipte çıkan yarın tabular yıkılacak ve bana çıkacak inş.
-
Umarim gitmicek adama çıkmaz ...
-
Hadi bakalım, umarım gönülden isteyen herkes yarın o mutlu ekranı görürler :D
-
yarın saatler geçmek bilmeyecek :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum