Suradaki basligi inceleyebilirsiniz:
Cekilise basvuru zamani nasil girdiyseniz o sekilde girmeniz lazim bilgileri.
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tanti hatta yanlış hatırlamıyorsam “bunu söylemek zorunda kaldığıma inanamıyorum ama” diye başlıyordu twiti, çok gülmüştüm
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tanti hatta yanlış hatırlamıyorsam “bunu söylemek zorunda kaldığıma inanamıyorum ama” diye başlıyordu twiti, çok gülmüştüm
Bir etkisi olsa bari o twitin, malum seçim zamanı
@rasul1995 yaklaşık 4sene önce bizim bir tanıdığa çıkmıştı. Youtuberlar hariç demişsiniz ama ekliyim yinede Okan Serbes var.
Benim bir sorum olacak biz karıkoca başvurduk ben ortaokul 8.sinif mezunuyum ama elimde bir mesleğim yok. Fakat eşimin mesleyi ve belgeleri
İş geçmişi deneyimi herşey tastamam. Eşime değilde bana çıkarsa esimin iş meslek durumundan durumundan yararlanmazmiyiz?
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim bir sorum olacak biz karıkoca başvurduk ben ortaokul 8.sinif mezunuyum ama elimde bir mesleğim yok. Fakat eşimin mesleyi ve belgeleri
İş geçmişi deneyimi herşey tastamam. Eşime değilde bana çıkarsa esimin iş meslek durumundan durumundan yararlanmazmiyiz?
Arkadaşlar daha detaylı yazarlar ama size zaten çıksa bile ikinizde gidemezsiniz (ortaokul mezuniyeti şartları karşılamıyor ve eşinizin meslek grubu kendisini bağlar), ama lottery eşinize çıkar ve eşiniz lise mezunu ise o zaman problem olmaz ikinizin de gitmesinde sakınca olmaz.
Arkadaslar gunaydin.şafak 09 memleketim Aydin.
@clourpoint günaydın virüs yüzünden nasıl geçti günler ben hiç anlamadım doğru düzgün foruma bile giremedim hiç heyecan da yok bu sene bende geçen sene başvurmadığım halde yerimde duramıyordum forumdan kime çıkacak heyecanından
@clourpoint aa aydın, severim kendisini, bakalım bu yaz didim akbüke gidebilecek miyiz, şu virüs tehlikesinden kurtulup..
Sadece 222 saat kaldı 
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
yararlanamazsınız asıl talihli üzerinden ilerliyor herşey.
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint günaydın virüs yüzünden nasıl geçti günler ben hiç anlamadım doğru düzgün foruma bile giremedim hiç heyecan da yok bu sene bende geçen sene başvurmadığım halde yerimde duramıyordum forumdan kime çıkacak heyecanından
Uzulerek belirtmek isterim ki forumda takilan kisilere cikma olasiligi ne yazikki %1 . Sonradan kazandigini ogrenip gelenlerin sayisi ise %99 yine ayni sekilde. 14 yildir basvurup bu forum ve baska forumlarda da gordugum kadariyla malesef durum bu. Umarim bu yil tam tersi olurda bizlerde kazandigimizi gorebiliriz fakat yine de cok buyuk hayaller kurmamaliyiz ki uzulmeyelim.
Has not been selected yazısına şimdiden kendime alıştırdım sonuç da bu bir loto çekilişi milli piyangodan ikramiye kazanma şansım daha yüksek dünya genelinde milyonlarca insan başvuru yapıyor bu sene pasaport zorunluluğundan dolayı başvurular geçmiş yıllara göre bir düşüş gösterecek unutmayalım ki pasaport çıkarma maliyetlerine bakarsak diğer ülkelere göre daha maliyetli diğer ülkelerde cuzi bir rakamla pasaport çıkarma imkanları var o yüzden çıkmasa da üzülmeyin herkese bol şanslar diliyorum
@mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Uzulerek belirtmek isterim ki forumda takilan kisilere cikma olasiligi ne yazikki %1 . Sonradan kazandigini ogrenip gelenlerin sayisi ise %99 yine ayni sekilde. 14 yildir basvurup bu forum ve baska forumlarda da gordugum kadariyla malesef durum bu. Umarim bu yil tam tersi olurda bizlerde kazandigimizi gorebiliriz fakat yine de cok buyuk hayaller kurmamaliyiz ki uzulmeyelim.
evet ne yazıkki öyle kazanıp gelenler daha fazla umarım bu yıl daha çok kişi gider forumdan da mutluluğumuz katlanır. Çoğumuz hayal kırıklığının yıkamayacağı olgunluktayız diye düşünüyorum çıkmazsa da seneye yine bekleme odasındayız :)) çooook isteyen kazansın
Günaydın,iyi pazarlar.
Zaman yaklaşıyor,bir aksilik çıkarmasa bari....
Bir şeyi gerçekten merak ediyorum. Neden her gün herhangi biri gelip 'çıkma olasılığı %1, fazla hayal kurmayın üzülürsünüz vs' sözler söyleme gereksiniminde bulunuyor? Bence bu forumdaki herkes bunun farkında, her gün yazılmasını gereksiz ve anlamsız buluyorum. Tamamen mod düşürücü yazılar bunlar. Bence pozitif yaklaşım her zaman çok daha iyidir. Şimdi diyebilirsiniz ama bunlar gerçekler falan ama gerçekleri de hepimiz idrak edebiliyoruz, her gün hatırlatılmasına gerek yok diye düşünüyorum
%1 den bile az diyenler lütfen yazmayın . Çıkmayacağını düşünüyorsanız başvurmayın kardeşim zorla kimse tutmuyor sizi . İnsanların o %1 lik hayallerinin modunu düşürmeyiniz . 9 günden sekam olsun
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaslar gunaydin.şafak 09 memleketim Aydin.
Bende Aydinliyim,umarim kazanirsin hemsehrim
@mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu yil cikma olasiligi %1 den kesinlikle daha yuksek. En az %3-4 bence. 2021 basvuranlari tum yillardan daha sansli. O yuzden sonuclara baktiginizda ani sevinc şokuna hazırlıklı olun 
@Erkangeziyor biraz sevinç biraz hüzünlü olarak hayırlısıyla inşallah diyorum 
Amerikayı konu alan güzel bir film ya da belgesel önerebilir misiniz ? tarihi olabilir, 21. yy da Amerika olabilir fark etmez