Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ekpr aynen öyle oluyor malesef tabı kendımızı kazanamamaya itiyoruz ıster ıstemez genel yaşadıklarımızdan dolayı kısmet inşallah herkez için


  • Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. İnsallah forumdaki çoğu arakdaşa çıkar.


  • Günaydın güzel insanlar. O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler...


  • @freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    İmzam nasıl 😅

    Ben bu sene size çıkacağını düşünüyorum.
    Hem Yeni ortaya atılan bir komplo teorisini göre Amerikada 6 aydan fazla yaşamış olanlara çıkma ihtimali daha yüksekmiş. 🙂


  • umarım buradaki herkes DV2020 bekleme odasında değilde DV2019 Mulakat Deneyimleri başlığında yerini alır.


  • Bana çıkmazsa -ki çıkmayacağını biliyorum içimdeki sesi susturmam mümkün değil- 2020 için başvurumu yapıp unutanlardan olmak istiyorum çünkü fark ettim ki yok yere zihnimi meşgul ettim, olma ihtimali çok düşuk bir çekiliş için fazla zaman harcadım ve çok fazla heveslendim. Nitekim öyle ya da böyle çekilişe etki edemiyorum bari kendimi iyice heveslendirip morâl açısından burayı da hapishane etmeyeyim kendime.

    Evet bıktım, evet gitmek istiyorum. Ama şu an bunu yapmak için araştırdığım bir çok meseleyi yapabilecek konumda, yeterlilikte değilim. Tek çare greenkart ama o da tamamen şans. %1 ihtimalin peşine takılmış burada zehir olan hayatı iyice beter zehir ediyorum kendime.

    Buna eminim burada bir çok arkadaş benim gibi "çıkarsa" kelimesi altında evini, arabasını belki de ev eşyalarını bile araştırıp seçmiş ve en ince detayına kadar araştırıp bu şekilde hayali hayatının kuruluş provasını yapmıştır. İnkar etmeyeceğim bunların düşüncesi bile mutlu ediyor ama sonra acı gerçek vurunca daha bi yıkılıyor insan. Bu yüzden işin ucunu bırakmayalım ama çok da kendimize eziyet etmeyelim.

    Bu yazdıklarım yalnızca greenkart çekilişine bağlı olanlar için maddi kaynak yeterlidir başka şekillerde yöntemlerle gideceksinizdir orası ayrı. Elbette şahsi fikrim.


  • ........


  • @ekpr
    Hocam diğer ülke alternatiflerini de değerlendir bence.
    Kanada gibi , Avustralya gibi , Almanya Mavi kart gibi , ingiltere Ankara Anlaşması gibi...


  • @gokcell we'll be able to learn it in after 33 hours. (moda girelim mi diyorsun yani) 🙂


  • @smesut Sağolasın çok araştırdım ancak meslek yönünden gerekli şartları sağlayamıyorum teknik meslek değil ancak ciddi bir para kaynağı oluşturup okul yolu ile gidilebilir o da şu an pek mümkün gözükmüyor.

    O yüzden mecbur buradaki hayata adapte olup greenkartı da her mayıs ayında gelebilme ihtimali olan güzel bir haber olarak göreceğim.


  • @ekpr

    Buna eminim burada bir çok arkadaş benim gibi "çıkarsa" kelimesi altında evini, arabasını belki de ev eşyalarını bile araştırıp seçmiş ve en ince detayına kadar araştırıp bu şekilde hayali hayatının kuruluş provasını yapmıştır. İnkar etmeyeceğim bunların düşüncesi bile mutlu ediyor ama sonra acı gerçek vurunca daha bi yıkılıyor insan. Bu yüzden işin ucunu bırakmayalım ama çok da kendimize eziyet etmeyelim.

    Biraz kendi gündemimizden uzaklaşıp, nefes almamız lazımdı, yönümüzü buraya çevirdik. Evet hayali bile güzeldi...

    Çoğumuzun ilk başvurusu yada ilk kez bu kadar çok istiyoruz. 1 sene öncesine kadar green card gibi bir beklentimiz yoktu. Dolayısıyla yarın bize neler getirir bilemiyoruz. Yani tek çare gc diye düşünmeyin. Artık kaldığımız yerden devam etme zamanı yapacak daha çok şey var.

    Daha önce de yazmıştım:
    "Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne"
    4.Murat Bağdat için söylemiş, bende green card için söylemiş olayım.
    İşin bu yönünü seviyorum. Hayatta böyle değil mi zaten?


  • @ehehehe Haklısın bir şeyin hayali tam karşıda durup beklerden daha bir cezbedici duruyor.

    Sonuç olarak bir çoğumuz varış noktasına ulaşamayacak olsak da yolda olmak güzeldi.


  • @reader abd’ye uçacak yolcularımızın bavulları uçaklarına yerleştirilecektir. Lütfen check out yapmadan aktarmalı uçuşlar holünde uçuşunuz için bekleyiniz.Teşekkürler.


  • @totoro DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @reader abd’ye uçacak yolcularımızın bavulları uçaklarına yerleştirilecektir. Lütfen check out yapmadan aktarmalı uçuşlar holünde uçuşunuz için bekleyiniz.Teşekkürler.

    Hayallerimiz bile gariban abi alsana direkt uçuş hayalde bile tasarruf :)))


  • evet arkadaşlar söylemesi ayıp yarın bana greencard çıkıcak ama karamsarım gidicekmiyim gitmiycekmiyim hadi diyelim gittik orada iş nasıl bulunur düzen nasıl kurulur arkadaş çevresi hepsi burda ama ülkenin hali insanın değeride ortada acaba amerikada iş bulmak falan ne kadar zordur, her zaman vasıfsız eleman olarakmı kalınır kafamda deli sorular


  • Arkadaslar inanin bana stres yapmayin kendinizi bos yere uzmeyin.gercekten dusuk bir ihtimal sayin @FreeWoRLD un da dedigi gibi 1 kisi bile kazansa bu forum icin yuksek kazanma orani saglar.sizin olmamis bisey icin uzulmeye degmez.soyle diyim bugunde ferrari alamadim diye uzuluyor muyuz?sanmiyorum.biz ne yapalim ciktida cn yuksek gidip gidemeyecegimiz belli degil.ayrica bana cikacak diyip cikani hic gormedim😊soyle bir seyde soyluyum cikana nasil cikiyor elbet birilirine cikacak o kisi niye ben olmayayim veya sen olmayasin bilinmez kime cikacagi belki forumda cok kisiye cikar belki kimseye cikmaz bile.ama bu umutta vermesin umutsuzlukta vermesin.cikarsa buyuk bir hediye cikmazsa hayatinizda bir degisiklik olmayacak sonuc olarak kaybedecek biseyiniz yok.emin olun bizim durumumuz sizlerinkinden cok daha yorucu.1 gun kaldi sonuclari bende merakla bekliyorum.sunuda ekliyim numaranizi girip ogrenmek icin basip ekranin gelmesini beklerken bi kac saniyelik ufak capli kalp krizi geciriyorsunuz onu soyleyeyim 😊😎


  • benim çıksada gidesim yokki zaten şu anlattıklarımdan dolayı 🙂 ama bi yanımda gitmek istiyo değişik bir durum ama çıkıcak yani hissediyorum başvuruyu yapıp unutmuştum geçen aklıma geldi


  • @tanti adana’dan abd’ye direkt uçuş yapılmıyor yapacak bir şey yok 🙂


  • @metert DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaslar inanin bana stres yapmayin kendinizi bos yere uzmeyin.gercekten dusuk bir ihtimal sayin @FreeWoRLD un da dedigi gibi 1 kisi bile kazansa bu forum icin yuksek kazanma orani saglar.sizin olmamis bisey icin uzulmeye degmez.soyle diyim bugunde ferrari alamadim diye uzuluyor muyuz?sanmiyorum.biz ne yapalim ciktida cn yuksek gidip gidemeyecegimiz belli degil.ayrica bana cikacak diyip cikani hic gormedim😊soyle bir seyde soyluyum cikana nasil cikiyor elbet birilirine cikacak o kisi niye ben olmayayim veya sen olmayasin bilinmez kime cikacagi belki forumda cok kisiye cikar belki kimseye cikmaz bile.ama bu umutta vermesin umutsuzlukta vermesin.cikarsa buyuk bir hediye cikmazsa hayatinizda bir degisiklik olmayacak sonuc olarak kaybedecek biseyiniz yok.emin olun bizim durumumuz sizlerinkinden cok daha yorucu.1 gun kaldi sonuclari bende merakla bekliyorum.sunuda ekliyim numaranizi girip ogrenmek icin basip ekranin gelmesini beklerken bi kac saniyelik ufak capli kalp krizi geciriyorsunuz onu soyleyeyim 😊😎

    Yazdığını okurken bile o anı gözümün önüne getirip o kalp krizini yaşadım 🙂


  • En son universite sinavinin sonuclarina bakarken yasamistim yarin yine yasagacagim 😊


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum