Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun…
    Büyük ve Tek Başkomutana Saygıyla



  • @frusciante bu virüsten dolayı bütün işyerleri kapalı oda işsizlik olarak yansıyor siz turkiyede durum daha vahim çünkü o kadar kısıtlama olmamasına rağmen bir sürü insan işten çıkarıldı birde buna bakın benim arkadaşım var orda yaşıyor devlet 3400 dolar verdi artı maaşlarımızda yatacak diyor tek dışarıya çıkmayın diyor sen milleti 2 gün dışarı çıkma dedin millet bir birini yedi 4 gün daha zor olacak bizim halimiz aslında onlardan daha kötü


  • Trump'in son kararını seçimlerle alakalı olarak verilmiş bi karar olarak düşünüyorum. Evet, göçmenlerden haz etmeyen birisi kendisi fakat Amerika demek göçmen demek. Seçim kasım ayında ve "Cumhuriyetçi" kesimin gözüne girmesi için yapılması gereken bi açıklama/karar gibi gözüküyor.
    Benim tavsiyem kimsenin umudunu yitirmemesi çünkü verilen hak özellikle Amerika'da geri alınamaz (Tabi kanunlara karşı bi olayın içinde bulunmadıysanız).
    ''Demokrat'' kesim kesinlikle meydanı boş bırakmayacaktır. Diversity Amerika'nın temelidir.
    Göçmen yasağı en az Corona kadar darbe vurur ekonomiye. Amerikalı dediğimiz vatandaş ne kadar zor durumda olursa olsun, kalifikasyon gerektirmeyen işlerde çalışmaz (%100 diyemem tabi ama büyük çoğunluğu bu karakterdedir). Bunu kendi inşaatlarında kaçak işçi çalıştıran Trump da pek iyi biliyor ama dediğim gibi hitap ettiği kesin bu açıklamayı duymak istiyor. Herkes bi korkunun içerisinde.. Biz, müstakbel göçmenler de biraz kendimizi düşünürsek şuan yaşadığımız süreç içerisinde hemen gitmeyi düşünmek pek de iyi fikir olmayabilir. Çok uzattım kusura bakmayın. Trump kasım ayına kadar bu kararda ısrarcı olur gibi geliyor bana..
    Hayırlısı olsun arkadaşlar. Teşekkürler
    SAYGILAR


  • Bugün günlerden Florida. 🌞

    Bir diğer adıyla "Sunshine State"

    Gelir vergisinin olmadığı eyalet, emekli dostu olarak da biliniyor.

    Orlando, Miami, Tampa ve Jacksonville ünlü şehirlerinden. 🌅

    alt text


  • resmi sitede iptal yazmadiktan sonra 2021 cekilisi olur 👍cekilisten sonrasi onemli yazilani yasar insan 👍


  • Aklima takildi Bu sarı kafa niye yasal göçmenlerle uğraşıyor ki? Ulkesinde kaçak yaşayan binlerce onbinlerce insan var.onların ev adresinden tut da hepsinin Nerede çalıştığına kadar hepsini biliyorlar ve 3 maymunu oynuyorlarr.onlarla niye uğraşımyorlar hayret. Kaçak işçi çalıştırmak da yasadışı olmasına rağmen. ..


  • @frusciante işsizliği yeşil kart çekilşinde bekleyenler 2 ay erteleyerek çözübilir mi ? bu işsizliğin nedeni ekonomik küçülme yada durağınlıktan değil virüsün yayılması için yapılan kısıtlamalardan kaynaklı .yasaklar kalktığında insanların büyük bir kısmı işlerine dönecektir.benim anlatmak istedğim bu yasak 20 milyonluk işsizliği çözmekten çok tirübünlere oynamış bir karar.


  • Sakin, son 12 🙂 Güzel günler göreceğiz, umutlu günler..


  • vay bee 6 aydan 12 gune cıkmaz ıse baya modum dusucek ama bu heyecan bıle yeter umarım bu yıl hayatının degısmesını ıstıyen herkesın hayatı degısır


  • Önce hayırlısını isteyin. İlle'de çıksın demek yanlış. Nasipse çıksın..


  • @clourpoint 10 milyon civarinda kaçak olduğu söyleniyor.onları yollarsa ülkede saatlik ücretler de büyük artış olur ondan işine gelmiyor.tıpkı bizdeki afgan suriyeli çalışanlar gibi devlet görmezden geliyor işine yarıyor .


  • Beyler imzama bakın, çıkma olasılığının % kaç olduğuna göre heyecana kapılın. Üzülmeyin aman.


  • @birumut böylede hak kazanmış arkadaşlarada haksızlık olmuyormu.normalde vize alacak arkadaslar süre uzatılmazsa belki alamayacaklar.madem vatandaşına iş bulmaya çalışıyorsun gönder sınırdışına kaçaklarını işsizliğini azaltmış olursun.dediğim gibi 3 maymun


  • @clourpoint bize göre haksızlık oluyor ama yönetenlerin umurunda değil.


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Aklima takildi Bu sarı kafa niye yasal göçmenlerle uğraşıyor ki? Ulkesinde kaçak yaşayan binlerce onbinlerce insan var.onların ev adresinden tut da hepsinin Nerede çalıştığına kadar hepsini biliyorlar ve 3 maymunu oynuyorlarr.onlarla niye uğraşımyorlar hayret. Kaçak işçi çalıştırmak da yasadışı olmasına rağmen. ..

    Kaçak olanlar ne işsizlik ödeneğine başvurabilir, ne de hükümet tarafından yardım edilecek taraf olarak görülür. O yüzden ''yasal'' olarak Amerikaya gelen insanlardan daha çok korkulmaya başlandı. Her yeni göçmen yardım bütçesinde ekstra maliyet demek.
    İşin traji-komik kısmı ise; Vergi alamamak dışında kaçakların hükümet üstünde pek bir zararı yok. Çok da umurlarında olmayan bir kitle kaçaklar.

    Trump geçmişte demokrat taraftan yanaydı ama o da gördü ki Vatan millet sakarya ideolojisi her zaman kazandıran faktördür. O yüzden de cumhuriyetçi kimliğe bürünmüştür. Gerçekten iş adamı Trump ile Başbakan Trump'ı ayırmamız lazım. Şuan koltuk kaptırmamaya uğraşan ve son cephanesi kullanmaya çalışan bir başbakan. Ben şahsen tekrar seçilemeyeceğini düşünüyorum.
    Hepimiz için hayırlısı olur umarım. Süreç biraz uzayacak gibi ama tekrar ediyorum kesinlikle göçmen alımı kaldığı yerden devam edecektir.


  • @clourpoint bu bir hak değil kimse haketmiyor sadece şanslı oluyor hak abd topraklarına ayak bastıktan sonra başlar sanırım olaylara duygusal olarak baktığımızdan böyle düşünüyoruz.


  • Lütfen yanlış anlamyın ama ben Trumpın ki siyasetini sevmem bende aynını yapardım yada kim olsa aynını yapardı.Düşünün Lütfen şuan ülkemiz Suriyeden insanların girişine izin verse halk olarak tepki göstermezmiyiz.Ve sadece abd değil şuan çoğu ülkede bilmediğim olabilir hepsi bu tarz bir politika izliyor.Umarım realist düşünüp beni yargılamazsınız.Beklemek şuan için hem sağlığımız için hemde geleceğimiz için en güzeli olacaktır

  • ⭐⭐⭐⭐

    @thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Beyler imzama bakın, çıkma olasılığının % kaç olduğuna göre heyecana kapılın. Üzülmeyin aman.

    Bunu bilmeyen yok.


  • 5 kez parti üyeliğini değiştiren bir adamdan tutarlı ya da mantıklı kararlar beklenemez. 🙄

    Trump'ın uzun bir süre (sekiz yıl) demokrat parti üyeliği var. Bu dönemde çokça demokrat parti/görüş güzellemesi de var.

    Şu an göçmen karşıtı aldığı kararlar tamamen milliyetçi seçmene oynayan hareketler.

    Zamanında önlem almadı ve twitter'da gripten ölenler daha fazla diye yardırıyordu.

    Sonra işler ciddiye binince eyalet valilerine sataştı o tutmadı, dünya sağlık örgütüne sataştı onu da pek sallayan olmadı şimdi daha ses getirecek bir şeyler yapmalıyım diyip bu göçmenlik işine sardı.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum