Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Geçenlerde de bi tweet atıp sildiler.Bence şuan için DV2021 i etkileyecek bi durum yok gibi. Tahminimde DV2020 için sıra numarası 30-35 binler zorlanabilir gibi hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten kaderimizde yazılmış her şey. Şanşımız bol olsun. Selamlar herkese

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @frusciante, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @omondoles bence burada trump doğru olanı yapıyor. Her ne kadar bu durum bizim için kötü olsada. Ekonomik sıkıntılar olacak ve işsizlik oranıda artıyor. Önce kendi halkını düşünmek zorunda.

    bence Trump bu krizi cok kotu yonetti ve su anda sanki sorun kendisinde degilmis gibi gostermek ugruna (Kasim'da ABD baskanlik secimleri var, ve ekonomi bu durumdayken secime girilirse Trump'a destek ciddi olcude azalacaktir) boyle bir ise giristi... Tum yil Green Card alacaklarin sayisi 1 milyon olmayacak, 350 milyonluk ABD'nin %1'i bile etmeyen bir grup mu ABD'yi bu duruma soktu, ya da ABD'yi kurtaracak...


  • Sakin arkadaşlar, son 13 🙂


  • Arkadaşlar selamlar şu anki duruma göre 2021 çekilişinin ertelenmesi için bir tane mantıklı sebep görüyor musunuz?🙄. şunun için soruyorum normal zamanda çekiliş olsa bile en yakın 2021 ocak'ta gidilebiliyor ertelenmesi için mantıklı bir sebep gelmiyor bana. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ejay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar selamlar şu anki duruma göre 2021 çekilişinin ertelenmesi için bir tane mantıklı sebep görüyor musunuz?🙄. şunun için soruyorum normal zamanda çekiliş olsa bile en yakın 2020 ocak'ta gidilebiliyor ertelenmesi için mantıklı bir sebep gelmiyor bana. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

    Çekiliş yasayla düzenlenen bir konu, kararname ile değişiklik yapılabilecek bir şey değil.


  • @Cupzen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Final-Approach Eyaletin nickname'i 10.000 lakes. Aslında irili ufaklı tüm gölleri toplayınca bu sayı 11.842 ediyor. Geçtiğimiz yıllarda dünya genelinde en yaşanabilir şehirler sıralamasına Minneapolisi üst sıralardan sokmayı başarmış bir eyalet. Soğuğa alışkın insanlar için yaşaması oldukça keyifli bir yer olabilir diye düşünüyorum.

    Ben de bayılıyorum gölleri, sulak alanları, ağaçları bol olan şehir ve eyaletlere.

    Ancak kışları soğuk geçen eyaletleri sevmiyorum. 🙂


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    bence Trump bu krizi cok kotu yonetti ve su anda sanki sorun kendisinde degilmis gibi gostermek ugruna (Kasim'da ABD baskanlik secimleri var, ve ekonomi bu durumdayken secime girilirse Trump'a destek ciddi olcude azalacaktir) boyle bir ise giristi... Tum yil Green Card alacaklarin sayisi 1 milyon olmayacak, 350 milyonluk ABD'nin %1'i bile etmeyen bir grup mu ABD'yi bu duruma soktu, ya da ABD'yi kurtaracak...

    Ben de böyle düşünüyorum.

    Tamamen milliyetçi vatandaşlara oynayan hareketler yapıyor.

    İlk önce WHO'ya sardı, fonunuzu keseceğim diye.

    Ardından eyalet valilerine sataştı.

    Şimdi göçmenlerde buldu çareyi (!)


  • @crazycells süreci iyi yönetmedi tabiki ve çoğunlukla seçimlere oynadığı bir gerçek. Ama böyle bir durumda bu kararı alması yerinde. Etki eder veya etmez yine de şu zamanda göçmen alımını durdurması olması gerekendi diye düşünüyorum.


  • @frusciante Trump reis'in kararını yerinde bulman pek yerinde olmadı ...Alımı durdursun problem değil ama milyonlarca insanın çekilişe umut bağladığını unutmayalım bari çekiliş olsun.


  • Trump 2 aylik lmzaladi, bunu uzatma hakkida var, yalnizca sağlık calisanlari ve 21 yasin alti cocuklari haric dedi.


  • YEŞİL KART'A İLK KEZ YASAK GELİYOR

    ABD 1918'de İspanyol Gribi'nin olduğu dönemde Yeşil Kart'la ülkeye 110 bin göçmen kabul etmişti. İkinci Dünya Savaşı'nda da Yeşil Kart uygulamasını kaldırmayan ABD, bu dönemde de 117 bin göçmen almıştı.

    ABD Başkanı Donald Trump, hangi durumda ABD'nin tekrar göçmen kabulüne başlayacağına ilişkin detay vermekten kaçındı.

    Kaynak:



  • @Old-Traveler bu videoda detaylıca anlatılıyor, alınan kararların dv 2021 çekilişine etkisi hiç yok, endişelenmeyin


  • Kazananlara kötü oldu


  • @Muhtaradana sizin adınıza çok üzülüyorum. Bizler yıllardan beridir hayal kuruyoruz. Sizler 1 adım yaklaşmışken böyle bir haksızlığa uğruyorsunuz. Çok üzücü bir durum gerçektende. Bizim başımıza gelse çok stres ve üzüntü yaşarız hiç şüphesiz. Umarım en kısa zamanda vizenizi almanızı dilerim. 320milyonluk bir ülkede 50bin kişinin hesabı akla zarar bir şey bence.. foruma katkıkarınızı beğenerek takip ediyorum. Sağlıcakla..


  • @crazycells çok doğru bir tespit yapmışsınız.ayrıca her gelen cardlı ülkeye para getiriyor araba alıyor ev kiralıyor iş bulana kadar cebinden harçıyor. bu şekilde az yada çok ticaret hareketleniyor.


  • gerçekten de stresli bir durum. özellikle 2020 talihlileri için üzücü bir durum olur gidememek. bütün planları yapıp son anda gidememe psikolojik çöküş yaşatabilir. burada bütün bir sene bunun hazırlığını yapan arkadaşları takip ediyoruz ve bilgilerinden yararlanıyoruz. umarım içinde bulunduğumuz durum iki ayda yoluna girer ve arkadaşlar da hayellerini gerçekleştirir. ben de buradaki herkes gibi çekilişi kazanıp amerikaya gitmek istiyorum ama şu anda dünya olağanüstü bir durum yaşıyor. bu durumdan en çok etkilenen ülkede amerika. ekonomi kötüye gidiyor ve işsizlik artıyor. herkes kendi halkına öncelik vermeli bu konuda kararlar almalı. göçmenliği durdurmak tabiki de amerikayı içinde bulunduğu durumdan kurtarmayacak ama şu zamanda ben kendi halkıma öncelik vereceğim demekte bir yanlış görmüyorum (her ne kadar trump baştan beri göçmenliğe takmış durumda olsada ve bunu seçim yatırımı olarak kullansada). keşke bizim ülkemizde de bu yönde daha iyi kararlar alınabilmiş olsaydı. trump ın bu kararı alması şu an için doğrudur. bu durumu uzatabilir mi maalesef söz konusu trump olduğu için yüksek bir olasılık. burada önemli olan pandemi durumunun gidişatı ve ekonomideki düzelme eğilimleridir. bu yönde olumlu bir gelişme olursa o zaman bu durumu uzatmak yanlış olur.
    green card ın kaldırılması işi ise tek adamın ağızından çıkan sözle olmaz. böyle bir durum şu anda sözkonusu değil. askıya alma süresi biter ise 2020 kazananlarının işlemleri ekim ayına kadar devam eder bunun için yasal süre uzatılmaz diye düşünüyorum. 2021 sürecini ise şimdilik etkileyeceği görünmüyor.


  • @birumut Gerçekçi olmak lazım. Kim para götürüyor abi ya.Cebine 5K koyan taşınıyor ABD ye!


  • @Semihmete son vize mülakatlarında görüldüğü üzere devlete yük olamayacağınızı kanıtlamanız lazım illaki az para ile giden vardır ama normal şartlarda araç alma ev kiralama bir çok şey için bir para harçıyor ilk gidenler iş buluncaya kadar cepten yiyior kısmıde olsa bir para girişi ve ekonomiye hareketliliktir.20 milyon işsizliği sürecin yarısı bitmiş 2020 dv 2 ay engelleyerek bir fayda sağlanması imkanı yok.konsolusklar kapalı mülakat durumuda yok .gündem değiştirmek için yapılan bir kararname.


  • İlk kez katılıyorum. Çok heyecanlıyım. Umarım şans yüzüme bu sefer güler..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum