DV2019 bekleme odası
-
Benim imzam içimden geçen parola DV14XXX 😁
-
@sharm başvuraların düşme ihtimali yönünde mi etkisi olmuştur ?
-
@ekpr Belki ben kötümserimdir (bknz İmzam). Belki bu sene farklı olur ve 3-5 kişiye çıkar. Artık bekleyelim, görelim.
-
@FreeWoRLD çıkmayacağına şimdi gönülden inandım kardeşim 😂
-
o değil de son günler herkeste bir gerginlik yaratmış sanırım.. uzun zamandır facebook ve forumda takipteyim, şu 1-2 gündür gördüğüm kadar gerginlik hiç görmedim.. hepimizin psikolojisi darmaduman oldu ve bunun da sebebinin artık saatler kala heyecan değil de umutsuzluğa kapılışımız olduğunu düşünüyorum.. yine sıkışıp kaldık burada düşüncesi.. Allah hepimize bol bol sabır ve şans versin.. forumdaki herkese çıkması kıyamet alameti sayılır tabi ama :) en azından 3-5 sevinç nidası görsek ne güzel olur..
-
@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
İmzam nasıl 😅
DV-2019 and the GC goes to @FreeWoRLD
@FreeWoRLD" class=" img-fluid img-markdown" /> -
@sharm 😂
-
Ya ben yaklasik bir yildir turkiye green card konulaeini surekli takip ediyorum, gecmis yillarida okuyorumda genelde durum soyle olmus ya ilk seferde cikiyor yada bayagi bir 7.6.8. Nci denemese fln cikiyor. Benmi hep boyle denk geldim bilemiyorum.
-
@hsndmn Son dakikaya kadar umut kaybetmek yok hocam.
-
@FreeWoRLD gc çekilişi var olduğu sürece başvurum her sene düzenli yapılacak hocam. Çıksın veya çıkmasın en azından denemedim demem. 😊
-
Bu ileti silindi! -
01 Adana :)
-
Evet millet şafak an itibariyle 1. Geldik Adana'ya.. Şırdan yemeden gitmek olmaz.😊 O kadar sabırsızlandık ama geçmeyen gün yokmuş. Askerliğin devamı oldu bu da 😂 Allah gc nin kıymetini bilecek gerçekten isteyen bütün yoldaşlarıma nasip etsin. Hayırlı geceler..
-
Çok güzelsiniz Arkadaşlar, inşallah GC doğru adreslere gider yada herkese gitsin 😁
-
DV15798 diyorum, burada kalsın bana gelmese bile birine gelir :)
-
@hsndmn Kesinlikle en iyisini yapıyorsunuz. Hiçbir zaman umut kesilmez. Bitti dediğinizde bir kapı daha açılır, hemde tamamen nedensiz.
Bir örnek vereyim hemen, çok yakın bir akrabam. Antalya’da aşçı olarak yaz ayları çalışıp parasını yazanarak kıt kanaat tüm kışı kendi memleketlerinde 2 çocuklu ailesini geçindirirdi. Çok iyi hatırlarım kısıtlı olduğu için sadece 1 kg kıyma ile kış geçirdiklerini.
11.ci senesinde GC çıktı (zarflı başvuru zamanlarında) ve yaklaşık 13-14 senedir Amerika’dalar. Şimdi bir restaurant sahibi ve iki çocuğuda alanlarında Amerika’da ilk 10’a giren üniversitelerde okuyorlar. Yıllık okul harcamaları $100k buluyor diye bir konuda bahsetmişti. İlk önce orada evini aldı ve ödedi, şimdi Türkiye’de evini aldı ve onuda ödedi. Umut kesilmemeli yani, hiçbir zaman. -
@hsndmn Salı günü balığa gidiyorum kardeşim, sabah 8 de çıkıcam yola akşama kadar denizdeyim, mangalımı , çayımı yemeğimi alıcam, o sakinlik ve dinginlikte kafa dinleyeceğim . Akşam eve döndüğümde umarım güzel sonuçlar alırım . Ben anladım bende şans yok belki bu sefer döner belli olmaz.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@ocolletta-toros DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Tecrübeliler söyleyebilirmibaçıklandığında soteden bakabiliyor muyuz yoksa böyle 1-2 saat beklemekmi gerekiyor ? Sitemi çöküyor ?
Genelde ilk birkac saat girilmiyor dediginiz gibi. Dunyanin dort bir yanindan milyonlarca kisi siteye o saatlerde girmeye calisiyor :)
@crazycells 'in izniye bir hatirlatma yapayim:
Umarim ilk kontrol ettiginizde kazandiginizi goreceksiniz!
Ancak sonuc istediginiz gibi degilse de hemen vazgecmeyin birkac gun sonra hatta daha uzun bir sure sonra tekrar kontrol edin. Bir sure konuya dair haberleri takip edin. Ola ki ilgili devlet kurumu bir aciklama yapmis sizi tekrar kontrole davet ediyordur..
-
@sharm iptaller olmuş geçtiğimiz yıllarda doğrudur üstad
-
ben tahminimi @wwinter dan yana kullanıyorum , ona çıkıcakmış gibi hissediyorum.
Umarım kardeşim, ağzın bal tutsun. Umarım sen de kazanırsın ben de🙏🏻🙏🏻👍🏻👍🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum