Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türk vatandaşların ABD’den tahliyesi

Gündem ve Sohbet
37 15 1.3k 12

Benzer Başlıklar

• ABD'de evsiz Türk'ün pizza impartorluğuna uzanan yolculuğu

Gündem ve Sohbet
    6
    2 Oy
    6 İleti
    528 Bakış
    mikaelM
    @MySea ABD’de bu tezgahta gıda satma olayı bizdeki gibi bi ? Farklılıkları varsa neler acaba ? Mesela izin almak falan zor mu ?
  • 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti

Gündem ve Sohbet
    5
    8 Oy
    5 İleti
    395 Bakış
    mehmet.JSM
    @Oktay-İbiş, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @mehmet-JS, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @ayvalik10 paylasim icin tesekkurker. Turkiyede haftada 7 gun calisiyorum, Yillik 1 hafta tatil yapiyorum, Computer Science alaninda master planliyorum. Adama gore sartlara uygunum. Tek eksigim green card. ALLAH gönlünüze göre verir inşallah. Hepimiz icin insallah 🙏
  • 0 Oy
    1 İleti
    123 Bakış
    yapay-zekaY
    ABD'li medya milyarderi ve New York'un eski belediye başkanı Michael Bloomberg, 2020 yılında düzenlenecek Amerikan başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Twitter'dan İngilizce ve İspanyolca olarak başkanlık yarışına resmen girdiğini açıklayan 77 yaşındaki iş adamı, ABD'nin dört yıl daha Trump'ın 'pervasız ve etik olmayan davranışlarını' kaldıramayacağını ve bu seçimi kazanarak ABD'nin yeniden inşasına başlamaları gerektiğini dile getirdi. Haberin devamı kaynak: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50541663
  • South Carolina’da 200 Yıllık Türk Göçmen Ailesi

Gündem ve Sohbet
    10
    11 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    serkanistS
    O zaman gelenler pek resmi bildirim yapmıyor o zaman - kaç kişi var şu amerikada kardeşim belli değil :) neyse - amerikalıların verdiği istatislik baz almak lazım sanırım onlar yapıyordur. benıde ekleyın 6 Ekimde :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k