Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar istenen belirli miktarda nakit para, bankadan çektiğimiz kredi ile gösterebilir miyiz? Yoksa her türlü kuruluş/kişi den bağımsız olarak bize mi ait olmalı? yani aslında çektiğimiz kredi de şahısa ait olacak da, şahısa da borç olacak 🙂

• Kesinlikle başvuru ücretli olmalı işallah bir gün oda gelir pasaport işi iyi oldu - birde normal vize ücreti kadar ücret alınsa çok iyi olacak ama işte bakalım belki bir gün.

• @johncan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaşlar istenen belirli miktarda nakit para, bankadan çektiğimiz kredi ile gösterebilir miyiz? Yoksa her türlü kuruluş/kişi den bağımsız olarak bize mi ait olmalı? yani aslında çektiğimiz kredi de şahısa ait olacak da, şahısa da borç olacak 🙂

kredi ile gösterebilirsin. senin nereden kredi çektiğini tespit edemeyeceği için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

• @jure, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@johncan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaşlar istenen belirli miktarda nakit para, bankadan çektiğimiz kredi ile gösterebilir miyiz? Yoksa her türlü kuruluş/kişi den bağımsız olarak bize mi ait olmalı? yani aslında çektiğimiz kredi de şahısa ait olacak da, şahısa da borç olacak 🙂

kredi ile gösterebilirsin. senin nereden kredi çektiğini tespit edemeyeceği için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Teşekkürler, bende böyle düşünmüştüm

• @jure trumpın yeni çıkardı yasa ile birlikte yeni bir form ortaya çıktı

artık borçlarınızıda soruyor

o eski dönem sona erdi. kendi paranızla gelin yoksa bana yük olmayın diyor kısaca

• Bugün günlerden Kentucky. 🙂 At yarışları, kömürcülük ile bilinen bir eyalet. Bazılarının tabiriyle "Bluegrass State"

alt text

• ⭐⭐⭐⭐

@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bugün günlerden Kentucky. 🙂 At yarışları, kömürcülük ile bilinen bir eyalet. Bazılarının tabiriyle "Bluegrass State"

Bir de meşhur ve dünyaca ünlü Green Card Lottery si ile ünlüdür. 🙂

• @ibrahimasar KFC chickens var birde 😊

• Aldığım resmi iş teklifi ile Nisan 13 ünde başlamam gereken işe Covid yüzünden gidemediğim yerdir. 😞

• @Tuğrul-Eğdemir bence gereksiz zaten gitmek isteyen kişi pasaport çıkarttı.Ben 19 yaşındayım pasaportla başvurulduğunu öğrendim, gittim pasaport çıkarttım başvurumu yaptım.

• Geçen senelerde kabul için 7-10K dolar yeter diyorlardı bu dönemde bir farklılık olur mu acaba?

• ⭐⭐⭐

@Final-Approach biriside yok ki amerikada tarım yapıyorum diyen soralım ne oluyor nasıl oluyor 💆🏻♀️ Eş ziraat mühendisi olduğundan ben bi nebreskayı bi ataştırayım en iyisimi 🤓

• @Ragnarsona, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Geçen senelerde kabul için 7-10K dolar yeter diyorlardı bu dönemde bir farklılık olur mu acaba?

7-10k $ yetersiz olabilir diye dusunuyorum en az 15k$ olmasi iyi olur. Sartlarin zorlastigini dusunursek +sponsor veya is teklifi de istenenebilir ne yazikki.

• DV2021 açıklanma tarihi 6 Haziran’a ertelendi gibi gözüküyor. Travel-State Gov Department’in resmî Twitter hesabı Konu ile ilgili sorulan soruya şu cevabı verdi.

We are postponing the opening of the Entrant Status Check for DV-2021 applicants to June 6, 2020. The delayed opening will not negatively impact our ability to pre-process and schedule DV-2021 interviews, which are scheduled to begin on October 1, 2020.

• @kushajj bende aynı şeyi sizinle aynı anda paylaştım siz paylaştınız diye sildim.
    Kaybettikleri birşey yok DV-2021lerin en azından 1 Ekimde başlayacağını kesinleştirmişler. DV-2020 süreci çok yorucu ve uzun oldu. Visa bulletin sen hala haber yok:(

• Üzdü. Keşke sonuçları planlanan zamanda açıklayıp kazananların yapması gereken işlemleri haziran ayından itibaren başlatsalardı.

alt text

• @kushajj hayırlı olsun, çok uzun bir erteleme değil

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana doğum günü hediyesi niyetine olcaktı tüüh üzüldüm valla 😢🙄🙄

• @ahsenaydgdu hayırlısı olsun, evet 1ay daha beklenilecek ama geç olsun güç olmasın çıksında, zaten mayıs - Ekim arası sadece bekleniyor,anca ağustos gibi ilk evrak talep emaillere gelmeye başlayınca o zaman heyecanlı oluyor işte ☺

• @Muhtaradana biz napalım sadece 1 ay daha beklcekler. Bizlerde en azından bir açıklama yapılsa. Olumlu bir haber olsa keşke..

Benzer Başlıklar

• 6
  • 4038
  • 7674
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |