dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.
Turgay abi o kişiler Ds260 formunu sonra gönderenler. Kimse işlerin bu denli karışacağını düşünmemişti. Bu yıla kadar süregelen bir düzen var Dı ne de olsa. Sonra giderim dediler işte ama olanlar ortada
@clourpoint -
Selamlaarr, 10 gündür yokum sanırım, 34 gün müü


coronaydı karantinaydı nasıl geçmiş anlamadım, açıklanma tarihiyle ilgili bir değişiklik yok diye anlıyorum buradan... -
@mexido @aayhann Umarım göçmenlik bürosu bu konuları gundeme getırmezde hersey normal seyrinde ilerler onların vicdanına kaldı tum dunyadaki göçmenler ki 30 gun kaldı bır acıklama yok umarım hersey bır once ınıse gecer ve bır acıklamada gelmez bu konuyla alakalı herkes aman daha cok ay var gecer dıyor ama vaka sayısı olum her gecen gun artıyor
mıllet sınırları bırbırıne ne zaman acar saglık kontroler ucretılerı ne olacak extra test parası gelecekmı hersey kocaman bır soru -
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mexido @aayhann Umarım göçmenlik bürosu bu konuları gundeme getırmezde hersey normal seyrinde ilerler onların vicdanına kaldı tum dunyadaki göçmenler ki 30 gun kaldı bır acıklama yok umarım hersey bır once ınıse gecer ve bır acıklamada gelmez bu konuyla alakalı herkes aman daha cok ay var gecer dıyor ama vaka sayısı olum her gecen gun artıyor
mıllet sınırları bırbırıne ne zaman acar saglık kontroler ucretılerı ne olacak extra test parası gelecekmı hersey kocaman bır soruNe yazikki virus bitine kadar belirsizlik surecektir.
-
@Selda evet banada bildirim gelince cevap vermiş bulundum
buralarda yeniyim henüz siteyi çözmeye çalışıyorum. Olurda çekiliş bize çıkarsa rahatça yararlanacağımız bir ortam var.
Hakkımızda hayırlısı
-
@mexido böyle bir şey mümkün değil
-
@clourpoint case numarası düşük olsa bile, eğer kcc nin istediği evrakları gönderip, evrak onayı almaz ise mülakat tarihi alamaz (ds 260 formunu submit etmiş varsayıyorum)
-
Şimdi Tam hatirlayamiyorumda arkadaşın biri ds 260 formunu Mayısta gonderdigi halde kcc evrak onayı daha geç olumustu. Kendisinden sonraki numaralara onay geldigi halde bunun sebebi eksik evrakmı acaba diye dusunuyorum.
-
@Ramazan insanları yasal olarak göçmenliğe teşvik etmek gerekiyor. Tanıdığım kaçakçı var demek nedir yahu? Bide özgüven patlaması "gönderebilirim" demişsiniz. Hayır anlamadığım nokta kendinizi ihbar etmeye mi çalışıyorsunuz ? Burası herkese açık bir platform hatırlatırım. Lütfen insanları yanlış yola sevk etmeyelim.
-
@Muhtaradana Süreç sıkıntılı fakat en geç Mayıs başına tekrar herşey nomale döner diye düşünüyorum.
-
Zaten hiçbir akıllı işveren kaçak işçi çalıştırmak istemez.

Birkaç gündür Indeed'ten çeşitli iş ilanlarına bakıyorum da çoğu normal iş (kasiyerlik vs.) bile saatlik ücret bakımından kıt kanaat geçinmene anca yetiyor karı koca beraber çalışmayacaksa.
Kaçak giden bir kişi ehliyet alamaz, Lyft/Uber yapamaz, Community College/University kaydolamaz. Sürünmeye gider.
-
Arkadaşlar çekiliş sonuçları açıklandıktan ne kadar süre sonra kendi sonucumuzu öğrenebiliyoruz? Milyonlarca kişi aynı anda sisteme girdiğinden çöküyormuş ve birkaç gün beklemek zorunda kalınabilirmiş şeklinde yazılar okumuştum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim
-
@Hande-Tok, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar çekiliş sonuçları açıklandıktan ne kadar süre sonra kendi sonucumuzu öğrenebiliyoruz? Milyonlarca kişi aynı anda sisteme girdiğinden çöküyormuş ve birkaç gün beklemek zorunda kalınabilirmiş şeklinde yazılar okumuştum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim
Akşam 7 gibi açıklanıyor.Hemen de öğrenebilirsiniz ertesi günde yoğunlukla ve sakinliğinizle alakalı. 2 gün aşırı yoğunluk sonrası düşüşe geçiyor erişim sorunu.
-
@Hande-Tok saat kaçta açıklanmaktan çok sen bakacağın zaman ki ortamı ayarlaman lazım. Olumsuzluk olursa diye bir kutu selpak. Bakacağın güne karşı psikologtan randevu uzaktan destek Neden çıkmadı diye kendini garip hissedeceğin için muhakkak yalnız bakma teselli edecek birisi lazım. Olumlu sonuçlanmasına karşın evdekileri uyar sağır olabilme ihtimaline karşı ses desibeli uçacak. O kadar sevinçli olacaksın ki herkes bu fırsat birşeyler isteyecekler senden sende kabul edeceksin. Olumlu sonuçlanırsan rahat kıyafet giy çünkü sokakta koşmaya başlarsın. Yoksa zaman olarak amerika için 12.00 Türkiye saati 19.00 oluyor ama hemen girme @tanti dediği gibi 2 gün sonra gir çünkü 6-7 saat uğraş girmek için sonra has not selected yazısını görmek hoş olmuyor.
-
-
@Hande-Tok kusura bakmayın akkınızda bilgim yok green karta bakış açısı olsun düşünce yapını bilmediğim için yazdım tekrar kusura bakma açıklama yaptığın için teşekkürler
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hande-Tok saat kaçta açıklanmaktan çok sen bakacağın zaman ki ortamı ayarlaman lazım. Olumsuzluk olursa diye bir kutu selpak. Bakacağın güne karşı psikologtan randevu uzaktan destek Neden çıkmadı diye kendini garip hissedeceğin için muhakkak yalnız bakma teselli edecek birisi lazım. Olumlu sonuçlanmasına karşın evdekileri uyar sağır olabilme ihtimaline karşı ses desibeli uçacak. O kadar sevinçli olacaksın ki herkes bu fırsat birşeyler isteyecekler senden sende kabul edeceksin. Olumlu sonuçlanırsan rahat kıyafet giy çünkü sokakta koşmaya başlarsın. Yoksa zaman olarak amerika için 12.00 Türkiye saati 19.00 oluyor ama hemen girme @tanti dediği gibi 2 gün sonra gir çünkü 6-7 saat uğraş girmek için sonra has not selected yazısını görmek hoş olmuyor.
@ayvalik10 ben selpağımı hazırladım. Olur da çıkarsa da selpak lazım olcak

-
@pelinbeyazkaya Evet, bu forum bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz harika bi platform. Özellikle belgelerle doğru bilgiyi paylaşan çok aktif deneyimli admin ve forum üyeleri var. Verdikleri cevaplarla pek çok kişinin hayır duasını alan... Onlardan bir çok şey öğrenebilirsiniz.
Gereksiz, sağa sola saçma sapan laf atanlar da mevcut ama bunlar kısa zamanda diskalifiye ediliyor
Oldukça talihsiz bir yılda GC talihlisi olmayı bekliyoruz. (A bak bundan güzel bi imza olur hemen ekliym
)
Neyse hadi bakalım hayırlısı... -
@Selda Evet gerçekten çok enteresan bir GC deneyimi yaşıyoruz. Bizler henüz sonuçlar açıklanmadan bu süreci derinden hissederken. DV2020 talihlileri ne hissediyor gerçekten merak etmiyor değilim. Tamam şuan da tüm süreç askıya alınmış durumda, sonrasında kaldığı yerden devam edecek belki ancak virüs daha da ilerlediği takdirde ne gibi önlemlere başvuracaklar hepsi soru işareti. Amerika genelde keskin kararlar alıp tamamiyle riayet eden bir yapıya sahip. Ki bence doğru olanda kesinlikle bu.
Umarım biran önce işler yoluna girer de kimse mağdur olmadan bu kadar yaklaşmışken hayallerine kavuşur. Bizler de heyecanla mayıs 5'i beklemeye devam
-
@clourpoint, ben pek mayisa kadar herseyin normale donecegini inanmiyorum acikcasi tabi keske donse diye umuyoruz ama daha yeni basliyor bence. Bitse bile tekrar gorulmeyecegi mechul ki zaten bilim insanlari, gelecek yıl sonbahar ya da kış gibi tekrar görünebilir." değerlendirmesini yaptı.
Benzer Başlıklar
117
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum