Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • ⭐⭐⭐

@Dream-Street, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Hyller haklısınız fazla yorum yapmısım. ama hepimizin kendimize nasıl iyi seyler düşünüyorsak baskası hakkında da aynısını düşünmemiz gerektiği burada ki insanların %99 u aydın insanlardır eminim ki.

@Dream-Street en çok isteyenlere çıksın diye dua ediyorum ben hep 🙏

• Ben artık bunca olaydan sonra vize görevlisi banka hesabımıda görmek isterde sponsoru kabul etmez ise böbreklerimi sunmayı dusunuyorum Dünya yanmıs malum sahıs benden 15bın dolar ıstıyor ( bu arada kımse bana gelıp ay amerıkaya gıdınce para lazımda yok green kart sartları boyle yok neden basvurdun hakkımızı yemede dıyıp amerıka hukumet eyalet valisi kesilmesin ) sizene bir sekilde gidip orada belki homeless olacam kariyer hedefim los angelesta homeless olmak :) bu arada uzaylılardan ve pentagondan halen haber beklıyorum ınanıyorum ısınlanmayı bulmuslardır

• ⭐⭐

@nothing34 uzaylı ve pentagonda adamım yok ama tanıdığım kaçakçı çok, biraz maliyetli olur ama çok istiyorsanız illegal yöntemle göndere bilirim ama yasal olsun vatandaş statüsünde olmak istiyorum derseniz eğer çekilişi beklemek lazım zira sarayda tanıdığınız bile olsa adalet herkese eşit sağlanmaya çalışılıyor ülkede (homeless'ı mülakatta dile getirmeyin derim zira direk red olabilir)

Benimde hedefim belediye başkanı olmak abd'de

Herkes hedefini yazsın bakalım ortaya ne çıkacak

• @nothing34 aynen abicim o tip bir cevap kimsenin haddi değil..herkes anlatılanlardan yola çıkarak durumunu maksimuma çıkararak mülakatına girecek gerisi komisyona kalmış...

• ⭐⭐⭐

@Dream-Street, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

millet ne garip ya ona cıkmasın bana cıksın kimseye söylemeyim kafası ,ne kafası acaba ?

zaten şansın düşük bırak başkaları da denesin ? bu kadar mı berbat haldesin.

ben şahsen çevremde ne kadar insan varsa hepsine yardımcı oldum çevirmenliklerini yaptım facetime üzerinden bu kadar kindar ve nefret dolu olmayın..

Peki efendim saolun

• ⭐⭐⭐

@Selda hanım size hem katıldım hem katılmadım siz söylemesenizde o kişilerin kaderinde amerika yolu varsa karşılarına internetten çıkar aracı kurum arar bulur bi şekilde olur yani, cna çolpan beylere 2 kere çıkması gibi.. kader işte.. bende aracı kuruma para kaptırmış biri olarak başvurdum bide onlar başvurup işime limon sıkmamışlardır inşallah 😂 Bu iş şans işi maaalesef ben sürekli her gün her dakika bunu düşünüyorum çıkarsa naparız nasıl ederiz nereye gideriz diye herkesede anlatıyorum youtubtan izletiyorum ama pasaport parası bile zor geldiği için başvuru yapmadılar amerika bitcek yeaaa diyolar.. demorolize etmeye çalışıyorlar ama hep duam en çok isteyene bu memlekette en çok sıkışıp kalmış çıkış yolu arıyan kimse ona yeni bi yol olsun o insanlara çıksın şeklinde 🙏🏻 Biz çıkarsa nasıl gideriz diye diye krediyle ev aldık sermaye yapıcaz diye senelerdir biriktirdik borç ödedik didindik. Bende biliyodum 2011den beri başvurmayı ama param yoktu çıksa o şansı bi kere geri tepmemek için bekledik bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn

• ⭐⭐⭐

@Selda demek o da kendine güveniyo çıkarsa giderim diye gaza geldi belkide. Ben şahsen gidersem burda niyet edipte bi türlü denk getirememiş arkadaşlarıma vesile de olmak istiyorum konaklama olsun vs zaten trump yasaklamasaydı bi instagram sayfası açıp doğum turizmi işini düşünüyodum. 🤷🏼‍♀️

• Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.

• ⭐⭐⭐

@clourpoint iyi günler, ds formu doldurma zamanlarıyla alakalı diye tahmin ediyorum kesin olmamakla beraber Bahsettiğiniz şey benimde dikkatimi çekmişti

• @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.

Evet boyle kisiler mevcut sanirim. Eger boyle devam ederse ve mulakata hala giremezler ise belki de bu sene eger ki aciklanirsa bir aksilik olmazsa belki kazananlari aza indirgeyip gecen sene kazanan mulakata girmeyen kisileri oncelik verebilirler.

• @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Ben artık bunca olaydan sonra vize görevlisi banka hesabımıda görmek isterde sponsoru kabul etmez ise böbreklerimi sunmayı dusunuyorum Dünya yanmıs malum sahıs benden 15bın dolar ıstıyor ( bu arada kımse bana gelıp ay amerıkaya gıdınce para lazımda yok green kart sartları boyle yok neden basvurdun hakkımızı yemede dıyıp amerıka hukumet eyalet valisi kesilmesin ) sizene bir sekilde gidip orada belki homeless olacam kariyer hedefim los angelesta homeless olmak :) bu arada uzaylılardan ve pentagondan halen haber beklıyorum ınanıyorum ısınlanmayı bulmuslardır

Valla ekonomik kriz olursa 15bin$ dolar degil 30-40bin dolar bizi kurtaramaz ne yazikki. $ da bu sekilde artis gosterirken isimiz zor bu sene.

• Greencard başvurusu yapan kişi başı yıllık gelirin çok düşük olduğu onlarca ülke var. 20 bin dolar belki olabilir ama 30-40 bin dolar olmaz.

1 ay kaldı nerdeyse. Heyecan dorukta.

Bakalım bu sayfada aktif olarak yazan kaç kişiye çıkacak

• ⭐⭐⭐

@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.

Turgay abi o kişiler Ds260 formunu sonra gönderenler. Kimse işlerin bu denli karışacağını düşünmemişti. Bu yıla kadar süregelen bir düzen var Dı ne de olsa. Sonra giderim dediler işte ama olanlar ortada 😥 @clourpoint

• ⭐⭐⭐⭐

Selamlaarr, 10 gündür yokum sanırım, 34 gün müü😱😱😱 coronaydı karantinaydı nasıl geçmiş anlamadım, açıklanma tarihiyle ilgili bir değişiklik yok diye anlıyorum buradan...

• @mexido @aayhann Umarım göçmenlik bürosu bu konuları gundeme getırmezde hersey normal seyrinde ilerler onların vicdanına kaldı tum dunyadaki göçmenler ki 30 gun kaldı bır acıklama yok umarım hersey bır once ınıse gecer ve bır acıklamada gelmez bu konuyla alakalı herkes aman daha cok ay var gecer dıyor ama vaka sayısı olum her gecen gun artıyor :( mıllet sınırları bırbırıne ne zaman acar saglık kontroler ucretılerı ne olacak extra test parası gelecekmı hersey kocaman bır soru

• @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@mexido @aayhann Umarım göçmenlik bürosu bu konuları gundeme getırmezde hersey normal seyrinde ilerler onların vicdanına kaldı tum dunyadaki göçmenler ki 30 gun kaldı bır acıklama yok umarım hersey bır once ınıse gecer ve bır acıklamada gelmez bu konuyla alakalı herkes aman daha cok ay var gecer dıyor ama vaka sayısı olum her gecen gun artıyor :( mıllet sınırları bırbırıne ne zaman acar saglık kontroler ucretılerı ne olacak extra test parası gelecekmı hersey kocaman bır soru

Ne yazikki virus bitine kadar belirsizlik surecektir.

• @Selda evet banada bildirim gelince cevap vermiş bulundum😅 buralarda yeniyim henüz siteyi çözmeye çalışıyorum. Olurda çekiliş bize çıkarsa rahatça yararlanacağımız bir ortam var.
    Hakkımızda hayırlısı 🙏🏻

• @mexido böyle bir şey mümkün değil

• @clourpoint case numarası düşük olsa bile, eğer kcc nin istediği evrakları gönderip, evrak onayı almaz ise mülakat tarihi alamaz (ds 260 formunu submit etmiş varsayıyorum)

• Şimdi Tam hatirlayamiyorumda arkadaşın biri ds 260 formunu Mayısta gonderdigi halde kcc evrak onayı daha geç olumustu. Kendisinden sonraki numaralara onay geldigi halde bunun sebebi eksik evrakmı acaba diye dusunuyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k