Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar uzaylı tanıdıgı veya pentagonda akrabası olan var ise cıksın ortaya acil new orleans a ısınlanmak ıstıyorum öleceksem orada öleyim ki kimse bana yok demesin savaşlar deprem salgın ev hapsi felan uzaylı suan hiç imkansız gelmiyor bana lütfen biri çıksın var desin bitsin bu çile ( Bu arada dua etmeyi unutmuyoruz öyle degilmi çalışmıyoruz evde kalıyoruz faturalar kira kredi kartı kredi bunlar ıcın tek bır cozum dua :))

    🤣🤣🤣 Okurken baya baya sesli güldüm ya. Siz çok yaşayın yaaa 🤣🤣🤣
    Valla 2020nin ilk 3 ayında böylesine üst üste yaşananlardan sonra uzaylılar bana da imkansız gelmiyor artık. Hatta bugün "Uzaylılar resmen tüm dünyada görüldü. Yerel halkla iletişim kurmaya çalıştılar veya istila etmeye geldiler" diye haberler yayınlansa hiiiiiiiiiiiiiiiççç şok olmam heralde.
    Yecüc-Mecüc de çıkarsa hapsoldukları yerden bu aralar ona da şaşırmam.
    Hernekadar ABDnin şu an işsizlik sorunu gündeme gelmiş olsa da, vakalar çok olsa da, elbet yakında araştırmalar, aşı ve ilaç çalışmaları olumlu netice verecektir. Bir şekilde ABD yine düze çıkacaktır. Ekonomisi güçlü bir ülke, özellikle bizim ülkeye kıyasla çok çok güçlü ekonomik olarak. O yüzden orada durum vahim gözükse de, GC bize çıkarsa gitmekten vazgeçmem. Zaten bize mülakat olup da gidene kadar belki aradan 1 belki 1 buçuk yıl geçecek belli mi olur. Süreçler uzarsa... 1 yıla kadar da neler neler değişir. Bakin 3 ayda bile neler oluyor

  • ⭐⭐⭐

    @Selda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Yunus-Tilki çok isteyen herkese nasip eder inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsuun🙏🏻 Gönülden isterken öylesine başvuranlara çıkıyor ya üzülmüyor değilim..

    O öylesine başvuranların bazısı da çekiliş sonuç tarihini bile unutup teeeeeee aylar sonra tesadüfen öğreniyorlar ya onlara çıktığını...

    Bizim de bi arkadaşımızın Amerikaya gitmek hiiiiiç aklında yokken, GC Lotteryden bi haberken, sağolsun benim ağzı gevşek kocam arkadaşına bahsetmiş başvuru öncesi pasaport alım işlemleri sürerken. O kadar da söyledim öyle herkese bahsetme, hiç aklımda olmayan arkadaşın varsa kulağına karpuz suyu kaçırma diye ama... Durmamış çenesi, arkadaşına söylemiş tam da başvurular başlarken. O arkadaş da "Aaa o zaman biz de başvuralım bakalım nasıl oluyormuş" diye kalkıp o da hem eşi hem kendi adına başvurdu. Şimdi bu kadar isterken bize değil de öylesine başvuran o arkadaşa çıkarsa sinirden deliye dönerim heralde 🤬🤬🤬

    Ya @Yunus-Tilki bey’in dediği gibi olursa o zaman sizin kadar bizde çok üzülürüz gerçekten


  • millet ne garip ya ona cıkmasın bana cıksın kimseye söylemeyim kafası ,ne kafası acaba ?

    zaten şansın düşük bırak başkaları da denesin ? bu kadar mı berbat haldesin.

    ben şahsen çevremde ne kadar insan varsa hepsine yardımcı oldum çevirmenliklerini yaptım facetime üzerinden bu kadar kindar ve nefret dolu olmayın..

  • ⭐⭐⭐

    Günaydın arkadaşlar.
    @crazycells şuan çekiliş yapacak durumları var mıdır bilmiyoruz ama belki de çekiliş yapıldı 🙈 2 aylık bir süreç ise söz konusu.

  • ⭐⭐⭐

    @Dream-Street, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    millet ne garip ya ona cıkmasın bana cıksın kimseye söylemeyim kafası ,ne kafası acaba ?

    zaten şansın düşük bırak başkaları da denesin ? bu kadar mı berbat haldesin.

    ben şahsen çevremde ne kadar insan varsa hepsine yardımcı oldum çevirmenliklerini yaptım facetime üzerinden bu kadar kindar ve nefret dolu olmayın..

    @Dream-Street bence kimse kin ve nefret dolu değil. Bahsedilen laf olsun diye başvuru yapanlar... Çok yorum yapılacak bir konu da değil aslında.


  • Dolar aldı başını gidiyor. Sonuç günü de bir o kadar hızlı geliyor. 34 gün sonra bugün... Gidebilecek , bunu başarabilecek insanlara çıkması dileğiyle. Kolay gelsin.


  • @Hyller haklısınız fazla yorum yapmısım. ama hepimizin kendimize nasıl iyi seyler düşünüyorsak baskası hakkında da aynısını düşünmemiz gerektiği burada ki insanların %99 u aydın insanlardır eminim ki.

  • ⭐⭐⭐

    @muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Dolar aldı başını gidiyor. Sonuç günü de bir o kadar hızlı geliyor. 34 gün sonra bugün... Gidebilecek , bunu başarabilecek insanlara çıkması dileğiyle. Kolay gelsin.

    Kendime totem yapmıştım saymıyordum bir süredir.
    Ama hatırlıyorum burada 2 haneli rakamlara düştüğümüz günlere seviniyorduk. Sadece 34 😁

  • ⭐⭐⭐

    @Dream-Street, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Hyller haklısınız fazla yorum yapmısım. ama hepimizin kendimize nasıl iyi seyler düşünüyorsak baskası hakkında da aynısını düşünmemiz gerektiği burada ki insanların %99 u aydın insanlardır eminim ki.

    @Dream-Street en çok isteyenlere çıksın diye dua ediyorum ben hep 🙏


  • Ben artık bunca olaydan sonra vize görevlisi banka hesabımıda görmek isterde sponsoru kabul etmez ise böbreklerimi sunmayı dusunuyorum Dünya yanmıs malum sahıs benden 15bın dolar ıstıyor ( bu arada kımse bana gelıp ay amerıkaya gıdınce para lazımda yok green kart sartları boyle yok neden basvurdun hakkımızı yemede dıyıp amerıka hukumet eyalet valisi kesilmesin ) sizene bir sekilde gidip orada belki homeless olacam kariyer hedefim los angelesta homeless olmak 🙂 bu arada uzaylılardan ve pentagondan halen haber beklıyorum ınanıyorum ısınlanmayı bulmuslardır

  • ⭐⭐

    @nothing34 uzaylı ve pentagonda adamım yok ama tanıdığım kaçakçı çok, biraz maliyetli olur ama çok istiyorsanız illegal yöntemle göndere bilirim ama yasal olsun vatandaş statüsünde olmak istiyorum derseniz eğer çekilişi beklemek lazım zira sarayda tanıdığınız bile olsa adalet herkese eşit sağlanmaya çalışılıyor ülkede (homeless'ı mülakatta dile getirmeyin derim zira direk red olabilir)

    Benimde hedefim belediye başkanı olmak abd'de

    Herkes hedefini yazsın bakalım ortaya ne çıkacak


  • @nothing34 aynen abicim o tip bir cevap kimsenin haddi değil..herkes anlatılanlardan yola çıkarak durumunu maksimuma çıkararak mülakatına girecek gerisi komisyona kalmış...

  • ⭐⭐⭐

    @Dream-Street, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    millet ne garip ya ona cıkmasın bana cıksın kimseye söylemeyim kafası ,ne kafası acaba ?

    zaten şansın düşük bırak başkaları da denesin ? bu kadar mı berbat haldesin.

    ben şahsen çevremde ne kadar insan varsa hepsine yardımcı oldum çevirmenliklerini yaptım facetime üzerinden bu kadar kindar ve nefret dolu olmayın..

    Peki efendim saolun

  • ⭐⭐⭐

    @Selda hanım size hem katıldım hem katılmadım siz söylemesenizde o kişilerin kaderinde amerika yolu varsa karşılarına internetten çıkar aracı kurum arar bulur bi şekilde olur yani, cna çolpan beylere 2 kere çıkması gibi.. kader işte.. bende aracı kuruma para kaptırmış biri olarak başvurdum bide onlar başvurup işime limon sıkmamışlardır inşallah 😂 Bu iş şans işi maaalesef ben sürekli her gün her dakika bunu düşünüyorum çıkarsa naparız nasıl ederiz nereye gideriz diye herkesede anlatıyorum youtubtan izletiyorum ama pasaport parası bile zor geldiği için başvuru yapmadılar amerika bitcek yeaaa diyolar.. demorolize etmeye çalışıyorlar ama hep duam en çok isteyene bu memlekette en çok sıkışıp kalmış çıkış yolu arıyan kimse ona yeni bi yol olsun o insanlara çıksın şeklinde 🙏🏻 Biz çıkarsa nasıl gideriz diye diye krediyle ev aldık sermaye yapıcaz diye senelerdir biriktirdik borç ödedik didindik. Bende biliyodum 2011den beri başvurmayı ama param yoktu çıksa o şansı bi kere geri tepmemek için bekledik bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn

  • ⭐⭐⭐

    @Selda demek o da kendine güveniyo çıkarsa giderim diye gaza geldi belkide. Ben şahsen gidersem burda niyet edipte bi türlü denk getirememiş arkadaşlarıma vesile de olmak istiyorum konaklama olsun vs zaten trump yasaklamasaydı bi instagram sayfası açıp doğum turizmi işini düşünüyodum. 🤷🏼♀


  • Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.

  • ⭐⭐⭐

    @clourpoint iyi günler, ds formu doldurma zamanlarıyla alakalı diye tahmin ediyorum kesin olmamakla beraber Bahsettiğiniz şey benimde dikkatimi çekmişti


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaslar herkese iyi günler. Zaman azaldı aklımda bir soru var.Çekilişi kazanıp da Konsolosluğu mulakata cagrilmayan bir arkadas oldumu?bazen bakıyorum da numarasi küçük olduğu halde büyük numaralardan sonra cagriliyorlar.

    Evet boyle kisiler mevcut sanirim. Eger boyle devam ederse ve mulakata hala giremezler ise belki de bu sene eger ki aciklanirsa bir aksilik olmazsa belki kazananlari aza indirgeyip gecen sene kazanan mulakata girmeyen kisileri oncelik verebilirler.


  • @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Ben artık bunca olaydan sonra vize görevlisi banka hesabımıda görmek isterde sponsoru kabul etmez ise böbreklerimi sunmayı dusunuyorum Dünya yanmıs malum sahıs benden 15bın dolar ıstıyor ( bu arada kımse bana gelıp ay amerıkaya gıdınce para lazımda yok green kart sartları boyle yok neden basvurdun hakkımızı yemede dıyıp amerıka hukumet eyalet valisi kesilmesin ) sizene bir sekilde gidip orada belki homeless olacam kariyer hedefim los angelesta homeless olmak 🙂 bu arada uzaylılardan ve pentagondan halen haber beklıyorum ınanıyorum ısınlanmayı bulmuslardır

    Valla ekonomik kriz olursa 15bin$ dolar degil 30-40bin dolar bizi kurtaramaz ne yazikki. $ da bu sekilde artis gosterirken isimiz zor bu sene.


  • Greencard başvurusu yapan kişi başı yıllık gelirin çok düşük olduğu onlarca ülke var. 20 bin dolar belki olabilir ama 30-40 bin dolar olmaz.

    1 ay kaldı nerdeyse. Heyecan dorukta.

    Bakalım bu sayfada aktif olarak yazan kaç kişiye çıkacak


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum