Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Uber ve Lyft Şoförlüğü

• Değerli arkadaşlar selamlar, Atlanta da uber lyft yapan arkadaşlar var mı? gereklilikleri nedir? hemen başlayabiliyor muyuz? ortalama kazanç nedir? Atlanta da ehliyet almak kolay mıdır zor mudur? tecrübelerinizi aktarırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

• @gezgin34, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

Değerli arkadaşlar selamlar, Atlanta da uber lyft yapan arkadaşlar var mı? gereklilikleri nedir? hemen başlayabiliyor muyuz? ortalama kazanç nedir? Atlanta da ehliyet almak kolay mıdır zor mudur? tecrübelerinizi aktarırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

https://help.lyft.com/hc/en-us/sections/115003496407-Requirements-and-Applying

• Bu ileti silindi!

• Lyft başvurum Checkr denen third party firmanın ehliyet ve SSN bilgilerimi doğrulayamaması sebebiyle reddedildi. Ülkeye gireli 2 ay oldu, ehliyet işlemlerini tamamlayalı 10 gün. Belgem de 2 gün önce gelmişti. Bu adamlar nereyi baz alıyorlar bu bilgileri teyit ederken? fikri olan var mı?

• ⭐⭐

@coder Başvuru yaptığınız bölgede 1 yıllık ehliyet şartı olabilir mi acaba çoğu yerde olduğu gibi? Driving history olmadığı için kabul edilmemiştir başvurunuz. DMV ile çalışıyor olmaları lazım.

• @Ryback yani Texas için öyle bir şart yok.

• Lyft ve Uber yapanlarin salgin nedeniyle isini yapmak istemedi durumlarda (yapmadigi durumlarda) issizlik yardimina basvurmasi durumunda haftalik 600$ verilecegi bilgisi uzerine TX state issizlik yardimi icin basvuru islemlerine basladim (https://apps.twc.state.tx.us/UBS/). Ama sanirim yanlis yolaga girdim cunku detayli isveren bilgileri sormaya basladi.
    Farkli tecrubesi/bilgisi olan var mi?

• ⭐⭐

@caglaror, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

Lyft ve Uber yapanlarin salgin nedeniyle isini yapmak istemedi durumlarda (yapmadigi durumlarda) issizlik yardimina basvurmasi durumunda haftalik 600$ verilecegi bilgisi uzerine TX state issizlik yardimi icin basvuru islemlerine basladim (https://apps.twc.state.tx.us/UBS/). Ama sanirim yanlis yolaga girdim cunku detayli isveren bilgileri sormaya basladi.

Bilen Birileri çıkana kadar ukalalık saymasanız naçizane fikrim başvuru devam ederken small Business seçeneği varsa oda olabilir belki o şekilde kabul görülme ihtimalimiz var sanki. Ben baktım siteye telefonla da irtibat oluyormuş ama coronadan dolayı sıkıntıya girmediyse oda bir seçenek.

• @gkhanfeez, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@caglaror, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

Lyft ve Uber yapanlarin salgin nedeniyle isini yapmak istemedi durumlarda (yapmadigi durumlarda) issizlik yardimina basvurmasi durumunda haftalik 600$ verilecegi bilgisi uzerine TX state issizlik yardimi icin basvuru islemlerine basladim (https://apps.twc.state.tx.us/UBS/). Ama sanirim yanlis yolaga girdim cunku detayli isveren bilgileri sormaya basladi.

Bilen Birileri çıkana kadar ukalalık saymasanız naçizane fikrim başvuru devam ederken small Business seçeneği varsa oda olabilir belki o şekilde kabul görülme ihtimalimiz var sanki. Ben baktım siteye telefonla da irtibat oluyormuş ama coronadan dolayı sıkıntıya girmediyse oda bir seçenek.

En son calistiginiz isyerinin yani isverenin bilgilerini girmeniz gerekiyordur diye tahmin ediyorum. Ozellikle, coronavirus nedeniyle issiz kaldiysaniz.

• ⭐⭐⭐

1 yıl şartı olmayan bir yerden uber veya lyfte kaydoldukta sonra başka bi eyalette fark etmeksizin uygulamayı açıp çalışma şansı var mı?
    Ör: Yeni gelen biri ilk kez Marylandde ehliyeti aldı ve lyft e kaydoldu ama uygulamayı gidip chicagoda açıp iş yapılabiliyor mu?
    Yani lyft hop dur bakalım marylandde sene şartı yoktu aldın ehliyeti girdin sisteme ama chicagoda var ve sen daha 1 senelik değilsin diy engel koyabilir mi daha önce bunu düşünüp deneyen oldumu acaba

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

1 yıl şartı olmayan bir yerden uber veya lyfte kaydoldukta sonra başka bi eyalette fark etmeksizin uygulamayı açıp çalışma şansı var mı?
    Ör: Yeni gelen biri ilk kez Marylandde ehliyeti aldı ve lyft e kaydoldu ama uygulamayı gidip chicagoda açıp iş yapılabiliyor mu?
    Yani lyft hop dur bakalım marylandde sene şartı yoktu aldın ehliyeti girdin sisteme ama chicagoda var ve sen daha 1 senelik değilsin diy engel koyabilir mi daha önce bunu düşünüp deneyen oldumu acaba

Hangi eyalette Uber veya Lift'e kaydolduysaniz, sadece o eyalette calisabilirsiniz. Ornegin, Florida'ya kayitlisiniz, Florida'dan yolcu alip Georgia'ya biraktiniz. Oradan baska musteri alamazsiniz, uygulama size request gondermez. Baska bir eyalete tasindiginiz zaman, Uber veya Lift'ten accountunuzu transfer etmesini talep edersiniz. O talebe nasil yanit vereceklerine bagli bir durum. Ben zannetmiyorum yapilabilecegini.

• ⭐⭐⭐

@Ryback çok teşekkür ediyorum bilgi için böyle olmasaydı güzel olurdu şimdi asıl istediğimiz şehre geçemeyeceğiz uber lyft 1 sene yapamadan da ne bileyim bi üzüldüm😞😞

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu Rica ederim. Umarim hersey gonlunuzce olur.

• ⭐⭐⭐

@Ryback umarım inşallah tekrardan çok teşekkürler 🙂

• Abdye work and travel programıyla gelmeyi düşünüyorum ilk sene ehliyeti alsam bir yıl sonra aynı eyalete gidince uber veya lyft yapabilir miyim

• Lyft'e nasıl başvuruyoruz, bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi?

• @Tudaeki benim bildiğim yeni başvuranlar için 2017 ve üstü model araç eskiden 2007 kabul ediyorlar Dı araç sigortası sizin adınıza olacak başvurduğunuz eyaletin ehliyeti ve temiz bir geçmiş ceza falan olmayan sistemden yeni sürücü başvurusu olması lazım

• @yilmaz çok teşekkürler :)

• @Tudaeki bazen hemen kabul etmiyorlar uber bir yıllık ehliyet geçmişi istiyor kesin olarak ve lyft de hemen kabul etmiyebiliyor benim 6 ay askıya alınmıştı dolmak üzere başvuruda dikkat edin yeterli

• @yilmaz peki lyft'e başvuruyu nereden yapıyoruz, hangi aşamalar var detaylı bilgi verebilir misiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k