DV2019 bekleme odası
-
Neyse arkadaşlar en bomba sohbetleri yapmamıza az kaldı salı gecesi ve ilerleyen günlerde bol bol konuşuruz zaten
-
@reader estağfurullah :) akşam vakti, evine gelenler, çoluklar çocuklar, yemekti vs derken bu saatler sakin oluyor
-
Nasılsın @reader kardeşim?
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Neyse arkadaşlar en bomba sohbetleri yapmamıza az kaldı salı gecesi ve ilerleyen günlerde bol bol konuşuruz zaten
-
@likable iyiyiz Allah'a şükür hamdolsun.
😁 -
@apex haklısınız hatırlatmanız iyi oldu ben de gidip birşeyler yiyeyim bari😁
-
@reader afiyet olsun :)
-
Ben açıklandığının ertesi günü sabah girebilmistim. İse gider gitmez sabah 8de ilk açtığım sayfaydı. Önce kendiminkine baktım sonuç hüsran. Sonra esiminkini amaan buna da çıkmamıştır diye açtım ve soook :) inanamıyorum diye çığlık atmışım herkes odama koştu ne oldu diye 😂
-
@reader 😂
-
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Tövbe tövbe ezik miyim ben 😆 herkes kaçıyor ben birşey yazınca 😂
Kardeşim maçı izliyordum 💛❤️
-
@damladav DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben açıklandığının ertesi günü sabah girebilmistim. İse gider gitmez sabah 8de ilk açtığım sayfaydı. Önce kendiminkine baktım sonuç hüsran. Sonra esiminkini amaan buna da çıkmamıştır diye açtım ve soook :) inanamıyorum diye çığlık atmışım herkes odama koştu ne oldu diye 😂
Evliliği mantıklı bulmayan biri olarak evliliğin en güzel tarafı bu olsa gerek şansını arttırmak 😂
-
@tanti kesinlikle öyleymiş bunu anladım. Şakalaşıyoruz birbirimizle boşayacaksan da giriş yapalım öyle boşa beni diye 😂😂
-
@damladav DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti kesinlikle öyleymiş bunu anladım. Şakalaşıyoruz birbirimizle boşayacaksan da giriş yapalım öyle boşa beni diye 😂😂
Haha kesin eşiniz de bunu çıkar amaçlı kullanmıştır çay yap sırtıma yastık koy gibi 😂😂😂
-
Arada tehdit ediyor götürmem seni burada bırakırım, girişte ben bunu tanimiyirim derim falan diye 😂
-
Ya sonuca yaklaşıyoruzda hata yaptım diye sıkıntı oluştu içimde.
Biz çifte vatandaşız, kendi ülkemize a diyelim Türkiye’ye b diyelim.
İsim ve soyisimlerimiz her iki ülkenin pasaportundada farklı, üstüne a ülkesinde doğduk ve otomatik olarak oranın kontenjanına kattı ama b ülkesinde ki isim soyisimlerimizi girdik, sizce ne olur bir sıkıntı var mısır ? Çıkıpta bu sebepten elerlerse varyaaa
-
@ocolletta-toros DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ya sonuca yaklaşıyoruzda hata yaptım diye sıkıntı oluştu içimde.
Biz çifte vatandaşız, kendi ülkemize a diyelim Türkiye’ye b diyelim.
İsim ve soyisimlerimiz her iki ülkenin pasaportundada farklı, üstüne a ülkesinde doğduk ve otomatik olarak oranın kontenjanına kattı ama b ülkesinde ki isim soyisimlerimizi girdik, sizce ne olur bir sıkıntı var mısır ? Çıkıpta bu sebepten elerlerse varyaaa
Yani iki farkli basvuru mu yaptiniz? Herkes bir basvuru yapabilir sadece. Eger kazanirsaniz kullanilan farkli isimlerden dolayi idari isleme kalabilirsiniz ve burada eger ikinci basvurunuzu farkederlerse elenirsiniz. Dogum tarihleri ayni olacagi icin farketmeleri zor olmaz diye dusunuyorum.
-
Yok tek başvuru yaptık. Demek istedigim a ulkesinde dogduk ya ondan dolayi oranib kontenjanina otomatik olarak katildik. Fakat Türkiye pasaportubda bulunan isim soyisimleri girdik. Oysaki her iki pasaportta da isim soyisimlerimiz farkli mesela a ulkesinde aliyken b de cevdet vs.
-
@crazycells hocam merakımdan soruyorum siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz yoksa Türkiye’de misiniz?
-
Ne yapıyorsunuz lotocular 😄
-
İnşallah şampiyonuz bu sene. 💛❤️ @reader Fazla samimiyet kesinlikle iyi birşey değil. Türkiye'de insanlar diğer insanları kendisi gibi sandığı için hep bir sorun çıkıyor. Bugün olan olay da dediğin gibi en canlı örneğidir. Ayrıca eğer Amerikalıların mesafeli davranışı varsa bir o kadar da gerçek dostluk ilişkileri var. O gidip gelenler bunları bilmezler.
-
Hiç unutmam ben Amerikadaykene 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum