DV2021 Bekleme Odası
-
Evet arkadaşlar nereye gidiyoruz?
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben Indiana, çoğu arkadaş Texas eyaletine.
Forumda Austin ve Houston sevdalısı çok. :)
-
@Yunus-Tilki çıkarsa ilk niyetimiz chicago burda chicagoyla ilgilide çok veri paylaşan yok bakalım napcaz🙂
-
Albuquerque new mexiko yada kentucky eyaleti :))) bakalim daha tam net degil
-
Albuquerque'deki işsizlik oranı yüksek. % 5'lere yakın. Ancak ev kiraları açısından fena değilmiş. Şehir merkezindeki 3 odalı evler 1300 dolar.
-
.........
-
@Yunus-Tilki Kısmet olurda çıkarsa gönül Kaliforniya'dan yana aslında ama ilk etap için Austin-Houston veyahutta Chicago radarımda.
-
@ahsenaydgdu aşağıdaki linki inceleyin ayrıca @Edelweiss 9 yıldır chicago da yaşıyor bence bu cümle ile ona haksızlık yapıyorsunuz kendisi ile görüştünüz mü
https://yesilkartforum.com/forum/topic/38/illinois/4 -
Karantina günlerinde Chicago'dan drone görüntüleri... https://www.youtube.com/watch?v=ejLG3cUHucI
-
@ayvalik10 selamlar, illinois başlığını sürekli girip bakıyorum pek aktif değil bi houston austin kadar beyfendi de 10 gün orda bulundum yazınca ben orda başladı başka yere geçti sandım, bide daha çıkmadı ya çıkarsa artık soru yağmuruna tutabilirim kendisininde izni olursa 🙂 @Edelweiss
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Albuquerque'deki işsizlik oranı yüksek. % 5'lere yakın. Ancak ev kiraları açısından fena değilmiş. Şehir merkezindeki 3 odalı evler 1300 dolar.
Merkezde kira fiyatlari uygun ve iklimide fena degil mesela ben almanyada kaliyorum ve burasi hep soguk, yaz dogrz düzgün yok kisida cok soguk (bana göre 😂) onun icin bana göre uygun orasi gibi gözüküyor ama alternatifler icin elbette acigim :) zaten bekarim coluk cocukda yok yani o yandan iyiim ben
-
@ayvalik10 Chicago’da 9 senedir yaşayan ben değilim yanlış anlaşılma olmasın :)
-
@ahsenaydgdu Ben 11-12 gün kadar durdum Chicago’da ancak bu sene sonunda Chicago’dan devam edeceğim. Sormak istedikleriniz olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :)
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Albuquerque new mexiko yada kentucky eyaleti :))) bakalim daha tam net degil
Albuquerque tercihinizde Breaking Bad dizisinin etkisi var mı acaba ? :) çünkü forumda neredeyse hiç dillendirilmeyen bir şehir.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Austin ve Houston
Austin ve Houston'u ekonomik açıdan düşündüklerini sanıyorum yoksa kim istemez beverly hills de oturmak ortam kurmak :)
-
@Edelweiss GClısınız değil mi? En çok düşündüğüm şey soğuğu nasıl acaba o -lerde hayatı sürdürmek zor olmuyor mu
-
@ahsenaydgdu Hakkınızda hayırlısı deiyelim
-
@FreeMen Bende Kalifornia düşünmüştüm ama akrabalar eş dos Denver'de
-
@HPX herşeyin hayırlısı :)
-
@Yunus-Tilki çok isteyen herkese nasip eder inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsuun🙏🏻 Gönülden isterken öylesine başvuranlara çıkıyor ya üzülmüyor değilim..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum