@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Aşağıda belirtilen teknik özelliklere uyması koşuluyla yeni ya da son altı ayda çekilmiş bir fotoğrafınızı
kullanabilirsiniz. Başvuruya eklenen fotoğrafınızın uygunluğunu e-DV sayfasında verilen fotoğraf
geçerlilik programı ile kontrol edebilirsiniz. Bu program aynı zamanda fotoğrafınızın kompozisyonu ile ilgili
teknik bilgi ve hem uygun hem de uygun olmayan fotoğraf örnekleri vermektedir. Eski bir fotoğrafınızı
eklemeyiniz. Geçen sene kullandığınız fotoğrafınızı bu sene tekrar kullanmak, oynanmış, rötuş yapılmış
ya da aşağıdaki teknik özelliklere uymayan bir fotoğraf kullanmak başvurunuzun diskalifiye edilmesine
neden olacaktır
benim anlamadığımda bu fotoğraf meselesine neden bu kadar kafayı taktıkları tipe göremi seçiyolar acaba
@totoro 9 değil 3 kardeşim
9 olsa duramazdım 
2002’den önce Müslümanlığı bilmiyorduk 16 yıldır öğreniyoruz Hale’n alışamadım mesela. Atatürkçü biri olarak düşünceyi dışa vurduğum zaman Lanet olası federaller ve onlar gibi düşünenler tarafından Fetöcü olarak yaftalanıyorsun. Hadi ama lanet olsun bile diyemiyoruz 

@vecihi insanlarda saygı sevgi tahammül hoşgörü olmadığı sürece 5 sene sonra biz yine 5 sene önce böyle değildi bu ülke deriz. Küçük bir köpeğim var tuvalet için dışarıya çıkartıyorum kakasını da topluyorum yapınca sonuçta bu benim görevim geçenlerde biri yanıma gelip çişini sokağa yapıyor bırakıyorsunuz dedi ben şok .Kakasını yerden alıyorum ama çişini nasıl almam gerekiyor eğer gösterirseniz onu da alırım bırakmam dedim o zaman altını bağla köpeğinin dedi .Emin olun ben kakayı yerden almasaydım o kadın bana gelip çişini bırakıyorsun demezdi böyle garip insan topluluğu içinde yaşıyoruz ne yazık ki.
Adam yurtdışından Araba ithal etmek istiyor sanki bizim üretimimiz yokmuş gibi...
@likable adamlar suya sabuna dokunmadan arabanın vergileriyle parayı götürüyor neden uğraşsınlar ki üretimle
@badman teşekkür ederim ama İngiltere yada malta tercihlerim arasında değil .Eğer GC olmazsa Kanadayı araştırıcaz
@gözde $412 Milyar brüt dış borç yapmış halkımız kınıyorum 
@likable beter olsunlar diyeceğimde kurunun yanında bizde yanıyoruz
@vecihi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@gözde heryerdeler heryerde , bu ülke hep bölemiydi ? 28 yaşındayım, ben son 5 senedir insanları böle seviyesiz görüyorum.
cahil bir toplumuz sorgulama ve öğrenme yetimiz yok ve bunun artarak devam etmesi birilerinin lehine
@likable yemin etmedim ama bu ülkeden gidersem cenaze olmadığı sürece gelmeyi düşünmüyorum
Cola’nın içinde alkol çıkmış, Rakı’nın içine Cola koymadıkları sürece problem Yok...
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable yemin etmedim ama bu ülkeden gidersem cenaze olmadığı sürece gelmeyi düşünmüyorum
mantıklı dönüş yolunda sıkıntı filan çıkar mazallah
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum