Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Muhtaradana tebrik ederim, çok güzel bir düşünce, incelik. Hatta geleneksel hale gelmesi teklifi de çok hoş (fikir kimindi unuttum kusura bakmasın arkadaşım)
    Current olmanıza da ayrıca sevindim, inşallah sıkıntısız geçirirsiniz bu süreci de, şu virüs olayları mayısa kadar biraz durulur da size de engel olmaz inşallah 🙏🏻

  • ⭐⭐⭐

    @Ramazan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @yaman90 @bolatmali @Muhtaradana plaka çekişini kastetti assnırm

    O çekiliş kolay 🙂 olmadı torpil yaptırarak öne aldırırız 🙂
    @Muhtaradana


  • @Yunus-Tilki şimdi haritaların siparişini verdim, yarın saat 14 gibi teslim alacağım, yarın akşam çekilişi yapalım


  • @Ryback, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @nothing34 @ayvalik10 Nothing34 "begenmiyorsaniz siteye girmezsiniz" ve "isteyen istedigi cumleyi kurar" demissiniz. Ayvalik10 "dagdan gelip bagdakini kovamassin" demissiniz, "simdiye kadar foruma ne kattigini once irdele" demissiniz, "diger belesciler gibi" ifadesini kullanmissiniz ve "bizlerde evet katki sagliyor deriz" demissiniz. Foruma katki saglamak istiyorsaniz, ki bu forumun oyle bir sarti yok; arkadaslarin sorularina cevap verip, yararli paylasimlar yapmaya devam edin. Bu sekilde ifadeler kullanarak, forum uyelerinin foruma girip girmemesine, ya da nasil paylasimlar yapmasi gerektigine siz karar veremezsiniz. Bu site siz yokken de vardi. Siz faydali paylasimlar yaparak diger arkadaslarin takdirini kazanip, guzel dostluklar edinebilirsiniz. Daha otesinde bir misyonunuz da yok.

    malum corona savaşı haberlerden kafamı kaldıramadım bayaaa geriden geliyorum buraya bir alkış bırakmadan geçemedim 🙂


  • @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Yunus-Tilki şimdi haritaların siparişini verdim, yarın saat 14 gibi teslim alacağım, yarın akşam çekilişi yapalım

    ne çekilişi acaba??


  • @gizemb Muhtaradana'nın kendisi için manevi değeri yüksek californa plakası var. Bunu çekiliş ile bir kişiye vermek istiyor. Şans getirmesi için.


  • @stras ooo katılmak isterim nerede gerçekleşecek tam? @Muhtaradana


  • @gizemb Muhtaradana'nın iletisinin altına bir ileti yazmanız yeterli. Hatta otomatik olarak katıldığınızı düşünüyorum. 😁 Kendisi bu iletiler arasından bir arkadaşımızı kura ile belirleyecek.


  • bu arada okullar ''tatil'' edilince burada baya çaylar hazırlanmıştır muhabbet koyulaşmıştır derken arka fonda cır cır böceği sesi duyuyorum 😃 nerelerdesiniz evlerinize çekilin home ofis olun diyen firmalar yokmu?? 🙂 eşimin firması 60 yaş üzeri personele izin vermiş ama yıllık izinlerinizden kullanın demiş hani zaten çok 60 yaş üzeri yok olanada yıllık izni kullandırması kötü olmuş ... fiytların uçması gerçi konuşulmuştur bunlarda işte bende bir anlatayım dedim (kısa bir kesit 🙂 )


  • @stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @gizemb Muhtaradana'nın iletisinin altına bir ileti yazmanız yeterli. Hatta otomatik olarak katıldığınızı düşünüyorum. 😁 Kendisi bu iletiler arasından bir arkadaşımızı kura ile belirleyecek.

    👍🏻 hadi bakalım şansımıza çıkarsa..


  • (corona düşüncelerimi içerir konudan bunalmış olabilen arkadaşlar pas geçebilir;) tenks )
    gc seçimleri veya sonuçları acaba ertelenebilirmi bu coronadan ?? gerçi bazı okuduğum haberlerde amerikanın daha da kötüleşebileceği salgın konusunda sıkıntı çekebileceğini okudum ama bilemedim... İngilterenin yapmak istediğine ne demeli hiç önlem almıyacaklarını hayatın akışının devam edeceğini kalan sağlar bizimdir bir daha böyle bir salgında ingilizlerin etkilenmiyeceğini savunarak karar alıp yapmaları??? Açıkçası çinin bir an önce toparlanıp nekadar hatada yapsalar geç açıklayarak benim fikrime göre bu biratıyorum rusya yada boşver afrikada yayılsaydı bu hızda bir virüs (ebola çok yavaş ve lokaldi bir yerde) daha da fazla iki katı mislinde yayılıp daha zor durdurulabileceğini düşünüyorum... Gerçi aslında Oytun hocanın dediği gibi aslı korkutucu olan ateşli kanamalı hastalıklar... Buda hafif değilde ben sadece tek korkum bu hastalığa yakalanmak değil yakalandıktan sonra hadi şimdi sayı az ama çok olduğunda bize yeterli tedavi sağlanabilecekmi hastaneler ekipman ne durumda olucak yetişebilecekmi?? ona güvenmiyorum yoksa güvensem sorun etmiyeceğim.. bir italya iran olsun istemiyorum içimi dokmek istedim tamamen 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @gizemb Dök tabi içini. Buralardayız, corona başlığına takılıyoruz. Vizelere bakınıyoruz. Turist vizelerinde ayın 16 sından beri görüşme almadığı konuşuluyor, haziranda sistem yeniden aktif olacak deniliyor. Konsolosluğun sitesine bakmadım ama muhtemelen doğrudur. Bekleyip göreceğiz. Bir kaç güne bizde de salgın ya kontrol altına alınır ya da patlar. Hepsi bir kaç günde olur.


  • @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @gizemb Dök tabi içini. Buralardayız, corona başlığına takılıyoruz. Vizelere bakınıyoruz. Turist vizelerinde ayın 16 sından beri görüşme almadığı konuşuluyor, haziranda sistem yeniden aktif olacak deniliyor. Konsolosluğun sitesine bakmadım ama muhtemelen doğrudur. Bekleyip göreceğiz. Bir kaç güne bizde de salgın ya kontrol altına alınır ya da patlar. Hepsi bir kaç günde olur.

    aynen umarım kontrol altına alınır sabit en azından ölümsüz geçer bu süreç... bilmiyorum çok büyük bir sınavdayız bu teknoloji ilerledi ilerleyeli dert bitmedi ya eskidende hep dünya böyleydi internet yok diye insan bilmeyince sallamıyordu yok bilmem nerde depremi volkanı çekirgesini selini, şimdi internet çağında amerikada yaprak sallansa çinde kuş ölse biliyoruz diyemi bunaldık bilmiyorum ama 80ler 90lar geri gelmiyecek ne bileyim o zamanda vardı savaş deprem ama insanlar bukadar stresli panik ne bileyim değildik işte günü gün etmek yetiyordu....


  • @gizemb içinizi karartmak ıstemem ama insanlar ayın 8 inde korona berbar kotu kotu aman ne abartıyorlar derken daha 10 gun olmadan bızde vaka sayısı 50 ve onuzdekı 1 hafta ıcınde 4000 bın acıklanacak vaka beklenıyormus o yuzden genel kesım bu temmuza kadar sınırlar bırbırıne kapalı olacak ve vıze gorusmelerı dunyada askıya alınacak seklınde bılgıler yer alıyor ama suan abd turkıye sınırları bırbırıne acık ama cok uzgun bır sekılde soylıyebılırımkı boyle bır donemde kımse vıze ıle ugrasmaz 😞 umarım kazanırız ve eylul ekıme kadar hersey duzelır tabı cekılısı yaparlarsa suan abd de acık kahveci bile yok


  • Bugün de bitti neredeyse kalıuor geriye 48 . 1.5 ay vay be günler sudan daha hızlı akıyor sanki .


  • @murat34 hoşbuldum teşekkürler

  • Yasaklı

    New York sokaklarinda bugun cekilen bir video. Ben insanlarda 'bittik, mahvolduk' havasi goremedim. Normalden biraz daha az sayida insan var o da havadan olabilir 🙂


  • @stoneage böyle olmaması lazım işte

  • Yasaklı

    @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @stoneage böyle olmaması lazım işte

    Nasil olmasi lazim sayin @Muhtaradana ?

  • ⭐⭐

    @stoneage daha az insan topluluğu


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum