Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar ne oluyor yahu? NİYE kimse bir şeyler paylaşmaz oldu.?Herşeyi öğrendikmi?yoksa bazı şahısların trollermesinden mi korkuyorsunuz?Burda bile korku imparatorluğu kurulmuş.işiniz gücünüz veya çok meşgulseniz bir şey demem fakat sebep söylediğim nedenlerdensen korkmayın.kimse kimseye bir şey yapamaz azcık canınızı sıkar okadar...

    Günaydın forumdaşlar. 2020 talihlilerinin deneyimlerini genelde okuyup seviniyorum. Kardeşim geçmiş olsun. Acil şifalar.


  • @stras sağolasın teşekkürler.


  • Günaydın arkadaşlar.

    2021 bekleme odası bu kadar sessiz kalmazdı bilmediğim bir durum mu var acaba ? 😶


  • Günaydın herkese.

  • ⭐⭐

    @optimistic Gündem corona olduğu için yorumlar o başlığa kaydı galiba.

  • ⭐⭐

    Gün aydın olsun tüm güzel insanlara. Her sey gönlünüzce olsun.


  • @Drywall, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @optimistic Gündem corona olduğu için yorumlar o başlığa kaydı galiba.

    Evet dediğiniz gibi olabilir. 5 mayısa doğru buralar şenlenir artık bekleyip göreceğiz 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    corona morona da suç bulmayın. severek evlenen insanlar neden boşanır. Bir insan neden iş değiştirir. Bir sporcu neden jübile yapar. Herşeyin tek bir sonucu var. HEYECANN - AŞK bu ikisi bittiği için yukarıdaki olaylar oluyor. Burada da aynısı oldu. 3-5 tane zibidi ukala geldi karıştırdı burasını iftira attılar saçma sapan cümleler yazdılar. ..... gittiler. Her gün bizim hatırımızı nasılsın diyen insan @Oktay-İbiş 3 aydır yok. Her dakika eğitimle ilgili son gelişmeleri yazan @Rhonster yok. İğneyi kendinize batırın başkasına değil.

    Sizi saygili bir dil kullanmaya davet ediyorum. Bunu başaracak güç içinizde mevcut. (Zibidi, ukala vb.. hiç hoş değil!)


  • @Drywall Ya pardon da sanane adamın veya kadının kullandıgı usluptan sana mı yazdı hayır her konuda kotu enerjınızı ınsanlara yayıp onlara ogretmenlık taslamantan vazgecın bence dıger baslıklar altında ınsanlara yaptıgınız zorbalıkları da okudum sız cıddı anlamda green kart ıle psıkolojınızı bozmussunuz acıl destek almanızı tavsıye ederım ama sadece ınternet veya bılgısayara sahıp oldugunuz ıcın kımseye ahlak dersı verme ve sıber zorbalık yapma hakkınız yok ısteyen ıstedıgı cumleyı kurma hakkına sahıp begenmıyorsanız sıteye gırmezsınız hıc kımse sızın usbulunuzda olmak zorunda degıl !

  • ⭐⭐

    @nothing34 Kimseye zorbalık yaptığım yok. Sadece ciddiyet taraftariyim. Saygı taraftariyim. @ayvalik10 sürekli bu tarz devam ediyor. Siz de su an ayni tarz davranizyorsunuz. Saygılı bir bilgilenme ortamı olsun istiyorum. Kimse kimseye hakaret edemez ve küfür edemez. Kullandığı kelimeleri kabul ediyorsanız bu sizin karakterinizi ve kendinize olan saygınizi gosterir. Ben kabul etmiyorum ve uyaririm da. Siz de bu sekilde davranirsaniz sizi de uyaririm. Bu platforma bilgi edinmek icin geliyoruz. Birilerinin kufurlerini, hakaretlerini ve saygisiz ifadelerini okuyup sinirlenmek icin gelmiyoruz. Bu forum kurallarına aykırı bir davranış. Bu durumda beğenmiyorsanız gidersiniz şeklindeki söyleminiz hiç de mantıklı değil. Eger kurallara uymayacak ve saygisizlik yapacak, hakaret edecek veya bunlara destek olacaksanız asıl siz gitmelisiniz. Saygıssızca yapılmış davranış ve söylemlere prim vermemeliyiz. Siz de neyi savundugunuzu gözden geçirin lütfen. Şu an aslında ayvalik10 a iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Beklerdim ki siz de kendisini küfür etmemesi noktasında uyarasınız. Ama siz yanlış hareketi savunup, yanlışı dile getirdiğim için beni hakaret içerikli bir üslup ve dille yanlış buluyorsunuz. Değer yargılarınızi yeniden gozden gecirmelisiniz. Bu platformu korumamız lazım. Size zibidi denilirse hoşunuza gider mi? Ayrıca bırakın @ayvalik10 savunması varsa yapsın. Veya özür beyan etsin. Siz niye bu kadar heyecanlandınız ki?


  • Ilk zamanlarda ki heyecan kalmadi artik gercekten de 13.yildir arzulayip hep sonucunda olumsuz olunca insan ister istemez artik bu heyecandan uzaklasiyor. Tabi insallah bu yil kazaniriz da tekrar heyecan kaldigi yerden devam eder ama kismetten otesi olmuyor malesef. Insan ne kadar isterse istesin olmayinca olmuyor malesef cunku elimizden gelen birsey yok ne yazik ki.

  • ⭐⭐

    @nothing34 Ayrıca green card ile kafamı bozdugum falan yok. Ben şu an vizem var ve Amerikaya gidip geliyorum. Eger kafayı bozacak kadar orada kalmak istesem bir sürü yolu var. Turkiyede ki hayatım da güzel. Maddi anlamda da kariyer anlamında da aslinda bir sıkıntim yok. Sadece şansımı denemek için ilk defa bu yıl çekilişe başvurdum. Çıkarsa giderim. Bunları niye mı anlattım? Green card ile kafayı bozmussun dediniz ya bozmadığım anlaşılsın diye. Umarım saygılı olmanın hayatı ne kadar kaliteli kıldiginin farkına vararak bir gün bana hak verirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Drywall katılım tarihin 13 şubat daha 1 ay olmuş geleli ne derler bilir misin. Dağdan gelip bağdakini kovamazsın. Şimdiye kadar bu foruma ne kattığını önce irdele. Ondan sonra sağa sola sataş. Sen daha haberin yokken ben @nothing34 ile savaş veriyorduk senin gibi burasını sadece kullanmaya gelenlere karşı. Çok önemsiyorsan birşeyler paylaş yararlı bilgi koy. Bizler de evet katkı sağlıyor deriz. Bence uzatma diğer beleşçiler gibi gir benim profile engelle düğmesi var bas bir daha yazdıklarımı görmezsin rahat bırak @nothing34

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 Bu sizin küfür ettiğiniz ve saygısızlık yaptığınız gerçeğini değiştirmez. Eger bu platforma katkı sağlamışsanız teşekkür ederim. Evet yeniyim ve bende katkı sağlamaya çalışıyorum. Ama saygısızlık yapılarak küfür edilmesine de sessiz kalamam. Kusura bakmayın. Ve küfür ettiğiniz için ozurdilemeniz gerekir. Ama hala beni suçluyorsunuz. Siz benden daha önce katıldığınız için küfür etme hakkına sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Veya ben sonradan geldiysem sizin hakaret ve küfür ağırlıklı yorumlarınıza göz mu yummalıyım? Veya sonradan foruma katılanlar dağlı mı olmuş oluyor sizin bakışınızla? Tuhaf birisiniz. Sizi anlayamıyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Drywall forumun 2019 yılındaki bekleme salonundan bu şubat ayına kadar ki tüm arada ki yazışmaları okumalısın ondan sonra gel tekrar konuşalım. Geçmişi bilmeden zarar insanları bilmiyorsun onları gelip savunuyorsun. Önce oku sonra gel burada avukatlık yap.

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 Bakın ben kimseyi savunmuyorum. Onları tanımıyorum da. Ben sizin ettiğiniz küfürü eleştiriyorum ve yanlış buluyorum. Siz burada açıkça küfürlü ifade kullandınız. Ne size ne de bu platforma yakistiramiyorum küfürlü ifadeleri. Bana etmediginizi zaten biliyorum. Ama hiç kimseye küfür etmemelisiniz. Mesele bu kadar basit. Sürekli konuyu yaptığınız mücadeleye getirmeniz de yanlış. Böylece yaptığınız iyi bir şey dahi olsa gölgelersiniz. Yine söylüyorum devamlı söylediğim gibi bu platforma emeği geçen herkese saygı duyarım ve teşekkür ederim. Ama katkı sağladık diye burada ulu orta küfür etmemeliyiz. Yazdığımız ifadelerimize dikkat etmeliyiz. Burada genç arkadaşlarımız kardeşlerimiz var. Kadınlarımız var. Yoksa sizin şahsınıza karşı da herhangi bir onyargim yok. Başka başlık altında güzelce sohbetlerde yaptık. Ama söz konusu küfür ve hakaret içerikli ifadeler olunca uyarmak zorundayım. Bunu lütfen anlamaya çalışın. Eminim ki ben uyarmasaydım başka bir arkadaşımızda uyaracaktı sizi. Biraz ifadelerinizi yumuşatin lütfen.

  • ⭐⭐

    İnsanlar Amerikaya maddiyattan daha ziyade saygısızlık ve kabalık ortamından dolayı gitmek istiyorlar. Saygısızlık ve kabalık bu coğrafyada bir meziyet ve bir üstünlük olarak kabul edilmiş. Kaba ve saygısız insanlara ses çıkarılmadığı sürece de prim yapmış, palazlanmış, şımarmış. Ve gelinen durum ortada. Bir sanal platformda dahi saygı talepleri düşmanca bir saldırıyla karşılanıyor. Beklerdim ki burada başka arkadaşlarda bu ve bu tarz arkadaşları saygı ve nezakete davet etsinler. Dogruyu destekleyip yanlışı uyarmak bir erdemdir. Amerika da birisine zibidi veya ukala dediginiz zaman hapsi boylarsınız. Bu saygıyı ve nezaketi burada öğrenmediyseniz Amerika ya değil aya gitseniz ne çare.


  • Şafak 52. Selamlar herkese.


  • @nothing34 @ayvalik10 Nothing34 "begenmiyorsaniz siteye girmezsiniz" ve "isteyen istedigi cumleyi kurar" demissiniz. Ayvalik10 "dagdan gelip bagdakini kovamassin" demissiniz, "simdiye kadar foruma ne kattigini once irdele" demissiniz, "diger belesciler gibi" ifadesini kullanmissiniz ve "bizlerde evet katki sagliyor deriz" demissiniz. Foruma katki saglamak istiyorsaniz, ki bu forumun oyle bir sarti yok; arkadaslarin sorularina cevap verip, yararli paylasimlar yapmaya devam edin. Bu sekilde ifadeler kullanarak, forum uyelerinin foruma girip girmemesine, ya da nasil paylasimlar yapmasi gerektigine siz karar veremezsiniz. Bu site siz yokken de vardi. Siz faydali paylasimlar yaparak diger arkadaslarin takdirini kazanip, guzel dostluklar edinebilirsiniz. Daha otesinde bir misyonunuz da yok.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum