yesilkart forum uscis immigrant fee ödeme hizmeti versin.
-
Bir çok kişi immigrant fee odeme konusunda sıkıntı yasıyor.kart problemı veya ıslemı yapamıyor beceremıyor.herkes herseyı yapacak dıye bırsey yok.forum hızmetı olsun immigrant fee odensın.gerekırse İRS ile @crazycells anlasma yapsın alsın parayı.newyorkta markette vergı odenebılıyorsa forumda ımmıgrant fee oder.hatta anlasma yapsın butun vergılerı alsın abd de.
niye uğrastıryosun mılletı @crazycells -
@crazycells birde yanıp sonen banner kullanmasan.tamam dıkkat cekıyorda her anasayfa gırıste oraya gozum takılıyor.en azından bı ıkı gordukten sonra sabıt dursa uye gırısı yapana iyi olur.
-
sayin @jinglebells reklam konusundaki fikirlerinizi surada paylasabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2514/forumda-gösterilen-reklamlar-hakkındaUSCIS fee konusunda da sorularinizi su konuda paylasmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle -
banka hesap bilgilerinin istendigine dair bilgilerre ulasamadim yardimci olurmusunuz
-
Ben bu sitedeki bunca yardıma ve tekrarlayan açıklayıcı bilgilere rağmen ısrarla ödeme konusunda sorun yaşayan kişilerin Amerika'da nasıl hayat kuracakları konusunu daha çok merak ediyorum aslında. Lütfen yazın maceranızı, merakla takip edeceğim her birinizi.
-
@bcnk, içinde söyledi: yesilkart forum uscis immigrant fee ödeme hizmeti versin.
banka hesap bilgilerinin istendigine dair bilgilerre ulasamadim yardimci olurmusunuz
sorunuzu ilgili konuda sorabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum