Merhaba,
Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum
Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir.
E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.
Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
Teşekkürler.

Devlet sirri degil bence. Iki kez dusuncek bir durum oldugunu da sanmiyorum. Ben soyleyim bulundugu yere konuma gore degisiklik gosteriyor hatta mall de acilmak istenen bulunan kata gore de fiyat degiskenlik gosterir. Kiralar da doneme gore degisir ornegin yogun sezon christmas donemi artis gostermektedir. Net bir rakam vermis olmasam da dedigim gibi kosullara gore degiskenlik gosterecek zaten. 50bin-100bin diyelim ve kirayida normal donem 5-10 diyelim yogun sezon 15-20 tamamen ortalama biseyler yazdim. Bu isler ile ilgilenmek isteyen kisilere ornek olmasi acisindan sormustum kendim icin degil. 
sen gel baş teknisyen yapayım seni