DV2021 Bekleme Odası
-
@Archie Paylasim icin tesekkurler!
Bu uretilen araclarin safety ozellikleri konusunda ben de bir katkida bulunayim: Biz Almanya'da yasarken, oradan bir Alman dealerdan BMW almistim. 4 yil kullandim ve cok memnundum. Geriye ABD'ye gelirken arabayi da getirmek istedim, ABD'nin department of transportation yani ulasim bakanligi mevzuatlarina ve safety ozelliklerine uygun degil diye izin alamadim ve getiremedim. Yani Almanya veya Avrupa standartlarina gore uretilen araba ile ABD/Canada standartlarina gore uretilenler de ayni degil.
-
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayın forum kullanıcıları, bu yazdıklarıma herkes katılmayabilir ama fikrimi beyan etmek isterim... DV2021 bekleme odasında DV2021 dışında çok fazla konu konuşulmaya başlandığını düşünüyorum, her bildirimde acaba DV2021 ile alakalı bir haber mi var diye heyecanlanıyorum ama genelde alakası bile olmuyor. İstediğiniz konuları konuşmak tabi hakkınız, ama rica ediyorum o konu başlığı altında konuşunuz. Arada gerçekten DV2021'i ilgilendiren paylaşımlar oluyorsa bile gözden kaçıyor... Herkese saygılar.
kısmen doğru kısmen yanlış bence yazdıklarınız çünkü burası Bekleme Odası. Önemli konularla ilgili paylaşımları hem burada hemde o başlık altında zaten paylaşıyoruz.
-
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayın forum kullanıcıları, bu yazdıklarıma herkes katılmayabilir ama fikrimi beyan etmek isterim... DV2021 bekleme odasında DV2021 dışında çok fazla konu konuşulmaya başlandığını düşünüyorum, her bildirimde acaba DV2021 ile alakalı bir haber mi var diye heyecanlanıyorum ama genelde alakası bile olmuyor. İstediğiniz konuları konuşmak tabi hakkınız, ama rica ediyorum o konu başlığı altında konuşunuz. Arada gerçekten DV2021'i ilgilendiren paylaşımlar oluyorsa bile gözden kaçıyor... Herkese saygılar.
Bildirim hepimize geliyor
Fikrinize saygı duyuyorum ama bekleme odası sonuçta herkes herşeyi sorup konuşabilir. Önemli bir gelişme olduğunda başlıkları takip etmenizi tavsiye ederim. Burada amaç zaman geçirmek. -
@Yahya-Öztürk
Sayfanın en altında ‘takip etme’ seçeneği var.
Burada insanlar zaman geçirmek için bir şeyler yazıyor.
“Bekleme Odası” -
2020 bekleme odasında zaman geçirme teknikleri diye bişey görmüştüm gereksiz gibi geldiydi ama şimdi anlıyorum ki zaman bekleyene geçmiyor ;)))
-
@haymatlos_ aynen öyle bir başlığımız vardı, güzel öneriler de vardı, bir ara bakmak lazım yine

-
........
-
@gokcell x kaç?
-
........
-
2x2=2x2
5+(2x2)=5+(2x2)
5[ 5+(2x2) ]=5[ 5+(2x2) ]
şimdi çarpmanın toplama üzerinden dağılma özelliğinden;
25+5(2x2)=25+5(2x2)
eşitliğinin yönünü değiştiriyoruz;
25-25=5(2x2)-5(2x2)
şimdi de 5 parantezine alalım
5(5-5)=(2x2)(5-5)
(5-5) leri sadeleştirirsek;
5=2x2

-
........
-
@gokcell bilmem ne olur?
artı ∞ mu olur acaba? -
Daha önce new orleans tecrübesi olan zıyaret etmıs dıl okulu ıcın gıtmıs veya gc ıle bırlıkte gıtmeyı dusunen kısıler dusuncelerını benımle paylasabılırmı acaba ? dile getirmek istemiyorum ama gc olmaması durumunda ki (olacak
dil okulu düşünüyorum dusuncelerınızı paylasırsanız cok sevınırım -
@nothing34 New orleans başlığına da bir bak.
-
........
-
Arkadaslar merhaba , iş sponsoru buldugumuzda mulakatta mı mektubu verıyoruz yoksa daha once mı bırde iş mektubu alınca hesapta gormek ıstedıklerı mıktarlarda dusme oluyor mu 5 bın bıle gostersem kabul ederler mı o zaman ?
-
@umutcetnkaya 5k para diye bakmıyorlar bırak kabul etmeyi.
-
@gokcell Burası Ortadoğu en az yarısı için 2*2=Mahmut bile olur! 5 ne ki?
-
@ayvalik10 bakmıyorlar yanı cok 5 k bıle olsa yeter dıyorsun ?
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum