DV2021 Bekleme Odası
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bizim zamanimizda bu isler mektuplaydi. Ben ve esim ilk kazandiniz mektubunu aldiktan sonra (Mayis ayindaydi), vize gorusmesi sonuclanana kadar (Ocak ayindaydi), 8 ay boyunca hic soyle doyasiya bir sekilde uyumamistik desem yalan soylememis olurum! :) Hep hazirliklar, hayaller, vedalasmalar birbirine karismisti...
@MySea aynı heyecanları yaşamak ve bekleyen arkadaşlarımıza tıpkı sizin gibi içtenlikle yazılar yazmak bize de nasip olur inşallah. 🙏
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
5 Mayıs için izin istedim. İş yerinde dayanamam sonuca her ne olurda olsun 🙈
abla bence 2 gün sonrasına filan iste çünkü ilk gün bakamayacaksın yoğunluktan :D bide zaten akşam 7 gibi açıklanmış olacak
@Rhonster artık naparız bilmiyorum hayaller hayatlar diyorum ya hep 🙈
-
@Hyller Dilerim gerceklesir!
-
@dreams_usa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller bu sene sonuçları öğrenmek için şansımı zorlarsam terbiyesizim :) geçen sene de bakmayacaktım, gaza gelip baktım da ne oldu, sonuç hüsran.
Önce herkes baksın, en son ben bakacam.@dreams_usa mutlaka bir hayır vardır ama totemi de eksik etmeyin 😁
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kazanırsak ben uyurum da, uyanık olduğum her sn başka şey düşünemem, kazandığımı gördüğümde işte o an kafayı kırarım aylarca bilg başından alamaz heralde kimse beni.
Bu mevzulara ilk merak sardığımda 1-2 hafta içinde onlarca konu başlığı yüzlerce mesajı okumuştum, gece gündüz forum okuyodum, onun daha fenası olur herhalde, iş eyalet şehir okul bilet mevsimler bavullar cost of living hesapları edilecek vedalar anneye alınacak turist vizesi ooo, mülakat gerginliği, trump efendinin çıkarabileceği yeni yeni icatlarını saymıyorum bile.. kazanırsak da Allah yardımcımız olsun hee ☺️☺️
Şöyle bir hayal edeyim diyorum randomly selected yazısını gördüğümü, acaba ne tepki veririm, bey ne tepki verir?🧐🧐 hiç kestiremiyorum valla 😁@aysegul haftasonu İstanbul buluşmasına gitmiştik. Çıktıktan sonraki Bekleme sürecinin daha heyecanlı ve zamanın geçmek bilmediğini bizzat duydum kendilerinden. Olsun ama uyumayız napalım 😊
-
@MySea forumda okumuştum. Türkiye de çalışıyordum, burada sevdiğim işi yapıyorum diye... Kim yazmıştı hatırlayamıyorum ama beni bu söz çok etkilemişti. Siz de böyle mi düşünüyorsunuz?
-
@inxtria, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İngiltere'de yaşıyorum, geçtiğimiz Ekim ayında buradan başvurdum. Bu 2. başvurum, daha önce sanırım 2013 yılında başvurmuştum, çıkmadı. Pek ihtimal vermiyorum çıkacağına ancak yine de her sene deneyeceğim (Çıkarsa tabi ki ABD'ye yerleşeceğim).
@inxtria hoş geldiniz. Gönlünüze göre olsun inşallah sonuçlar BekliyoruZ sabırsızlıkla 🇺🇸
-
@MySea forumda okumuştum. Türkiye de çalışıyordum, burada sevdiğim işi yapıyorum diye... Kim yazmıştı hatırlayamıyorum ama beni bu söz çok etkilemişti. Siz de böyle mi düşünüyorsunuz?
Evet aynen oyle dusunuyorum. Bende okumustum, bu yaziyi hatirliyorum.
Turkiye'deyken ben hep finans veya turizm alaninda calismak istemistim ama ikisini de yapamadim, hic oyle bir firsat yakalayamamistim. Once ticaret ile ugrastim orada, beni hic mutlu etmedi. Sonra ogretmenlik yaptim orada, mecburiyetten. Cunku ise ihtiyacim vardi. Yanlis anlasilmasin, ogretmenlik meslegini kucumsedigim icin degil kesinlikle. Sadece benim yapmak istedigim meslek degildi. Burada finans alaninda calisma imkanim oldu ve halen calisiyorum. Cok memnunum!
Turizm alaninda calisma firsatim buradada olmadi ama degisik websitelerinden degisik yerlere tatil paketleri buluyorum ve ailecek tatillere gidiyoruz. Ornegin, Nisan ayinda Kanada'ya gidecegiz. Yazin Turkiye. Kasim ayinda Portekiz.
-
Evet aynen oyle dusunuyorum. Bende okumustum, bu yaziyi hatirliyorum.
Turkiye'deyken ben hep finans veya turizm alaninda calismak istemistim ama ikisini de yapamadim, hic oyle bir firsat yakalayamamistim. Once ticaret ile ugrastim orada, beni hic mutlu etmedi. Sonra ogretmenlik yaptim orada, mecburiyetten. Cunku ise ihtiyacim vardi. Yanlis anlasilmasin, ogretmenlik meslegini kucumsedigim icin degil kesinlikle. Sadece benim yapmak istedigim meslek degildi. Burada finans alaninda calisma imkanim oldu ve halen calisiyorum. Cok memnunum!
Turizm alaninda calisma firsatim buradada olmadi ama degisik websitelerinden degisik yerlere tatil paketleri buluyorum ve ailecek tatillere gidiyoruz. Ornegin, Nisan ayinda Kanada'ya gidecegiz. Yazin Turkiye. Kasim ayinda Portekiz.
@MySea bunları duymak ne kadar güzel. Ben tam tersi olmuşum sizin önce Turist Rehberliği okuyup sonra bankacı oldum 🙈 Bu cümle beni çok etkilemişti samimiyetinize inanarak sormak istedim çok teşekkür ederim cevap için 🙏
-
@Hyller Rica ederim!
-
şaşmazda arkadas mangala cagırdı bugun . Parcacıların oglu bebeler bile pasaport cıkarıp basvurmus durum o biçim yalanım varsa belamı bulayım iki kişi ile tanıstım hemde basvuran bir gün içinde. Basvurunun azaldıgını felan dusunmuyorum ben
-
@Hyller evet Kadir Bey in güzel bir ifadesi bu 👍🏻
-
arkadaşlar adım ömür özgür BAŞVURU FORMUMU OZGUR OMUR diye doldurdum ama onayladıtan sonra en sondaki numara ekranın verdiği yerde ÖZGUR OMUR ö harfı yazıyor bu sıkıntı olur mu kazansam
-
@ömür-özgür Bir problem olmaz diye düşünüyorum ama kesin bir şey demek yanlış olabilir. Tecrübe eden arkadaşlar vardır forumda aratmayı deneyebilirsin.
-
@MySea bir yılda 3 ülke gezmeyi bile düşündürüyor hatta yaptırıyor amerika anladığım biz yazın kendi ülkemizde tatile gidemiyoruz :((
-
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçer umarım.
-
atarsa honolulu günaydın .d
-
Herkese günaydın. Beklemedeyiz.
-
Günaydın arkadaşlar.
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@MySea bir yılda 3 ülke gezmeyi bile düşündürüyor hatta yaptırıyor amerika anladığım biz yazın kendi ülkemizde tatile gidemiyoruz :((
@haymatlos_ Kanada, Türkiye ve Portekiz aynı cümlede ve seyahat planında, keşke benim olsa dedirtiyor. Belki bir gün biz de 😊
@MySea takipteyiz 🎉
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum