@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Günaydınlar. 3 ay

-
Günaydın forumdaşlar

-
Selamlar Arkadaşlar,
Yahu siz baya baya çekiliş bitmiş, hak kazanmış moduna girmişsiniz maşallah. İyi, güzel, hoş ta ya çıkmazsa büyük yıkım olur. Bir çıksın tüm hayelleri ozaman dökün ortaya. Fazla dillenirseniz bu konuda farkında olmadan beklentinizi çok çok fazla yükletmiş olursunuz, hüsranı da; acısı da büyük olur. Ahkam kesmek olarak algılamayın, aynı şeyleri bekleyen birinden arkadaş tavsiyesi diyelim.
-
o zaman yol arkadaşlarına günaydın

-
Günaydın arkadaşlar.
-
Herkeze selam, 1 haftadır aklımın takıldıgı birşey var fikrinizi almak isterim.
- sayfada yazmıştım başvuru yaparken üniversiteden daha mezun değildim ama 2 dersim kalmıştı ikiside ilk dönemde kesin geçecektim ve geçtimde ama başvuru yaparken üniversite mezunu olarak başvurdum, nasılsa müialakata giderken elimde diplomam olur diye. Yalnız atladıgım birşey vardı oda diplomanın üzerinden yazan diploma tarihi. şimdi baktım diploma tarihi 20.01.2020 görünüyor, yani başvuru yaparken mezun olmadıgım açıkca görünüyor. Olurda greencard talihlisi olursam Bu direk elenmek için bir sebep mi ne dersiniz?
kafayı yiyecem, 1 haftadır hergün aklıma geliyor.
- sayfada yazmıştım başvuru yaparken üniversiteden daha mezun değildim ama 2 dersim kalmıştı ikiside ilk dönemde kesin geçecektim ve geçtimde ama başvuru yaparken üniversite mezunu olarak başvurdum, nasılsa müialakata giderken elimde diplomam olur diye. Yalnız atladıgım birşey vardı oda diplomanın üzerinden yazan diploma tarihi. şimdi baktım diploma tarihi 20.01.2020 görünüyor, yani başvuru yaparken mezun olmadıgım açıkca görünüyor. Olurda greencard talihlisi olursam Bu direk elenmek için bir sebep mi ne dersiniz?
-
@kronik kesin elenirsin ya da kesinlikle hiçbir şey olmaz kimse diyemez sadece konsolosluktaki kişinin görüşüne kalmış bir durumdur. Ondan 5 mayısta kazandığını gör ondan sonra kafayı yemeye başla. Daha 3 ay var mayısa oradan da mülakat ekimde olsa en erken 5 ayda oraya var. Daha 10 ay var şimdiden başladıysan kafa kalmaz mülakata kadar. Sen asıl boşver bunu da 7 mayıs için psikolog hazırladın mı randevu aldınmı kazanamazsan asıl ozaman bu durum hiçbir önemi kalmayacak
-
@kronik aynen kafayı yiyecek bir durum yok..zaten kazanma yüzdemiz düşük, kazanamazsan bir sorun yok..şansın yaver gider çıkarsa da denildiği gibi derdini konsoloslukta anlatırsın..
-
@kronik yıpratma kendini bukadar sorarlarsa ben bu tarihte gidip aldım veya son 2 sınav olduğundan okulu biteceğinden emin olduğun için öyle yazdım dersin.sonuçta diploman varmı var.asıl olmasaydı o zaman sıkıntı büyüktü.
-
Pasaport şartından sonra kazanma ihtimali yüzdesi kaç olur sizce
-
Değişmez bence çünkü turkiyeye ayrılmış ozel bir bölüm yok avrupa içinden seciliyoruz biz avrupada da neredeyse herkesde pasaport var.
-
@kronik hic bisey olmaz rahat ol... mezun olacagima emin oldugum icin bu secenegi isaretledim dedinmi tamamdir...
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Karaoglan gurkan demirez filiminde ne diyor.ah bir af ciksin dolmusla bile yanlariz. Doksan model pontiac lemans isimi gorur burdaki arabamin aynisi olukla benzin yakmak marifet degil kanaatkar olmak lazim.google veya facebogun mudurlerinden biri hala yirmibes yillik accorda biniyor..lux yuksek motor gorgusuzlugu zengin ulkelere kapak atan hintli arap vs gelenegi
Benim Amcaoğlu söyler öyle şeyler. Gösteriş olayı Amerika’da çok normal hatta bazen sadece gösteriş için yapılıyor satın almalar harcamalar. kuzey kaliforniya da ben çok gördüm böyle, iki senede. Tabi araba için çok geçerli bir olay değil herkese her arabayı alabiliyor belli başlı markalar hariç onları herkes alamıyor.
-
@gkhanfeez zaten arabanın zenginlik göstergesi sayıldığı nadir ülkeler arasındayız
-
Sagi solu kaziklarsin turkiyede bir araba alirsin altinda pasat superb olan kendini haci pasa diye pazarladigi bombos bir ulkeyiz.kultur sanat sanayi muzik is cemiyet fauna lazim bize araba degil
-
Sagi solu kaziklarsin turkiyede bir araba alirsin altinda pasat superb olan kendini haci pasa diye pazarladigi bombos bir ulkeyiz.kultur sanat sanayi muzik is cemiyet fauna lazim bize araba degil
-
Kamberli hondada golfte reynmen dinleyen tiplerin modifiyeci arabaci sayildigi ortamda.ebaydan tek civata aldiginda fatura gosterip vergi vermen gerektiginde aci veriyor saab cadillac sevrole hayallerim
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ir sekild
Escalade de olur belki ama bizde tek çocuk var. O da kız. Eşyamız daha derli toplu. Crv hanıma ideal. Okul-Ev-Market arası gidişlerinde işini görür. Bana biraz daha iri bişe lazım olacak. Ama hani Türkiyede ulaşamadığımız araçlara orada görmemiş gibi atlıyor olmamak için potu ufak tuttum. Yoksa F150 Ford çift kabin, ya da o ayarda bişe işimi daha iyi görür. Olmadı minibüse kadar yolu var.

Aslinda durum su.
Turkiye de kopegimiz yoktu...
Turkiye de bisikletleri arkaya atip gunasiri parklarda gezmiyorduk
Turkiye de bu kadar yuklu alisverisler yapmiyorduk marketlerden (ufak ufak yapiyorduk alisverisleri)
Yani mesele sartlarin degismesi ve sartlara ayak uydurmak...
-
Günaydın herkese.
-
günaydın herkese arkadaşlar
Benzer Başlıklar
141
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum