@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@area51yolcusu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@area51yolcusu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Basvuru sartlarinda minimum lise mezunu sarti koyduklari icin Green Cardli olarak Amerika'ya girince lise mezunu gibi mi muamele goruyoruz? Yoksa GED testine mi girmemiz gerekiyor? Mesela High School or equivalent gerekliligi olan islere ek islem yapmadan basvurabiliyor muyuz?
Başvurunun lise mevzunu üniversite mezunu olmakla bir durum olduğunu düşünmüyorum. En hassas konu
1-yalan beyan olmaması
2- Amerika’da devlete yük olmadan yaşamını sürdürmen için gereken para miktarıCevabiniz icin tesekkurler ama benim demek istedigim is arama konusunda.
Mesela Universite mezunuyuz diyelim. Cikti ve yerlestik. Turkiyedeki universite doplamamiz gecersiz olacak.
High school gerekliligi olan islere basvurmak istiyoruz diyelim. Bizim GED sinavina girmemize gerek var mi yoksa Amerikan hukumeti zaten basvuru sirasinda sadece lise veya ustunu aldigi icin bizi de buna istinaden en asagi lise mezunu biri gibi mi goruyorlar?Turkiye'deki universite diplomaniz gecersiz olmuyor.
-
@recepjeam, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben lise mezunu değilim ama geçerli bir mesleği yapıyorum 2 yıldır , problem olmaz değil mi ?
Eger cekilis sartlarini saglayan bir meslekse o durumda sorun olmaz.
-
Son yuzluk .on tane on gun sonra vuslat
-
@Calibraturbo Hoş geldin calibraturbo. Geçen yıl da yanılmıyorsam konuşuyorduk seninle bekleme odasında. Sen ben EmirR600. Bu yıl bir çok keyifli arkadaş var. Geçenki tartışmalara da çok üzüldüm. Aynı gayenin yolcuları olarak ısrarlı tartışmalar hiç birimize yakışmıyor. Sen de bu işler için heyecanlı bir kardeşimizsin. Gidenler yada gitmeyi düşünenler senin durumundan farklı, tahminin dışında kültür ve yaşam tarzında insanlar olabilir. Biraz daha yumuşak ve sakin yorumlarla sürdürelim buradaki dostluğumuzu. Bak ülke her gün gerim gerim geriliyor bir çok konuda. Burada birbirimize destek olup anlayışla yaklaşalım. Sana bu konuda güveniyorum. Kızan küsen sert davranan olabilir. Sen sana yakışan, sakin, anlayışlı, sabırlı ve bir green card taliplisi olduğunu unutmadan devam et yoluna. Hepimiz kazanacağız. Bu sene GC çıkmayan kalmayacak. Hadi bakalım.
-
Umarım
güneş doğacak kalbimizdeki hayallere 
-
@Murat24, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İyi günler Green kartın çıkma olasılığı nedir acaba ?
Bu başlığı takip etmenizi tavsiye ederim
️
️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3035/dv2021-başvuru-sayisi -
@fetihy amin
-
Arkadaşlar Sıcaklık ve iklim bakımından bizim izmir vs gibi yerlere baktınız mı hiç? belirli aralıklarla bakıyorum ama ya hep sıcak ya hep soğuk yerler buluyorum araştırmamda
-
Odaya girip yazamıyorum bile...Elazığda atıyor kalbimiz...Deprem öldürmez bina öldürür sözünü çok üzgün bir şekilde yine görmüş olduk. Allah rahmet eylesin... Geride kalanlar için tek yürek olacağız...
Kaderimizde varsa gideceğiz birgün herşeyin hayırlısı diyelim.... -
@semihkbk Bence İzmir'e iklim olarak en benzeyen bölgeler Texas'ın kuzeyi (Austin,Dallas,Plano) California'nın orta kesimleri ve güneyi (Los Angeles, San Diego) Florida'nın orta ve kuzey kesimleri (Orlando-Tampa-Jacksonville) North Carolina ve South Carolina eyaletleri. Tabi bunlar internetten yaptığım araştırmalar ve kendi yorumlamalarımın sonucu
hepsinin ortak özelliği kışları nadiren kar yağması, yazlarının ise nemli ve sıcak olması. -
@Cupzen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@semihkbk Bence İzmir'e iklim olarak en benzeyen bölgeler Texas'ın kuzeyi (Austin,Dallas,Plano) California'nın orta kesimleri ve güneyi (Los Angeles, San Diego) Florida'nın orta ve kuzey kesimleri (Orlando-Tampa-Jacksonville) North Carolina ve South Carolina eyaletleri. Tabi bunlar internetten yaptığım araştırmalar ve kendi yorumlamalarımın sonucu
hepsinin ortak özelliği kışları nadiren kar yağması, yazlarının ise nemli ve sıcak olması.@semihkbk @Cupzen eğer bu başlıkları incelemedi iseniz bakmanızı tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/category/72/diğer-eyaletler -
Turkıyenın ıklım kalıtesı ve guzelliğinde bence abd de yer yok
-
Alalım bakalım yerimizi bekleme odasında. Umarın herkesin gönlünce olur
-
Sonunda iki basamaklı sayılara düştü, yakında illeri saymaya başlarız inşallah.
-
herkese iyi günler, huston düşünenlere gelsin arkadaşlar .
-
chicago'nun soğuğu
-
@Oktay-İbiş Ben drops, english words, lingualeo kullanıyorum. Hepsi faydalı.
-
Arkadaşlar hayırlı olsun 2 hanelere düşmüşsünüz
Mayıs' a kadar su gibi geçiyor zaman zaten. Sınav, Mayıstan sonra başlıyor, sabrınızı tekrar tekrar bilemeniz gerekiyor.
Canı gönülden isteyen tüm bilinçli arkadaşlara tekrardan şans diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. -
@omertug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar hayırlı olsun 2 hanelere düşmüşsünüz
Mayıs' a kadar su gibi geçiyor zaman zaten. Sınav, Mayıstan sonra başlıyor, sabrınızı tekrar tekrar bilemeniz gerekiyor.
Canı gönülden isteyen tüm bilinçli arkadaşlara tekrardan şans diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.Hocam aslına bakarsanız o günü şimdiden hayat ediyorum da 2 duyguyu aynı anda yaşamak çok zor olacak
Kimi kardeşimiz mutlu olurken kimi kardeşimizde hüzünlü olacak -
Donald trump yeni yasa getirmiş , gelir düzeyine bakılacakmış artık . Yeni green card kazanan , kazanacak kişilere mülakatlarda bunumu soracaklar ?
Benzer Başlıklar
134
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k