DV2021 Bekleme Odası
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Cok basit bir yasanmis ornek vereyim, esleri ikna edebilmek adina

Gecen yaz, Ailecek TR'ye geliyoruz tatil icin. Washington Dulles havaalanindan cikis yaptik. Hem guvenlikten gecerken hemde diger tum islemlerde TSA gorevlileri, 9 yasindaki oglumla sakalastilar, tatille ilgili ilgisini cekecek sorular sordular, konustular. Oglum cok heyecanliydi! Hersey tam bir tatile baslama havasindaydi yani

11 saat sonra Istanbul'a indik, passport kontrole geldik ve sira bize geldi. Bu arada Ramazan bayrami 3. Gun. Genc bir polise denk geldik, ben "merhaba, iyi bayramlar" dedim heyecanla. Adam yuzume bakti ve hic tebessum bile etmeden "iyi bayramlar" dedi. Once benim islemi yapti, passportumu verdi ve kafasiyle "devam et" der gibi isaret edip beni gonderdi. Ben polis kontrol gisesinin arka tarafinda bekledim. Esimle oglumun islemi bir 5 dakika falan daha surdu. Oglum yanima gelir gelmez "Baba, bu polis bize niye kizgin? Niye hic sakalasmiyor, niye gulmuyor, niye hic konusmuyor" diye saskin saskin sormaya basladi. Ne diyecegimi bilemedim. Esim ise hemen araya girdi ve "Turkiye'de insanlar cok mutlu degil, o yuzden tanimadiklari baska insanlar ile cok samimi olamiyorlar. Birkac gun sonra alisirsin" diye cevapladi. Ve bu durum aslinda, ozellikle ABD gibi bir yerden donunce, TR'de markette, sokakta, trafikte hemen goze carpiyor ve burada dogmus, buyumus, buraya alismis 9-10 yaslarinda bir cocuga bunu aciklamak bile bazen cok zor geliyor.
aslında Türk insanı misafirperver güleryüzlü ve yardımseverdir lakin son dönemde malum sebeplerden dolayı insanlar stresli sinirli agresifleşmeye başladılar bunların da başlıca sebepleri televizyondaki insanların konuşmaları ayrıştırmaları taraf seçme zorunda bırakılmaları birde buna ekonomik sebepler eklenince işler dahada çıkılmaz oluyor. insanlar artık ne yapacağını nasıl geçineceğini kime inanıp kime inanmayacağını şaşırdı. Türk insanı cefakardır çileye doğuştan taliplidir ahlanmaz sızlanmaz of bile demez sabırlıdır ama el görki neydik ne olduk durumu oluştu.
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX ablacım senin bölüm ne idi
Ablacigim benim bölümüm Endüstri Mühendisligi Lojistik.. ingilizceside endustrial engineering Logistics
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ablacigim benim bölümüm Endüstri Mühendisligi Lojistik.. ingilizceside endustrial engineering Logistics
O bölümü biliyorum hangi sehirde hangi üniv
-
Pardon yanlis anlamisim ablacim
University of applied sciences Neu - Ulm, bavaria eyaletinde. Hemen oturudugum yerde 
-
Pardon yanlis anlamisim ablacim
University of applied sciences Neu - Ulm, bavaria eyaletinde. Hemen oturudugum yerde 
Senin o üniversitede almanyada bir sehir vardı ismi aklıma gelmedi hatırlarsam söylerim 100 metre gidiyon almanya 100 metre gidiyon isviçre 100 metre gidiyon avusturya
senin üniv stuttgart mı zürih mi münih mi belli değil -
@HPX tamam buldum vorarlberg di

-
-
@mbasoguz sen bizin wattsapp geubuna felswne telefonunu oktay ibiş veya ayvalık 10 a ver seni eklesinler
-
@Oktay-İbiş yanlış yapmışsın zamanında oktay belki bu sefer doğruyu yapıyorsundur.belki mayıs sana mutluluk getirecek bilemezsin ki.sonuçta kader diyelim
-
@clourpoint abi yanlış değilde o an gözümüz açık değildi ülke o zamanlar bu kadar gergin ve insanlar bu kadar umutsuz mutsuz değildi. inşallah hepimizin yüzü güler abi

-
@Oktay-İbiş Bu whatsapp grubu 2021 çekiliş sonuçlarını bekleme grubu oluyor galiba.
-
@ibrahimasar aynen hocam gelmek isterseniz yerimiz var bekleriz

-
@MySea aynen kardeşim dediğin gibiyiz.küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz.onuda becerebilirsek..
-
@Oktay-İbiş mayısı bekleyelim bakalım oktay şans bizlere gülecekmi görelim
-
@clourpoint çıkmaz demeyin şansınızı deneyin milli piyango @Oktay-İbiş aklıma geldi birden de böyle bir reklamı mı vardı neydi :)))
-
@Oktay-İbiş Bol bol ''kazanırsam şöyle yaparım'' muhabbeti dönüyordur. Çok keyifli olacağı kesin ama kazanamazsak da bir o kadar hayal kırıklığı vaad ediyor. Ekle bakalım. Battı balık yan gider

-
@haymatlos_ Sana ziyaaaa diyorum sen anladın onu

-
@clourpoint bakalım hissemize düşen mutlulukmu olucak hüzünmü

-
@ibrahimasar yoo daha eyalet seçemedik hayal kuramıyoruz o yüzden :)))
-
@Oktay-İbiş bekleyip göreceğiz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum