DV2021 Bekleme Odası
-
-
@mbasoguz sen bizin wattsapp geubuna felswne telefonunu oktay ibiş veya ayvalık 10 a ver seni eklesinler
-
@Oktay-İbiş yanlış yapmışsın zamanında oktay belki bu sefer doğruyu yapıyorsundur.belki mayıs sana mutluluk getirecek bilemezsin ki.sonuçta kader diyelim
-
@clourpoint abi yanlış değilde o an gözümüz açık değildi ülke o zamanlar bu kadar gergin ve insanlar bu kadar umutsuz mutsuz değildi. inşallah hepimizin yüzü güler abi ;)
-
@Oktay-İbiş Bu whatsapp grubu 2021 çekiliş sonuçlarını bekleme grubu oluyor galiba.
-
@ibrahimasar aynen hocam gelmek isterseniz yerimiz var bekleriz :)
-
@MySea aynen kardeşim dediğin gibiyiz.küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz.onuda becerebilirsek..
-
@Oktay-İbiş mayısı bekleyelim bakalım oktay şans bizlere gülecekmi görelim
-
@clourpoint çıkmaz demeyin şansınızı deneyin milli piyango @Oktay-İbiş aklıma geldi birden de böyle bir reklamı mı vardı neydi :)))
-
@Oktay-İbiş Bol bol ''kazanırsam şöyle yaparım'' muhabbeti dönüyordur. Çok keyifli olacağı kesin ama kazanamazsak da bir o kadar hayal kırıklığı vaad ediyor. Ekle bakalım. Battı balık yan gider :)
-
@haymatlos_ Sana ziyaaaa diyorum sen anladın onu😀😂
-
@clourpoint bakalım hissemize düşen mutlulukmu olucak hüzünmü :)
-
@ibrahimasar yoo daha eyalet seçemedik hayal kuramıyoruz o yüzden :)))
-
@Oktay-İbiş bekleyip göreceğiz...
-
artık bana cvp yazmıyorsun @Oktay-İbiş boşuna etiket etmeyeyim yani
-
@haymatlos_ rafet senin işlerine akıl sır ediremiyorum kardeşim bazen devrelerim yandı ha yanıcak diyorum akıllara zarar bir durum :)
-
@haymatlos_ Ohooo, siz pek yavaş kalmışsınız. Millet geçen yıl alacağı arabaya kadar detayı halletmişti. Bir green kartı eksikti adamların. Ben de eyaleti meyaleti hep seçtim. İş gc de takıldı kaldı :)
-
@Oktay-İbiş bazen bende kendime hayret ediyorum sanırım kafa hep dolu olunca :)
-
@ibrahimasar buyur gel abi eyalet kararsızlığı yaşayanlara yol göster :)
-
@haymatlos_ rafet beni etiketledin etiketleyceğin kadar bundan sonrasını ALLAH bilir kardeşim :) seni anlayabilmek için sürekli kendimi güncellemeye çalışıyorum ;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum