DV2019 bekleme odası
-
@badman artık çıkmazsa Ekim de öyle yaparız ne yapalım
-
Bu ileti silindi! -
@reader günaydın kardeşim
-
Bu ileti silindi! -
@badman bunun yanında ek iş olarak youtuber oluruz çıkarsa ek gelir kanun sonuçta her giden yapıyor 😄 merhaba arkadaşlar kanalıma abone olmayı unutmayın 😂
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar son 1 hafta herkese heyecanla birlikte umutsuzlukta sarmış...bende oyleyim.Play store de DV -2019 registration diye bişe buldum ve programı indirdim.sonuclari burdan kontrol etmek sağlıklı olurmu.bu programı bilen yada kullanan varmı.
-
Bu ileti silindi! -
@badman biliyorum ama benimkisi merak iste😀
-
Bu ileti silindi! -
@badman şartlar iyi de olsaydi denerdim heralde ben.yeni dünyalar hayatlar denemek cezbedici gelmiştir hep...2011 yılında bi avm den 100bin kişi içinden bi araba kazanmıştım o zamandan beri hiç çekilişe falan girmemiştim.onun üzerine bu çekişe katıldım ve anladim ki gerçekten kazanma ihtimali bizi böyle tetikte tutuyor.kazanamazsam çok üzülürüm diyen herkes çekiliş sonunda kazanamasada görecekler ki aslında hiç de öyle olmayacak.isin keyifli kısmi sonuçtan ziyade süreç ve o bilinmezlik sanki😀
-
Bu ileti silindi! -
Günaydın Arkadaşlar, bugün nasıl hissediyorsunuz 😉
-
Bu ileti silindi! -
@badman o araba artık yok tabi zamanında satmistim ama bana da bulasik diye benden bişeyler alan kimseye de bi şans vurmadi. Bildiğim tek şey varsa o da bişey sana geleceksen zaten geliyor...
-
@totoro havadandır. Beni de bu havalar mahvetti😊
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@badman göçmen vizelerini etkileyeceğini sanmıyorum.
-
@totoro ne oldu dünden bugüne 😉 O bişey değilde olduda çıkarsa 15.000$ 64.000TL yapıyor bulabileceğim konusu muamma.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum