DV2019 bekleme odası
-
@tanti adam kazanmış zaten günaydın kardeş😁
-
👉7👈 Antalya.
-
@reader 😆
-
Yağmurun yağmasından gök gürültüsünden tv. Gitti yaw😞
-
Herkese merhaba ve iyi forumlar,
Forum'u yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ve bugün kayıt oldum. Eşimle beraber 2. Başvurumuz büyük bir heyecanla bekliyoruz. Umarım herkes hayalini kurduğu yeni yaşama kavuşur. Tekrardan iyi forumlar -
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sanki ilk başvurusunda kazanan kişi sayısı daha çok gibi. Ya bu kişiler çok şanslı ya da şansı arttırıcı bilmediğimiz noktalar var.
şanslı olabiliriz :)
-
Bu ileti silindi! -
@reader yazdığım şeyden aldığın buydu yani 😄
-
@tanti pardon yanlış anlamış olabilirim.
-
@tanti ben de yeni uyandım😊
-
@badman ? Anlamadım ki Bangladeş saatine kim bakıyor ki başvururken
-
Bu ileti silindi! -
@jesus-christ DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Kaldı 1 hafta :) Bu şarkıyı bugün evimizde dinleyelim,umarım gelecek sene hepimiz amerikada dinleriz.İyi geceler herkese :)
https://youtu.be/-rDZwRI4SFIarkadaşlar size tavsiyem ingilizce çalışın bolca bu şarkıyı daha önce çok dinledim hiç sözlerine dikkat etmemiştim şimdi hepsini anlamasam da neden bahsettiğini anlıyorum çok değil ama :) jay-z bana fazla biraz. Demek istediğim bol bol ingilizce çalışın ben geçen sene çıktığını öğrendiğimden beri harıl harıl çalışıyorum. En azında konuşmada öz güven sorunu hallettim. Üşenmeyin hemen başlayın :)
-
@badman artık çıkmazsa Ekim de öyle yaparız ne yapalım
-
Bu ileti silindi! -
@reader günaydın kardeşim
-
Bu ileti silindi! -
@badman bunun yanında ek iş olarak youtuber oluruz çıkarsa ek gelir kanun sonuçta her giden yapıyor 😄 merhaba arkadaşlar kanalıma abone olmayı unutmayın 😂
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar son 1 hafta herkese heyecanla birlikte umutsuzlukta sarmış...bende oyleyim.Play store de DV -2019 registration diye bişe buldum ve programı indirdim.sonuclari burdan kontrol etmek sağlıklı olurmu.bu programı bilen yada kullanan varmı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum