DV2021 Bekleme Odası
-
@firat_inak WhatsApp grubu olduğunu biliyorum @Oktay-İbiş abi ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim bilginize
-
Bu ileti silindi! -
nasılsınız @bidünya @asilelif @Oktay-İbiş
-
@caat hmm anladım yaş dolduğu zaman bitiyor süre öğrenci hiç çıkarmayınca öğrenmiş oldum :))
-
@haymatlos_ guruptan yazdım ama ses yok senden kardeş :) iyiler iyi çok şükür.
bu arada herkese günaydın mutlu huzurlu güzel bir gün dilerim forumdaşlara. ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin emeklerinizi boşa çıkarmasın...
-
@Oktay-İbiş ses verdim vermedim mi acep :)
-
@haymatlos_ guruba baktım ne ses veren var nede el sallayan acaba diyorum işin çokmu bugün :)
-
Günaydın arkadaşlar.
-
@Oktay-İbiş Ses deneme 1 - 2 ses deneme 1 -2 :beaming_face_with_smiling_eyes: Dinlemedeyiz. Saygılar. En güzel günler sizlerin olsun.
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Ses deneme 1 - 2 ses deneme 1 -2 :beaming_face_with_smiling_eyes: Dinlemedeyiz. Saygılar. En güzel günler sizlerin olsun.
ALLAH razı olsun varol abim amin bimukabele inşallah... :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
nasılsınız @bidünya @asilelif @Oktay-İbiş
Teşekürler iyiyim sen nasılsın
-
@asilelif teşekkürler iyilik iş güc gc hayalleri :))
-
@haymatlos_ aynı be ya😀 Seni sormalı
-
@bidünya ne olsun beya sizi merak ettim hep kahkaha olsun günlerinizde
-
@haymatlos_ amin amin hep beraber olsun inşallah😀
-
@firat_inak oktay ibişe numaranızı veriirseniz sizi gruba ekler
-
Bu sene acaba kaç kişi seçilir 🤷🏻♂️
-
@ahmet-34 ortalama 3000 civarı altı da olabilir bu rakamın
-
@ahmet-34 ailesi ile toplam verilen vize sayısı (geçen sene) 4380 kişi idi. tahmini 3000 kişi çekilişte kazanır,ailesi ile 4000 civarı vize verilir diye temennideyiz.
-
@önder-çalışkan maalesef dediğiniz gibi olmuyor. Bir ülkeden vize alanların sayısı toplam vize sayısının %7 sini geçemiyor. Yani yaklaşık 3500 kişi vize alabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum