1 Senelik Çeşitlilik Vizes 8 Ayı Kalmış Pasaporta Vurulur mu ?
-
11'inde abd ye Greencard kazandığımdan ilk girişimi yapacağım 1 senelik çeşitlilik vizesi Ağustosta süresi dolacak yinede basılır mı ? Sorun olur mu ? Greencard'ım elime ulaştığında bu vizeye ihtiyacım var mı ?
-
@Hawkerx en basiti pasaport yenileyin 2 gün içinde geliyor sanırım
-
@Hawkerx sen amerikaya gittiğin zaman sonuçta yeni pasaport çıkartmıcan mı 10 senelik yapılacak bir olayı neden burada iken yapmayasın bu arada 8 ay kalsa bile yeni pasaporta kalan günleri ekliyorlar. Nüfus müdürünün yalancıyım. Kart gelene kadar senin oturma ya da çalışma iznin olduğunu gösterdiği için evet kesinlikle ihtiyacın var
-
@ayvalik10 10 sene 8 ay mı oluyor yeni pasaport kullanım süresi
-
@haymatlos_ ben pasaport çıkartırken genç bir kız müdürle konuşuyordu 2 ayım kalmış bitmesine 6 aylık dil kursuna gidecekmiş ne yapıcam diye soruyordu
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 1 Senelik Çeşitlilik Vizes 8 Ayı Kalmış Pasaporta Vurulur mu ?
@Hawkerx sen amerikaya gittiğin zaman sonuçta yeni pasaport çıkartmıcan mı 10 senelik yapılacak bir olayı neden burada iken yapmayasın bu arada 8 ay kalsa bile yeni pasaporta kalan günleri ekliyorlar. Nüfus müdürünün yalancıyım. Kart gelene kadar senin oturma ya da çalışma iznin olduğunu gösterdiği için evet kesinlikle ihtiyacın var
Hocam benim endişem 1 senelik vizeyi 8 ayı kalan pasaporta basmayı reddetmeleri. Yoksa ben 4 gün sonra döneceğim bir kaç ayada kesin yerleşeceğim.
-
-
@haymatlos_, içinde söyledi: 1 Senelik Çeşitlilik Vizes 8 Ayı Kalmış Pasaporta Vurulur mu ?
@Hawkerx vize pasaport süresi kadar basılıyor benim bildiğim @knnrn böyle bir paylaşım yapmıştı turist vizesi için (bence bugün başvursanız tekrar tekrar uğraşmamış olursunuz eski yeni ikisini de yanınızda taşırsınız)
Hocam cumartesi sabah 7 de uçağım var yetişmez.
-
@Hawkerx, içinde söyledi: 1 Senelik Çeşitlilik Vizes 8 Ayı Kalmış Pasaporta Vurulur mu ?
11'inde abd ye Greencard kazandığımdan ilk girişimi yapacağım 1 senelik çeşitlilik vizesi Ağustosta süresi dolacak yinede basılır mı ? Sorun olur mu ? Greencard'ım elime ulaştığında bu vizeye ihtiyacım var mı ?
Lutfen forumda sorulariniz icin yeni bir baslik olusturmayin! Surekli ayni seyi yapiyorsunuz, bu size son uyarim olacak. Eger bir daha forumda baska baslikta sorulabilecek bir soruyu yeni baslik acarak sorarsaniz, sizi forumdan cikaracagim, bilginize.
Ayrica dogru yerde bile acamamissiniz basligi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum