Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

1 Senelik Çeşitlilik Vizes 8 Ayı Kalmış Pasaporta Vurulur mu ?

Benzer Başlıklar

• Turist vizesi ve greencard çekilişi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik bir soru sormak istiyorum
    19
    -3 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @Berk-Şendil ben de eşim de mali yıl sonrası tursit vizesi aldık, hiçbir sorun olmadı. "daha önce göçmenlik başvurusu yaptınız mı?" sorusuna YES demeli ve çıkan kutucuğa, "DV2021 çekilişini kazanadım ama COVID döneminde konsolosluklar kapalı olduğu için mali yılın bitmesi sebebiyle vizemi alamadım" yazabilirsiniz.
  • Öğrenci pasaportu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    329 Bakış
    knnrnK
    @mertcannn Öğrenci pasaportu içinde söyledi: 22 yaşındayım 3 yıl geçerli öğrenci pasaportu green card için geçerli midir? Genel de hep 10 yıllık alınması tavsiye ediliyor.Bilen kişiler yazarsa sevinirim. Pasaport türünün bir önemi yok. Uzun vadede yenileme ile uğraşmamak için 10 yıllık öneriliyor. Ayrıca öğrenci pasaportu da bordo renk normal pasaport değil miydi?
  • K1 vizesi doğum belgesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    460 Bakış
    crazycellsC
    Nisanlilik vizesini su konudan takip edip, sorunuzu yine o konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/274/k1-vizesi-nişanlılık-vizesi/
  • K1 vizesi ve Sabika kaydı arşivi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    Devran IşıkD
    @crazycells Insan yine de kaygı duyuyor işte. çok tesekkurler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k